nerdesin aşkım

hadise'nin de müzik piyasasından çekilme vaktinin geldiğini gösteren şarkı benzeri şey.
şarkının klibini az önce izledim lgbti sloganı kullanılan bir şarkıda herhangi bir gönderme yapılmamış olması çok şaşırttı beni. lgbti ler üzerinden prim yapacaksan en azından klibinde lgbti lere bir teşekkür manasında ufak bir kare gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
son zamanlar da duyduğum en saçma şarkı sözü.serdar ortaçın hastalığından boşluk bulup hadise de en az o kadar saçma bi şarkı yapmış.ama kahretsin azıma dolandı.kaç gündür dilimden düşmüyor.
hadise and say goodbye lütfen . olmamış ..
en meşhur lgbti sloganı s*kmiş atmış, ekmek kapısı yapmış, iğrendim yeminle
beyonce'nin naughty girl ile baby boy arası bir şey yapmaya çalışmış ama bu şarkının ne kadar kötü olduğu gerçeğini gizleyememiş.

oysa ki ah hadise sen yıllar önce p.diddy tarafından hedısaaa diye anons edilip bilmemne awards'da etekleri atıp jartiyerlerle all i wanna is a bad boy cause i wanna be a bad girl diye yardıran, cesur bir kızcağızdın...
olmamış ses var görüntüde var kadıncağızda da neden bu kadar başarısız işler yapmaya başladı bu acilen bi stir me up lazım hadiseme
o kadar çaldın ettin sloganı iyi de, gay aşk göstermeni beklemiyorduk zaten de insan klibinde iki lgbt bayrağı sallandırır be. biz de sandık hadise lgbt bireylere bu şarkıyla destek olacak.
hadise'nin şarkıcılığını sevmediğim gibi bu sloganı şarkılaştırarak daha da hazmedemediğim kişi olmuştur.
ilk duyduğumda sözlerini:
o güzel gözlerini bakkala götürüyosun.
olarak anladığım, fakat amacını hala anlamadığım, klibinde en az 5 tane beyonce alıntısı bulunan kökez hadise şarkısı. bir de zamanında büyük patlama yaratmış gay pride sloganıdır.
söz ve müziği sakin'den tanıdığımız onur özdemir'e aittir.
merve gezen’in yazıp yönettiği ve başrolünü seyhan arman ve didem soylu'nun paylaştığı kısa film.

http://kaosgl.org/sayfa.php?id=20087

enka'nın şarkısı.

http://ayilarock.ayisozluk.com/enka-nerdesin-askim/
aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.....