kokan erkek, aleti küçük erkek, gereksiz özgüven sahibi erkek, yatakta fısss çıkan erkek, aşırı ısrarcı erkek, asosyal erkek, bakımsız ve pis erkek, erkektir elinin kiridirci erkek, delik olsun da gerisi mühim değildirci erkek, parasını herkesin gözüne sokan erkek, bir de ali ağaoğlunun bulunduğu klasman.
1) homofobik olmakla kalmayıp tüm gaylerin üstüne atlayacağını düşünen
2) dişleri pis olan
3) konuşmayı bilmeyen
4) sadece boşalmak için herkesle yatabilen
5) sex'te ve ilişkide bencil olan
6) şımarık ve umarsız olan
ne kadar yakışıklı olursa ruh hali bozuksa eğer yaş takıntısı varsa sevgilisinin özgürlüğünü halini hayatını kıskanıp piç gibi ortada bırakıp kendini bi bok zanneden aslında zavallı bir insan olugunu görmeyen hep akıllı hep dev aynasına bakan erkek modeli.
birçok konuda yetersiz olduğu halde egoist olduğunu düşünen ve bu yüzden egoist tavırlar sergileyen erkektir. çok konuşan erkek ikinci sıradadır. tedavisi ağzının ortasına terlikle vurmaktır