barbara herhalde barbara manken olan

sonuna kadar dayandım, aklımda hiçbir şey kalmadı 12. dakikada kendi kendime söylerken ''barbar ağa herhalde. barbar ağa, hakim olan''a dönüştü cümle nasıl yaptım bilmiyorum, kızın kafa hareketini yapmaya çalışmak da kramp giren boynuma iyi geldi.
faydalı bir video bence.
yüz nakli olmanız gerekse kimin yüzü olmak istersiniz ? sorusuna ''barbara heralde barbara manken olan'' cevabını vermiş bir kızın 15 dakikalık videosudur. hep aynı şey tekrarlanıyor. bağımlısı oldum. yaklaşık 1 saattir dinliyorum.



buda röportaj : http://ayisozluk.com/lnk/a43818
içine belgin doruk kaçmış bu kızın bence.
o barbara için;


kızın en sevdiği şarkıda bara bara bere bere imiş.
dün videoyu izledikten sonra beynime kazınmış replik sürekli zihnimde tekrarlanıyor. *
yıllar ne çabuk geçiyor. bu videoyu sadece old'lar bilir.




kız bu röportajın tutmasıyla turkcell reklamlarında bile oynamıştı.

kendinden dublajlı bu kız.
izlediğim andan itibaren her aklıma geldiğinde kendisini taklit etmeme sebep olan kızın cümlesi/cümleleri.
taklit de tam olarak taklit değil. replik tamam, mimikler olmuyor bir türlü. hatunun sesinin tonu da ayrı bir problem. *
buradan yetkililere sesleniyorum: milletçe barbara'ya ihtiyacımız olan şu günlerde kızın estetik ameliyatı için bir kampanya başlatalım, yazıktır.
subliminal masaj var bu kızda . kafa hareketlerini yapınca boyun ağrısına iyi geliyor. çaktırmadan tedavi ediyor. iyimiş.
ilgili youtube yorumu yarmıştır
"var var heralde
var var ha
mal keloğlan" *
cici kızdır, gençtir olur öyle şeyler. bir de kamera falan. ha bir de barbarayı seviyor demek ki.