gaylerin yaptığı meslekler

bilim adamı, akademisyen.
kafadan sallama olmaması için şu ana kadar bizzat tanıdığım gay bireylerin mesleklerini yazayım.
itü de profesör
doktor
muhasebeci
iş adamı
nüfus müdürü
öğretmen
*
mesleğin kişilerin meşgul oldukları işler anlamında kullanıldığı başlık; zira müdürlük bir meslek değildir, amelelik, satış temsilciliği, iş adamı olmak da öyle. türkiyede o kadar çok mesleğini icra edemeyen/etmeyen insan var ki bu nedenle çoğunlukla meslekleri ve uğraşları uyuşmuyor. eşcinseller her meslekten olabilir böyle bir ayrım söz konusu değil. bir konuda uzmanlaşmak olarak algılarsak bana göre diğer insanlara göre daha iyi oldukları şey, kendilerini kamufle etmek yani hayatlarına makyaj yapmak.
muhasebe-modacılık-kuaförlük-yönetmen-dizayner-stilist-öğretmen-bankacı
sigara içmeyenlerin yaptıgı meslekler der gibi anlamsız bir başlık. her meslekten vardır tabiki.
tanıdıklarımın neredeyse tamamına yakınının avukat oluşu gerçeği. genelleme değil sınırlı bir çevreden örneklem yaparak şunu söyleyebilirm ki; görmeden ya da kendisi ikrar etmediği sürece kimseye bu gaydır diyemeyeceğim için, başka mesleklere yönelik fikrim olamıyor haliyle.
basligi ne kadar yersiz bulsam da ucus kabin memurlugunun yazilmamis olmasi sasirtti. kendim bizzat muhasebeciyim fakat kabin memuru bir arkadasla uzun bir ucusta ucagin arka tarafinda cima etmek fantezi dunyamin koselerini susluyor.
bilim insanı (bkz: leonardo da vinci)

yazar (bkz: oscar wilde)

oyuncu (bkz: kristen stewart) (bkz: cara delevingne)

şarkıcı (bkz: miley cyrus)

youtuber *
genellemeden ve ötelemeden rahatsız olmayıp buraya yazmanız da enteresan olmuş.
aslında ayrıştırmasak mı kendi kendimizi dedirten başlık. cinsel tercihimiz herhangi bir işi yapmamıza engel değil diye biliyorum tanıdığım bildiğim kadarıyla.