survivor 2016

içinde bir adet yılmaz morgül bir adet işte benim stilim nihal barındıran yarışma. yılmaz morgül inanılmaz derecede kötü peruğu nihal'se yengeçlerle verdiği mücadeleyle göz doldurdu. ünlüler takımında bir adet atakan diye insan azmanı bir sporcu varki izlerken tansiyonum ikiye düştü. adam resmen gay porn filmi çekimleri yerine yanlışlıkla acun'un yarışmasına katılmış. *
yılmaz morgülün felsefesinin '' hanımefendilik, beyefendilik '' olduğu yarışma. pardon da bu sözde centilmenliği ve zarifliği yarışmanın hangi parkurunda kullanacaksın acaba? o seksi kaslı herifleri yalarken insan nasıl beyefendi olabilir yılmazcığım.
daha ilk programdan sakatlananlarıyla ve kavgalarıyla gündeme gelen program. çok sağlam muscle abiler kardeşler var.
gönlümüzün, gönüllülerden yana olduğu yarışma.
favorilerimin atakan, egecan ve de tabiki yılmaz morgül'ün olduğu, yaklaşık 10-15 yıldır yayında olan ve bu sene yine dominikte çekilen 'aç kalıp da deli gibisine goşalım atlayalım zıplayalım' programıdır.
yarislar esnasinda kimin unlu kimin gonullu belli olmayan yarisma. zira unluler takiminda en unluler yilmaz morgul ve tugba ozay. gerisini siz dusunun. *
(bkz: yazmayın artık kardeşim yazmayın)

ulan survivor siksin hepinizi amk twitterı açıyorum survivor, tv yi açıyorum survivor, facebook um yok ama olsa oda aynı bok olurdu. ulan tek derdiniz her gün sövdüğünüz acunun programını kendi tt niz yapmak..

edit: çok fazla sosyal medya terimi kullandım ki böyle anlarsınız diye. inş...
edit2: (bkz: formatın anasını siken entri)
ünlüler takımını tuttuğum yarışma.
yılmaz morgül oyunlarda gayet iyi yarışıyor ve örnek davranışlar sergiliyor.sms oylamasında birinci gelirse şaşırmam.
nagihan biraz agresif ve itici geldi.
gönüllüler takımı ise tamamen itici ve gereksiz yarışmacılardan oluşmuş.hiç tutmadım.ayrıca semih isimli yarışmacı tam bir troll.anlaşamadığı efecan ve serkayı kışkırtıyor ve haksızken haklı konumuna geçiyor.adam akıllı,stratejisini iyi kurmuş.
aynı takımdaki nihal ise ayrı bir alem.işi gücü laf taşımak ve hihihi gülmek.
sonuç olarak kavga ve sürtüşmeleri sayesinde epey reyting alacak yarışma.
(bkz: ibrahim giydirir ) * *

için izlenilebilir. o da kpss çalışırken biraz göz banyosu için. gerisi fos.
geçen seneki all-star'ı mumla arıyoruz *
yılmaz morgül atakan nagihan nihal için izlenebiler
yılmaz morgül ün herşeyi bilen adam tribinde olduğu gereksiz yarışma
içinde mehmet gibi sevimli, sempatik bir yarışmacı barındıran program. o kırık aksanı, eğlenceli hareketleri, hoş vücudu... oyyşş libidom yükseldi *
ayrıca atakan-ibrahim, damla-nagihan kapışmaları ve nihal ile yılmaz morgül'ün hayatta kalma savaşları için izlenebilecek program.
bugün yayınlanan çamurlu parkurda oldukça enteresan görüntülere sahne olan yarışma. mehmet şortuna kurban olayım senin.
daha demin tekken 6'nın müziğini çaldılar gönüllüler ödül yarışını kazandığında. nedense bayağı bir şaşırdım. bahsettiğim müzik şu:

ünlülerin 1 haftayı aşkın zamandır oyun kazanamadığı yarışma. 13 mart 2016 ankara patlaması gecesi türkiye'de en çok izlenen programlar sıralamasında yine birinci sıradaydı.
atakan sms birinci olduktan sonra söylediği yılmaz morgül, bu gece yarışmaya veda eden isim oldu.
ablam yılmaz'ı harcadınız! acun ve atakan size laflar hazırladım!

(bkz: survivordan peruklu bir şehzade geçti)
avatar atakan'ın yunus günçe'ye "canlılar omurgalı ve omurgasız olmak üzere ikiye ayrılır, yunus omurgalı bir hareket sergilemedi" gibisinden laflar etti. canlı yayın olmamasına rağmen, nasıl oluyor da bu hakaretler kesilmeden yayınlanıyor. hayret!
alınan duyumlara göre semih'e pala ile saldıran zafer'in bu aşkam diskalifiye olacağı yarışma.
  • /
  • 2