Canlı Yayınlar
Canlı Yayına Git

bir eşcinselin heteroseksüelle evlenmesi

sevdiği bir hetero ve evleniyor...?
böyle bir yüreğe sahip insan varsa anlından öperim, hem benimle olcak hem karşı cinsle.

taşra

bazılarına göre istanbul dışındaki tüm türkiye, bazılarına göre ise büyük ölçekli şehirlerin dışında kalan yaşam alanı. benim kişisel görüşüme göre sosyal hayatın sunduklarına bakarsanız istanbul dışındaki tüm türkiyedir.
avantajları çoktur taşrada yaşamanın. hele ki küçük bir kasabada yaşıyorsanız. sözün hala senet yerine geçtiği, hastanesinde (eğer hastane varsa) hasta başına 2,8 doktor düştüğü, cebinizde kuruş para olmasa da günlerce idare edebileceğiniz bir yerdir. size kargo ya da posta yazanlar adresinizi bilmese de olur. isminizi yazmaları yeter zarfın üstüne. sabah 9.00 da işe gitmeniz gerekiyorsa dokuza beş kala yataktan kalsanız yeter. öğlen de yemeği evde yer, üstüne de 45 dakika uyursunuz. öyle politikaya falan da kafayı takmazsınız. zaman daha yavaş ilerler, kimsenin acelesi yoktur. canınız çay içmek isterse polis karakoluna ya da kaymakamlığa bi uğrarsınız. size çay ısmarlayacak biri mutlaka çıkar. yolda belediye başkanıyla ayaküstü sohbet eder, "başkan olduktan sonra hiç duvara gelmez oldun, senin de götün kalktı amk" diye çemkirirsiniz.

ama çocuklu aileler için zordur. hiçbir öğretmenin görev yapmak istemediği sadece bir tane kıytırık bir okulu vardır. gençler için de sıkıcıdır. alışveriş yapmak istediğinizde, istediğiniz şeyi değil, dükkan sahibinin elinde ne varsa onu alırsınız. sosyal hayat ise, genelde bir duvarın* ya da deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde oturup bakkaldan alınan ılık biraları içmekten ibarettir. kim kiminle sevişiyor, kim napıyor herkes herşeyi bilir. istanbul ya da diğer şehirlerdeki kültürel etkinlikleri, ayı buluşmalarını falan içiniz eriyerek takip edersiniz internetten. taşrada hayata tutunabilmek için sahip olmanız gereken ilk şey sınırsız internettir. sürekli film indirip izlersiniz. kitap satın almak için bile internetten sipariş verirsiniz. ama internetten sevgili falan sipariş edemezsiniz. ne kimse kıçını kaldırıp bu kadar yolu gelir, ne de sizin buradan dışarı adım atmaya hevesiniz vardır.

enya

asıl adı eithne ní bhraonáin olan enya irlandalı kelt müziği sanatçısıdır. kelt müziğini dünyaya tanıtan isimlerin başında gelir kendisi. birçok film müziğinin üzerinde imzası bulunur. loreena mckennit gibi birçok sanatçının ilham perisi olarak tepelerinde uçuşmuştur.

alternatif hediye önerileri

benim gibi hadiye alma özürlülere yardımcı olabilecek bir seçenek;
http://www.enilginc.com/
bir kaç arkadaşımı şaşırtmıştım ya da öyle sandım.

otobüsten adam kaldırmak

hiç yapmadığım, yapmayada cesaret edebileceğimi düşünmediğim eylem. sonunda dayak yemek var. *

house m.d.

tıp isteyen/yeni kazanmış/ilk yılında olan gençlerin pek çoğunun facebook'ta kapak fotoğrafı yaptığı adamdır. fakültede ilerledikçe house gibi bir doktor olmanın mümkün olmadığı gerçeğiyle yüzleşen gençler teker teker bu fotoğrafları kaldırır.

çağan ırmak

çemberimde gül oya ile hayatıma giren ve o günden beri de çıkmayan başarılı yönetmen. türkiye'de kendisi gibi daha pek çok yönetmene ihtiyaç var. ayrıca,

(bkz: dedemin insanları)

cemaate sığınan iktidar karşıtı

aslında çoğu zaman kitleleri birleştiren neyi sevdikleri değil, neyi sevmedikleri, toplumsal konularda bu daha bariz (ermenileri türk nefretinin birleştirmesi,anti-semitizmin insanları birleştirmesi, homofobinin insanları birleştirmesi), yani insanlar sadece yıkmak istiyor, ellerinde yeni bir şey yok yerine koyacak, o yüzden denize düşen yılana sarılır misali, buldukları her dala tutunuyorlar, öfke bize haz veriyor

önceki hayatında bok böceği olmak

geçmişten bugüne pisliklerini taşımadı ise sorun yoktur.

2015 türkiye grip salgını

mersin merkezde, domuz gribi virüsü teşhisiyle mersin devlet hastanesinde tedavi gören bir hasta daha kaybedilmiştir...

sağlıksız, sahipsiz ve devletsiz bir halkız biz!

en seksi yabancı diller

o dillere uzanan başka *diller- her ne kadar dilin kemiği olmasa da- kırılsın.

heteroseksüel erkek fetişi

imkansızı istemek, zoru başarmak, baştan çıkarıcı gücünü kullanmak, onun da aklındakileri hayata geçirmesini sağlamak gibi sebeplerle hayat bulan fetiştir. ama tabi şu da var; henüz bir tıkla birbirimize ulaşmaktan acizken bu ne kadar gerçek olabilir, tartışılır.

drake

müzikal bir deha ama tam bir pezevenk. bırak şu karı kızı kendini sanatına ver drakecim. hotline bling ile coşuyorum, galiba fuckboy oldum.

müslüman erkekler savaş esiri kadınlara tecavüz edebilir

"müslüman" errrrrkekler savaşa esiri olsun olmasın zaten bütün kadınlara tecavüz etmiyor mu? kadını insandan saymıyor ki? (din gerçekten allahla kendi arasında yaşayan inançlıları tenzih ederim) elleri çüklerinde akılları uçkurlarında gezen bu yobazların tecavüz etmediği bir nesne var mı?