sözlükçülerin nick hikayeleri

  • /
  • 7
ayıların içinde bir zebra kadar kamufle olmama dayanır.
ekşi'de bir karikatür gördüm: pasif gayleri toplayıp arkadaşlar bu kadar pasif olmayın götünüzü sikiyorlar direnmiyorsunuz tarzında bir şey diyordu.

oradan aklıma geldi işte.

iyi de oldu çok da güzel oldu.

ehe
günah olduğunu bile bilmediğiniz bir günahla başlar herşey.
bir yerlerde anlattığımı hatırlıyorum bunu ama nerde anlattığımı hatırlamıyorum neyse. efenim 2000'li yılların başında bir fan sitesinde üye olurken almak istediğim lakin alamadığım içimde ukte olan lethal nickini daha sonra üniversitede oluşturduğumuz müzik grubunun ismi legend ile birleştirince bu nick ortaya çıktı.
hayali trans kadın karakterimin ismi. hakkında yazılmış ve ileride umarım filme dönüşecek bir senaryo ve hikayeler var. kendisinin hikayeleri yazılmaya devam edecek.
gugıla yazınca çıkıyor
durduk yere aklıma bu nick takıldı ve 2 yıldır kullanıyorum.
çok sevdiğim bir hayko cepkin albümü olmasının yanı sıra kendime sık sık söyleyerek bütün hayatımı geçirdiğim bir sözdür bu.

bütün hayatımı sakin olmaya çalışmaya, ve bununla paralel şekilde sakinleştirmeye çalışmaya harcadım. aslına bakarsanız hala da harcamaya devam ediyorum, bu bitmek bilmez bir şeymiş gibi geliyor çoğu zaman. evet hayatımın büyük bir kısmında bu çok işime yaramış bir davranış kalıbıydı belki, ama son 2 3 yıldır artık işe yaramadığını hissediyorum. hissediyorum, ve değiştiremiyorum, değiştiremiyor olmaktan rahatsızlık duyuyorum.

belki bir gün. umarım. lütfen.
hesabımı açtığım zamanlar latince'ye ilgim vardı. "solum" kelimesi latincede "yalnız, yalnızlık" demek. tam olarak neden hatırlamıyorum ama bu kelimeyi nickim yapmaya karar verdim işte.
normalde adımın sessiz harfleriyle frknkrc olacak nick unuttuğum harf ile böyle olmuştu seneler önce, ben de böyle kullanayım demiştim genelde nerede bi frknrc görürseniz o benimdir (instagramda görürseniz takip atın ya gizli bile değil hesap .d)
led zeppelin'in, hayatımın tam 4 yılını dinleyerek geçirdiğim albümü.
çevirisi söz uçar yazı kalır(from latin)
bir sözlüğe çok uygun bir ad bence
bir zamanlar libidoluydum hemide cok... artik dengemi koruyabiliyorum... bi an gelisti, aklima geldi koyuverdim gari nickin adini.
pollyanna en sevmediğim hayal ürünü karakter ve john verdon'un "peter pan ölmeli" kitabından esinlenerek kullanıyorum bu kullanıcı adını
o kadar kasmaya gerek yok. harfler değişse de aklınıza gelen ilk şey: sucuklu yumurta.
lisedeyken sahilde midye satardım akşamları rus bir tane teyze benden midye yemeye gelmişti bende privet dedim oda dedi ki zıdrasvii zıdrasviiii!
  • /
  • 7