yemeği yiyip üzerine abur cubur alıp 'simdi bi dizi izliyim sunları yerken 30dakkalık sonra baslarım derse' deyip o abur cuburların bitmemesi ile ikinci bir dizi daha izlemek ve bu şekilde giden bir kısır döngü! (üzülüyom halime)
bizim favorimiz komikli video çekmekti zamanında edebiyat'ı bırakıp tiyatrocu olsaydık çoğumuz şimdi işsiz olmazdık muhtemelen o derece geliştirmiştik kendimizi.
saymakla bitmeyecek hareketlerdir.
benim yaptığım en anlamsız hareket ; tavanda ki şekillere bakarak geleceği görmeye çalışmak fal misali... baya sıkılmıştım ve hiç çalışmak istemiyordum sanırım..
dolabı bozup tekrar düzeltmek.
alışveriş yapmak.
blog yazmak.
kütüphanede ki tüm kitapları alfabetik sıraya göre dizip, bunlar hoş görünmüyor diyerek yayın evlerine göre tekrar düzenlemek.
oturup ateistler islamı tanıtmak.
bilgisayarında ki klasörleri düzenlemek.
yeni hobiler edinmek. kısa filmlere merak saldım iyi mi?!
yatakta kulakta kulaklık anlamsızca uzanmak bir yandan sözlükte zaman geçirmek. bişey daha yazpıyorum ama onun ders çalışmamamla alakası yok demesemde olur.