aldatan sevgiliye bir şans daha verir miydin

şahsen asla yapmayacağım şey. beni gerçekten sevmiş olsa aldatmazdı zaten. o yüzden kendisine sonraki yaşamında mutluluklar diler, şans yerine yol verirdim.
onu kendi silahıyla vururdum. madem başka erkeklere gidiyor ve benden de vazgeçmek istemiyorsa, benim ondan çoktan vazgeçtiğimi bilsin isterim.
bir kere yapmış olması ve affedilmiş olması yeniden yaptığında affedilme ihtimalinin olduğu fikriyle bu konuda ona daha geniş bir serbestlik sağlayacaktır. bunun sonu gelmez.
akıllara özlem tekin ablamızın "aşk her şeyi affeder mi?" şarkısını getiren başlık olmuştur. aldatmanın altında yatan sebepler de gözden geçirilmeli misal bağlanmaktan kaçmak gibi skdkdh. neyse şarkı sözümüzü iliştirelim.

çok üzgünüm istemeden
seni dün gece aldattım
kim olduğu mühim değil
sana bağlanmaktan kaçtım

çok üzgünüm istemeden
bir bakışa aldandım
inan bana bütün sabah
pişmanlıktan ağladım

aşk herşeyi affeder mi
dersin zamanla geçer mi
güzel günlerin hatrına
aşk herseyi affeder mi.
boynuz kaşıntım geçerse evet.
hayır, salaklık yapmayın.ancak konu şu,one night stand ile uzun süreli aldatma arasında fark var.bir gece bi salaklık yaptı ise affederim ama başka biriyle ciddilesmisse siktirsin gitsin ki dedigim sey seks olmadan da olabilir,bağlılık onemli ama kalben,ureme organlari ile degil
aldatmanın kaçınılmaz olduğu bu ortamda, asıl aldatmayan erkeğin; yılın aldatmayan sevgilisi ödülünü alması gerektiğini düşünüyorum.
şans ne demek ya? direkt ikinciyi ona ben ayarlarım :pp
yakışıklı, kültürlü, zeki bir tip ise, evet verirdim. ben de aldatırdım büyük ihtimalle, şartları eşitlerdim.
direkt yol verirdim.
altadan adam yine yapar. o midesizliği bir kere yapmışsa fıtratında var demektir.
yine yapar.muhtemelen daha önce de yapmıştır.belki aldatılan kişi siz bile değilsinizdir .o yüzden verebileceğiniz ikinci bir şans bile yoktur.
verirdim yine aldatırdı sonra bende onu aldatırdım.gerçek sevgiyi ve sevgiliyi bulana kadar sevgili olduğumuzu sanarak kendimizi kandırmaya devam ederdik.
kesinlikle vermezdim, yapan yine yapar, yapacak! allah korusun başıma hiç gelmedi gelse ne yaparım onuda bilmiyorum.
ben onun hayatındaki tek şansı idim beni kaybetti
ilk şansı kaybetmek ikincisine ihanettir evlat =)