pembe panjurlu ev

Durum: 1051 - 0 - 0 - 0 - 23.01.2017 01:36

Puan: 15006 - Sözlük Kaşarı

12 yıl önce kayıt oldu. 4.Nesil Yazar.

hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken canım sıkılıyo
  • /
  • 53

terörist denmesine alınan hdp li

iktidar olamazsam istifa ederim

1. parti olmazsa istifa edeceğini söylemiş. iyi ki haberi okumuşum yoksa enrty içeriği beni yanlış yönlendirecekti. linkleri okuyun.

yazarların son pişmanlıkları

şu an benim için en değerli şey: zaman. zamanımı hiç değmeyecek kişilere ayırdım bugün. en son pişmanlığım oldukça taze eğer, bir daha aynı hataya düşersem deli s.ks.n.

eskiden kibirliydim şimdi kusursuzum

mütevazı olduğunu da eklemeyi unutmuş dattebayo.

insanların gay sözcüğü yerine söyledikleri sözcükler

bir başbakan iki erdoğan

öpüşmekten şişen dudak

lezbiyen pornosu izleyemeyen gay

denedim, gerçekten denedim. ama 10 saniye sonra ali rıza efendivarice "yeteeerr" nidalarıyla pornoyu kapattım dattebayo. *
(bkz: kızlar sakın yazmasın )

eşcinsellik bulaşıcı mı

banyoda söylenen şarkılar

pamela dan aaaşşk sevgiideen beter düşman aslında tüm seveenleeer.

en çok kullanılan veda replikleri

hadiiii görüşürüz ne ahaha evet lan görüşürüz kendine iyi bak hee hee evet görüşürüz.

yazarların whatsapp durumları

zaten insanlar mutsuz olmadıkça başkalarının mutsuzluğunu anlamıyor.

ankara'da gezilecek yerler

yalnızlar ordusu

ben yapınca kötü o yapınca iyi olan şeyler

millete bak ya rabbim. ne gözlüklerimin ne de utangaçlığımın bi kerametini görmedim şimdiye kadar. neden neden neden dattebayo?

mutluluk veren küçük şeyler

küçük şeyler mutluluk veremez.

cümle kurmayı beceremeyen editör

editörler de hata yapma yeteneğine sahip.
  • /
  • 53
Henüz bir favori entry yok.

Toplam entry sayısı: 1051

gaylerin çocuk sahibi olma arzusu

benimde sahip olduğum arzu. kan bağımız olmasada olur ama birbirimize içten bağlı olalım ve evlatlık alırsam eğer, bunu ona söylerim asla saklamam.
(br)birlikte oyun oynayalım mesela. oyunda ben bilerek yenili3lm, onun g0tü kalkınca ben hırs yapıp yendiğimde ağlasın, sonra ben şebeklik yapıp ortamı yumuşatıyım, evcilik oynarız, top oynarız, anime izleriz, çok şeker ve çikolata yemesine izin vereyim, hastalandığında başından ayrılmayayım, ateşini düşüreyim, birlikte okula gidip gelelim, diğer çocukların velileriyle tartışıyım, öğretmeniyle tartışayım, istediği telefon bilgisayar çok pahalı olunca kavga edelim, birlikte yemek yapalım, temizlik yapalım, spor yapalı, gezintiye çıkalı, ona dövüş sporu öğreteyim, alışverişe çıkalı, omzumda ağlasın, okuldan geldiğinde önüne sıcak çorbasını koyayım, "yine mi bulgur çorbası baba yaha" desin bende "çemkirme babana onu bulamayanlar var" diyim, ona baktıkça kendi çocukuğumu, ergenliğimi, gençliğimi hatırlayım gittikçe annem ve babam gibi olduğumu ve aslında onların benim için yaptıklarını anlamaya başlayayım. birlikte tiyatroya gidll0, ona ders çalıştırıyım, son güne bıraktığı proje ödevini beraber söylene söylene yapalım, dersten yüksek not alınca evin içinde halay çekelim, düşük not alınca evin içinde halay çekelim, bana ergen ergen tripler atsın, sevgililerini benden gizleye çalışsın ben öğreneyim ona nasihatlar vereyim, okuldan kaçınca kulağını çekeyim, gizli gizli günlüğünü okuyum, sigara yada alkol kullanıp kullanmadığını takip edeyim, kötü olduğuna kanaat getirdiğim arkadaşlarıyla arasını açayım, onun için uykusuz kalayım, benden piercingini saklasın, sonra onun için tüm dünyayı karşıma alayım falan filan. çok mu şey istiyorum sözlük-chan?

çocukluk travmalarımız

köyde, bakkala giderken durduk yere deli kovalamışt,ı resmen altıma etmiştim. sonra bu deli bizim eve gelip bana fırça atacaktı ben onu görür görmez eve somyanın altına girmiştim ve yarım saat çıkamamıştım.
yaylaya gidiyorduk ben oldum olası sevmezdim yaylaları. annemle katıra blndik önde ben annem arkada sürüyor. sanırım sıkışmış olacağım ki pipim kıpkırmızı olmuştu. ulan bi teki de kangren olur çükü düşer diye hastaneye götürmemişti. * yine bu nedenle stresten oraya her gittiğimizde hastalanmam ve orada wc yoktu. ayol bildiğin alaturka tuvalet yok. ben de pek bi asil olduğumdan iğerleri gibi bayıra sıçamazdım, işeyemezdim. * ben de o yüzden tam 5 gün defi hacet yapmamıştım.
amcamın oğlu benden 15-18 yaş falan büyüktü. benimle ata binmikti gezmeye çıkarmıştı. tüfekte yanındaydı avlanmayı çok severdi. orada zevkine bir yılanı öldürmesi, leşini bana göstermesi, derisini yanımda soyması.
musallada yaşlı bir kadını yıkarlarken görüp yemeden içmeden kesilmem.
aslında çokta kötü bi çocukluğum yokmuş öyle.

eşcinsel olduğunuzu bildiği için mesafeli duranlar

bir erkeğin en güzel olduğu an

alsında anlardır. mesela sizi dikkatlice dinlediği an, size hararetli hararetli bir şey anlattığı an, elinin ayağının birbirine dolaştığı an, size bakarken gözlerini kaçırdığı an, utandığı an, vb... dattebayo

küçükken en çok sevilen çizgi filmler

pokemon, digimon, yu gi oh, tsubasa, winx ara sıra, çizgi film sayılmayacak animeler ve adını unuttuğum bi sürü.

kişinin eşcinsel olup olmadığını anlama yolları

şüphelinin ağzına turnusol kağıdını tıkıyoruz, eğer turnusol gökkuşağı renklerini alırsa tebrikler bir eşcinsel daha kattınız sosyal sermayenize, şayet turnusolda değişiklik olmadıysa şüphelimiz eşcinsel değildir.

sevgiliyi cuma çıkışı sıkıştırmak

sevgili ayakkabılığa yönelirken aniden kolundan tutulur ve
-muhterem! farzı kılıp kaçıyorsun namaz daha bitmedi geç bakalım içeri.
denilerek hem kendinize, hem sevgilinize, hemde bu fikri size veren ppe?ye sevap point kazandırırsınız.

ayı sözlük'ün baya baya bitmiş olması

ayı sözlük yazarlarının favori depresyon duşu pozisyonları

duş başlığı tepemde akarken boş bakışlar eşliğinde tarlası yanmış köylü oturuşu.

ayı sözlük yazarlarına şarkı armağan etmek


bu da benden dark bear, kuma, kurokuma, futurelavirs, hippicampus, horizonmersin, cikolatali kek ve askerdeki amcamın kızına gelsin.

sabah ezanı

bazı sözlük yazarlarının tamamen müslümanlara olan nefret * ve aşağılayıcı bakış açısını kustuğu başlıktır. ki bu yazarlara sorsan her hangi bi ayrımcılıkla ilgili fikirlerini "hoyor horkos ozgordor" diye yanıtlayacaktır. bazı şinobiler laik devlet kavramından sanırım "dinsiz insan, toplum" gibi bir mana çıkarıyor, çıkarmasınlar. halkın çoğunluğunu oluşturan bi dini grubun dini ritüel ve ibadetleriyle bu kadar sık karşılaşmak şikayet edilesi ve ağlanası değildir. bu nereye gitseniz böyledir. evet müslümanlar bu ülkede çoğunluktalar ve ibadet çağrıları ezandır camiler her yerdedir ve doğal olarakta sık sık ezan sesiyle karşılaşacaksınız ezanın arapça olmasına gelince de bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez * o ezanlar okunacak namazını kılan kılacak sizin içinde üzgünüm. * * *

ayı sözlük yazarlarının yaşları

21 eylül 1996 başak burcu 18 yaşında. kılsız parlak full p *

acun ılıcalı ile adriana lima'nın aşk yaşaması

milli gururumuzdur, helal olsun artık adriana lima gibi bi yengeye sahibiz, senin sayende acun ılıcalı...

biseksüel

bi eli yağda bi eli balda olan kesimdir.

onur yürüyüşünde iki kadının çırılçıplak soyunması

bunu yapan insanlar ardını arkasını olacaklarını hiç mi düşünmedi çok merak ediyorum. orda pek çok insanı, seninle aynı davaya sahip insanları temsil edecek, simge haline getirecek bir şey yapacaksınız bi düşünseydiniz ablalar? bu konu hakkında diyeceklerim bu kadar.
Henüz takip ettiği biri yok.