bugün yol soran bir ayıcan'ın, google map üzerinden yol tarif etmek bahanesiyle telefonumu açıp ayısözlük sayfasını görmesini sağladım.
(bkz: win-win)
(bkz: sübliminal mesajlar)
sağdaki gzone reklamında boy gösteren adam elindeki havlu benzeri kumaş parçasını indirmiş mi diye bakmaya girdim. hala indirmediğini görünce başka sözlüklerde ve bloglarda sansürün zararlarından dem vurdum. artık hiçbir şey pakette saklanmasın ey sözlük, açılmasını beklerken yaşadığımız heyecanlar, yeşertilen umutlar, kafamızda büyüttüğümüz ve şekillendirdiğimiz küçüklüklerden, belirsizliklerden sıkıldım. biraz şeffaflık lütfen, hiç olmazsa ucundan azıcık.
ofisin kapısına "cumaya gittim gelicem" notumu düşüp merkez camii'nin yolunu tuttum. sözlükte bahsi geçen cemaatçi götlerini ve bulgelerini derinlemesine incelemek için arka saftan yer ayarladım. cemaat gelsin bakıcaz kısmetimize ay pardon incelememize.
bugün senin için hiçbir şey yapmadım sözlük, hatta uzun süredir yapmıyorum. nedendir bilmem ama aramızdaki bağlar koptu bir süredir, dilerim ki 2015'te aramızdaki bağ yeniden sıkılaşır... *
çok atraksiyonlu bir gündü. bir yandan kitap yazarlarıyla iletişime geç, bir yandan duyur, planla, ayarla. güzel bir zirve organize ettik gibi geliyor bana. derledim ha.