17 yaşındaki gence halkın önünde idam

sadece iran a özgü olmayan bir olaydır (bkz: erdal eren) *

karakolda kadın döven polisler

türk polisi oluyor kendileri.

buraya alalım:
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?a...

şiddete maruz kalan, işkence gören, dayak yiyen kadın için 6.5 yıla kadar hapis istenirken,
dayak atan, işkence eden ve kalkıp "beni itti :/", "benim kollarımı tırmaladı :(", "eli ile kolumuza vurdu :(" diyen polisler için de 1.5 yıla kadar hepis cezası verilebilecekmiş.

hey gidi...
benim nefretimi kusmaya türkçem el vermiyor ne yazık ki.

ayı sözlük yazarlarının şu an yaptıkları

poker oynuyorum, tv de bugün ne giysem açık ara ara bakıyorum, evet müzikte açık *, çerez yiyorum, yemek yemek ve sigara içmek istiyorum.

mavi ışıklar

bunların yaklaşık 20 şarkılık derleme bir albümleri vardır ki, nostaljik popun tüm zevkini size yaşatabilecek kalitededir. hammond tonları da gayet hoş.

ülkemizdeki eşcinsellerin gün geçtikçe artması

gençler arasında bir dikkat çekme yolu olarak yaygın bir söyleniş olarak dikkat çekmektedir. bunun dışında insanların saklanmaktan ne kadar sıkıldığının bir göstergesi de olabilmektedir.

demonaz

2007 yılında norveç de kurulan black/viking metal grubu.

immortal'ın eski gitaristi grubun vokalliğini yapmaktadır.

(bkz: march of the norse)

don't forget

abd'li şarkıcı ve besteci demi lovato'nun ilk albümüdür. ilk olarak 23 eylül 2008'de yayınlanmıştır. bu albümünde camp rock'taki rol arkadaşları jonas brothers'tan da yardım almıştır.

ayı sözlük yazarlarının sigaraya başlama yaşı

geçen ay bir nefes çekmiştim alkol alırken o sayılıyor mu diye düşündüren başlık.

peter ackroyd

kitap eleştirmeni ve yazar. londra'da doğdu, cambridge üniversitesi'ni bitirdi. romanlarıyla birçok büyük edebiyat ödülünü aldı.

-ingiliz müziği
-cinayet sanatı
-londra yanıyor
-oscar wilde'ın son vasiyeti: oscar wilde'ın bosie'yle yani lord alfred douglas'la ilişkisine ve paris'te yoksulluklar içinde, bir otel odasında ölümüne değin geçenleri son derece canlı ve gerçekçi bir üslupla anlattığı romanıdır.
-chatterton: çok genç yaşta kendisini öldüren ingiliz şairi thomas chatterton'ın ve onun gerçekliğinin ardına düşmüş bir başka ingiliz şairi olan charles wychwoods'un romanı.
-doktor dee'nin evi: aile mirası evin geçmişini araştırırken kendi geçmişiyle karşılaşan bir londralı'nın yaşadıklarını anlatan romanı.
-hawksmoor: 1666'daki büyük yangının ardından parlamento kararıyla kiliseler yapılmaya başlanır. hawksmoor ise 1980'lerin ortasında, ardarda bir kilisenin içinde ya da yakınında işlenen cinayetleri araştırılmakla görevlendirilmiş bir dedektif.
-viktor frankensitein'ın vaka defteri: mary shelley'nin yazdığı frankenstein adlı romanı bilmeyen yoktur. bu roman da, 19. yüzyıl londra'sında frankenstein'ı yaratan victor frankenstein'ın romanı.
-poe: kısacık bir hayat: ailesi, aşkları, alışkanlıkları, parasızlığı ve esrarengiz ölümüyle; gotik edebiyatın büyük dehasının anlatılmaya çalışıldığı, başucu kitabı olabilecek kadar önemli bir eser.

mehmet erdem

son üç gündür yalan adlı şarkısını defalarca dinlediğim insandır.

vahdet gazetesinin özcan denizli coca cola reklamı tepkisi

malum bu sene çürük domates ödüllerine aday olan gazetenin özcan deniz ve sılanın oynadığı coca cola reklamını gazetelerine sansürleyerek verip kaldırılması talep etmişlerdir. sayelerinde sevmediğim kadını metalaştıran bir reklamı savunur hale getirecek varlıklardır kendileri anacım.

edit: reklamın iyisi kötüsü olmaz, bir nevi de reklam yapmışlardır kendileri, haberleri yok.

(bkz: kadının metalaştırılması )
(bkz: ülkenin çivisi çıkmış )

ilgili haber: http://odatv.com/n.php?n=dinci-gazete-o-...

stajı gelecek hafta bir aya tamamlayıp bıraksam mı devam mı etsem karar veremiyorum