o ses türkiye

  • /
  • 6
çok sinir gitmektedir, yahu bu iğrenç şarkıları tarzlara zıt olarak kim seçiyor? amaç ne anlayabilmiş değilim. güzelim aydanı, ayda'yı rezil ettiler.

saçmalık.
aydanı hiç sevmedim. ayda nın kıyafeti ne lan. ne salakça. basenler iki metre sahnenin bir yanından diğer yanına kadar uzanıyor. öte yandan şarkıyı bağdaştıramadım. sesi 2 kez kaydı. olmadı yahu.
şarkıya bak lan. yalnızım lan.
çağrı'nın geçen seneden bu yana sesindeki performans düşüşünün sebebini bi türlü anlayamıyodum, meğer ses tellerinde modül varmış adamın. tize çıktığında bariz bir cızırtı oluşuyordu bu dönemin başından beri.
anıl şimşek adındaki yarışmacının i feel good performansı bu yarışmanın ne kadar gay friendly bir program olduğunu bize göstermiştir. teşekkürler ebru, teşekkürler acun.
an itibari ile izlemeyi kestiğim program, ertunç üzgünüm çok yeteneksizsin. madem yakışıklı çocuk gitsin manken olsun. öehh?? kıza yazık oldu.
hah burcu'da elendi. o sıçış türkiye olarak ismi değişsin bence...
--- spoiler ---

torba durumuna giriyor muyuz yine çekmeler mekmeler

--- spoiler ---

içim fesat değil son günlerde haberlerde 'ünlüler' malum. murat bozu severim ama çok komik oldu.
şu çocuğu kaçırsam da sabah akşam aynı şarkıyı söyletsem.
ilk başlarda "the voice" olarak duymuştum bu yarışmayı.jurileri de harikaydı christina aguilera, adam lavine, cee lo green ki çok severim ve blake shelton gibi yıldızlar vardı sonralarda twitter ve yakın çevremdeki insaların o ses türkiyeyi sürekli izlemesiyle bu da nası birşeymiş diye bakmaya yeltenip 15 dk zor dayandığım sikimsonik yarışma.hadise murat boz juri olabiliyorsa zaten bir sıkıntı var demektir ki jurilik onlara mı kalmış koskoca türkiyede.2 albümlük sanatçılardan juri.bi de insanlar ayy allahım inşallah şu kalır bu kalır diye sosyal medyayı kirletiyorlar.işte ordan çıkanlar da diğer popstar finalistleri gibi 3. sınıf bar pavyon şarkıcısı olur giderler.3 ay sonra da kimse tanımayacak onları.bir de nedense hep arabesk söylüyorlar.
mustafa sandal 'ın, mustafa adlı yarışmacısından ahmet kaya yaratmaya çalıştığı yarışma. bu, bana aykut kocaman 'ın, cristian baroni 'den alex de souza yaratmaya çalışmasını hatırlattı.
mustafa isimli ahmet kaya çakmasının ankara bağları adı altında bir şeyler mırıldandığı yarışma.
kusturan yarışmadır. halkımız o taklit türkiye diyerek mustafa'yı seçti..
yarışmacı yada jüriden biri daha opera taklıdı yaparsa çığlık atacağım ve komik olmayan murat boz´un berbat esprilerine karton kaldırarak gülmek zorunda olan seyircilerinin acı çektiği program.
yarışmaya parayı arabesk şarkılar getiriyor anlaşılan, o değilde gel de şimdi fazıl say'a hak verme ama vermiyeceğim. ivit
erkam'ın tarkan şarkısıyla ağır sıçtığı yarışmadır. tamam kendisine pandik atmak istiyor olabilirim ama bu ne ya?
aman be. ayda da sıçarak yok artık hem de ne sıçış. bu ne lan. hepsi mal yahu
bir bizim birincimize bak, bir de ingiltere versiyonunda sanırım 3. sezonda 1. olan leanne mitchell'e. müzik anlayışı arasındaki fark işte bu.




türkiye'nin hadise'yi sevmediğini gösteren program. geçen sene finale kalanların en iyisi olmasına rağmen bihter'in sonuncu olması ve bu sene en iyi takıma hadise'nin sahip olmasına rağmen finale hiçbir yarışmacısını taşıyamamış olması bunun kanıtı bence.
bu ülkede yapılan bu tür yarışmaların bilinen ve de beklenen sonucuna tam gaz gidiyor o ses türkiye. değişik formatlar ya da yapımcılar sonucu değiştiremiyor ne yazık ki. popstar turkstar popstar alaturka akademi türkiye falan filan. benin hatırladığım sadece bir kişi ilerledi bu yarışmalardan sonra o da rahmetli oldu. keşke olmasaydı da durumu anlasaydık, öldü de mi kıymete bindi yoksa zaten ilerleyecekmiydi. halk oyu ile seçimler böyle yalama hale getiriyor işte. öte yandan bu formatta jüri de bulunan yetenek özürlü kişilerin allah bilir kafalarında ne tilkiler dönüyorsa yaptıkları korkunç seçimler sonucunda finale gelen yarışmacılara bakın. ya da yarı finale. korkunçlar. ayda iyi hoş ama sıçtı batırdı. youtube de dinleyin amatör kayıtlarını çok daha iyi. ee gerisi fısss. ama sanmıyorum ki i o kazansın. doğal olarak taklid musti kazanacak. sonra ne olacak ki yine hiç bir şey.
diğer sözlüklerle alakalı bir yorum vardı yukarılarda. sallayın gitsin. herkes kendini feci kültürlü gösterme derdinde.
  • /
  • 6