sözlükçülerin nick hikayeleri

  • /
  • 7
bugün on iki saatten fazla uyudum.
açıklayıcı oldu mu? *
tepeden bakanları yüzleştirdiğim bir rumuzdur. asıl önemli olan boyu değil işlevidir efendim*. boy ile insanlık arasında kurulan bağıntıya sağlama yapmak, düzeltmek, ayar vermek mahiyetinde.
altında beraber film izleyeceğim insanı beklediğim battaniyem. battaniyemin renkleri solmadan, vakit çok geç olmadan ne bileyim umutlarım solmadan gel.
yaşlılık kompleksinin nike vurmuş halidir.ah gençlik ah.
iki erkek ve iki kız çocuktan sonra doğan en son erkek çocuğum. istenmeyen çocuk olduğumu düşünürüm çoğu zaman. niyetsiz, besmelesiz * miyim neyim?
okumaktan büyük keyif aldığım bir kaç kez okuduğum hermann hesse romanıdır. bir yolculuk hikayesi* olduğudan sözlükteki yolculuğumu temsilen kullanmak istedim.
ibn hazm'ın güvercin gerdanlığında geçen bir isim ile arap ahmes'in keçisine olan acımamdan onun ismini aldım. yıl 2006. o zamandan beri kullanıyorum.

(bkz: ahmesin keçisi)
twitter nickimi direkt sözlükte de kullanıyor oluşum. coadf'un açılış parçası future lovers'tan yola çıkarak futurelovers olacaktı aslında. ancak onu başkası aldığı için olamadı futurelavirs oldu, böyle.
her şey sweet ile başlayıp gay ve yeah kelimeleriyle bir anda birleşince ortaya bu çıktı . ama cam4 gibi sitelerde süper ötesi yakışıklı erkeklere yazınca onlar beni gaye sanıyorlar .sweet gaye ah şeklinde . çok üzücü bir durum ne yazık ki!
herkese mavi boncuk dağıttığım söylenirdi sürekli.

ben de peki, madem böyleyken böyle olsun, deyip kendime bir bitch/slut yakıştırması yaptım.

eee ne diyelim! vatana millete hayırlı olsun.
dorian gray in portresi yerine;

http://ayisozluk.com/lnk/steven
yıllar önce bir komünite sitesine üye olurken kızıl sakal/saç'tan esinlenip redbear denenir ama baskası tarafından alındığı farkedilir. sonrasında rdbear ile problem çözülür, öylece kalır.
sürekli kilo almaya çalışmama rağmen bir türlü istediğim kiloya varamadım bende ne yapayım kendimle barıştım siska ayi
hayattaki birçok konuda çok ciddi olduğumu fark ettim, ne yaparsam yapiyim kendimle ilgili bi mesaj vermeye çalışmaktan sıkıldım amk, dedim burda herkesi şöyle bi kucaklıyım, herkesi bi öpim, muahhhh
tepeden bakanları yüzleştirdiğim bir rumuzdur. asıl önemli olan boyu değil işlevidir efendim*. boy ile insanlık arasında kurulan bağıntıya sağlama yapmak, düzeltmek, ayar vermek mahiyetinde.
anne tarafım rum asıllı olduğundan ve ben de biraz sağır duymaz uydurur kıvamında bir insan olduğumdan annemin bana zırt pırt ''kufala mı oldun sen?'' demesinden ötürü evin içinde kufala kalmıştır adım..ağır işiten demektir rumcada..
son 10 yıldır aynı kişiyi seviyorum, hiç tek gecelik ilişkim olmadı, anne-babamla yaşıyorum, çok güzel örgü örerim.
(bkz: iyi aile lezbiyeni)
bir benimki o an uydurulmuş bir şey sanırım.
mesleğim=yaşam biçimim=nickim ** *
  • /
  • 7