ayı sözlük

  • /
  • 17
girişte kimseden lgbti tescil belgesi istemeyen bir sözlük. yazarların homofob olmamaları ise asgari bir beklenti.
an itibariyle kaydolduğum sözlük. epeydir kayıt olmak aklımdaydı, bugün oldum. iyi gelir umarım.
her ne kadar inkar etsem de bana çok şey kattı. buradan zamanında çok güzel insanlarla tanıştım, hala konuşurum, görüşürüm. çevremde en yakın sosyal çevresi sözlükten tanıştığı insanlar olan bir sürü kişi var. her ne kadar "great purge" zamanında ben de nasibimi alsam da.
ayı sözlük bende her zaman piknikler yaptığımız, partiler düzenlediğimiz güzel vakitleriyle kaldı.
kendimi hiç olmadığım kadar kendi benliğimde hissettiğim tek yer
girip çıkması yazması eğlenceli zemin. yazıp okuyun ve çıkın 24 saat online olmayı tavsiye etmem yavrular.
çoğu zaman üye girişi yapmadan; yazmaktan ziyade okumak, zaman geçirmekten ziyade "diğer" veya "öteki" diye tanımlanan insanlarımızı tanımak için üye olduğum sözlük. yanlış anlaşılmasın, zaman geçirmek de güzel elbette ama okumak ve öğrenmek daha keyifli. iyi ki gelmişim.
editörleri gene kudurmuş.

al sana tanım: içinde kuduruk editörler barındıran sözlük.

oldu mu?
keske daha cok online insan olsa, ben burada takilmayi kendim gibi olan insanlarla sohbet etmeyi cok seviyorum. samimi insanlar oldugu gibi kendini begenmis, kibirli ve seksten baska bir sey dusunmeyen (hepsi ayri ayri kisiler icin ayri sifatlar) akli seyine kacmis insanlari da barindiriyor. daha cok cevrimici olsun daha cok insanla tanisalim.
giriş yaparken"beni hatırla " seçeneğini tıklamama rağmen birkaç saatten sonra üye girişini unutması insanı sıkıyor. önceden tarayıcıya bir hafta girme yine üye girişinden çıkmamış oluyordu.
sözlüğü kendi serverımıza taşıdık nihayet.
uzun bir süre önce üye olup, yazmadan sadece başlıkları takip ettim ama artık yazmamın vaktinin geldiğini düşündüğüm muhteşem sözlük platformu. eminim burada güzel arkadaşlıklar kurup, ayısözlük ruhunu sonsuza kadar yaşatacağız.
burada gördüğüm ayıları diskavri çenıl'da görmedim.
yazarlarının bok attığı ama yine de yazdığı bir site.
durgunluğunu gördükçe bende linkteki isyanı uyandıran sözlük:
13 sene önce zenne filmini izledikten sonra internette ahmet yıldızı ararken tesadüf eseri hayatıma giren ve o andan sonra hayatımın çok farklı bir yöne evrilmesine * neden olan, bana en yakın dostumu kazandıran, gerçek aşkı bulduğum, çok güzel dostluklar edindiğim, ilk yıllardaki tüm yazarların büyük çoğunluğu ile yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum ve çok klişe olacak belki ama ilk yıllarının efsane olduğu, 13 sene sonra bile girdiğimde çok keyif aldığım yer.
yıllar yıllaaar sonra giriş yaptım, girmeden önce duygulandığım ne arkadaşlıkların dostluklara dönüştüğü, ne güzel anların içinde olduğum zamanlar ve daha niceleri. duygulandırdın gece gece be sözlük.
en zor zamanlarımda nefretimi kusmama izin verdiğin için teşekkürler. sayende insanlar karanlık tarafıma daha az maruz kalıyorlar.
17 yıllık eşcinselken yeni keşfettiğim için üzgün hissettiğim sözlük.
gitmesi gereken birileri var fakat kesinlikle o kişi sen değilsin @gamlıbaykuş, gitme birlikte savaşabiliriz. dinlene dinlene döveriz.?
  • /
  • 17