gaydar

tüm gaylerin özelliğidir.
her nerde olursa olsun 50metre öteden algılarsınız,kim gay kim değil.

maja poljak

eczacibasi vitranin hirvat orta oyuncusu..hirsina hastayiz..

öğrenim kredisi

yüksek öğrenim gören t.c uyruklu öğrencileri maddi yönden desteklemek ve sosyal, kültürel gelişimlerini kolaylaştırmak adına eğitim sürelerince verilen, zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmayan borç paradır. geri ödemelidir.

ayı sözlük yazarlarının en sevdiği filmler

(bkz: prestige)
(bkz: requirem for a dream)
(bkz: usual suspects)
(bkz: the dictator)

çok klasik oldu. galiba karışık bir insan değilim.

guruldamak için sessiz ortamları tercih eden mide

o gurulduyan midenin 2 amacı vardır ya açızdır(ki biz genelde aç kalmıyoruz) ya da yeni yemişizdir(%97 bu geçerli bizim için) ve sindirmimiz başlamıştır .

where the bears are

ikinci sezonu ilk sezonundan daha iyi olan, komik web-dizi. nelsonun kabuslarinda herkesin todd ile sevistigini gormesi hos olmus, espiriler daha iyi, senaryo guzel daha ne olsun.

ayı sözlük yazarlarının kullandıkları laptop markaları

ofiste lenovo g580 *
evde grundig slimbook daha önce şirketimin bana itelediği arçelik marka laptopun beni çıldırtmasından sonra bir daha arçeliğin ürettiği hiçbir ürünü evime sokmama gibi bir yeminim olmasına rağmen piyasadaki üreticilerin laptopların en önemli özelliği olması gereken taşınabilirlik sıfatını bir kenara bırakıp 15,6" ve bacakların taşıma ağırlığından fazla ağırlığı olan iri laptopları üretmekte ısrarcı olmaları sonucu 14" lik ve 700 tl gibi uygun bir fiyata aldığım laptopu kullanıyorum. *

shameless

5. sezondaki gus adlı abiyi türke benzettiğim dizidir. bildiğin sokakta gördüğümüz, kestiğimiz yakışıklı adam bu.

yeni akit'in yurt çapındaki elektrik kesintisini paralel yapıya yüklemesi

lâl

nasıl mânalı... nasıl derin... nasıl fantastik bir şarkıdır... çok tanıdık ve çok tanımlanamayan hisleri bir arada uyandırır...

sphynxinator

din vergisi almak

türkiye'de müezzin maaşları ve her 100 m2'ye cami inşaatı ayağına kara para aklamak için son derece önemli olan ve ''zorla'' alınan vergidir.

mesela hristiyan kiliseleri zaten aşırı derecede zengin ve bir o kadar da yozlaşmış oldukları için, genelde avrupa'da toplanan ''din vergisi'' hangi kiliseye bağlı iseniz (seçenekler arasında sinagog, cami, budist tapınağı falan da var), o kilisenin çocuklar için yaptığı aktivitelerde kullanılıyor. örneğin katolik kilisesine bağli bir aile çocuğunu diğer katolik ailelerin çocukları ile bedava (yani zaten ödenmiş vergiden) doğa gezisine gönderebiliyor. maksat tabii ki sistematik beyin yıkama ama bu ailenin tercihi olabiliyor.

eğer vergi dökümanında din kısmını boş bırakırsanız tabii ki maliye bilgisini konuşturan değerli arkadaşımızın dediği için sıfır vergi alınıyor. boş bırakmak dinsizlik anlamına değil, herhangi bir kiliseye bağlı olmamak anlamına geliyor. tabii ki halkın yarısından çoğu artık bu orta çağ saçmalıklarına inanmadığı için inancını devlet kurumlarından ya da kiliselerden, camialardan, tarikatlardan uzak tutuyor. kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmiyor.