izmir'de gay olmak

herkesin iyi güzel hoş dediği durumdur, fakat kişisine göre değişir. örneğin izmir'de olmama rağmen daha bir güzelliğini göremedim gay olmamın. çirkin miyim lan ben sözlük sen söyle!
abartılcak bi durum değildir.hatta acınası bile olabilir...
ne bu kadar abartılacak, ne de acınası hale sokulacak bir durum söz konusudur. bir ayrıcalık söz konusu değil; sokaklarda rahatça öpüşülemiyor, el el rahatça dolaşılamıyor. diğer şehirlerde nasıl yaşanıyorsa öyle yaşanıyor. * *
aşırı özgürlükçü, laikçi geçinmenin aslında sadece mini etekli kızlar için geçerli olduğunu gösterircesine korkunç bir pozitif ayrımcılığa sahip, babadan ötürü memleketim olan şehrimizdir. diyarbakır gibi bir güneydoğu ilimizde lgbt yürüyüşleri yapılmaktadır fakat çağdaş (!) izmirde son yıllarda oldukça fazla nefret suçları ve cinayetleri işlenmektedir.
istediğin yerde içki içmek ve istediğin oranda dekolte giymek dışındaki konularda son derece muhafazakar olan izmir'de gay olmanın hiçbir avantajı yoktur.mesela yılbaşı gecesi alsancak'ta gecenin dördünde bir taksici gay olduğunu anlayıp " ibneleri almıyoruz" diyebilir.o nedenle bu ülkenin birçok yerinde olduğu gibi izmir'de de gay olmak boktan bir durumdur.