2018 yılından beklentiler

öropalı koca bulmak. mümkünse kuzey tarafları...
flört sayımı 1'e düşürüp sabitlemek.
istanbul'a geçiş yapmak.

toefl'dan 90 almak, geçiş yapabilmem için şart :(

geçen hafta vücut geliştirmeye başladım, bırakmamak.

bir de kenara 3-4 bir şey atabilmek para tabii ehe
sevgi dolu bir kişinin hayatıma girmesi.
öldüğüm adamla sevgili olmak, sadece ona ait olmak... yanında bol konser, bol seyahat, bol yaşar... bu kadar.
aş, iş, aşk üçlemesidir. ay hadi inşallah.
mutluluk ve hayallerin gerçekleşmesi için umut
maddi açıdan huzura ermek istiyorum 1000 tl ile aileme bakıyorum iş yerim beni part time çekti 1600 tl alırken 1000 tl para 7.5 saat çalışıyorum insanlarla uğraşıyorum full time çalışanlarla nerdeyse kafa kafaya ürün sat skt sat kasada açık verirsem ödüyorum ailemin kredilerini ödüyorum benimde borçlarım var adaletsiz bi durum aybaşı gelmeden 150 tl kaldı cepte oyunlarımı satmaya çalışıyorum yadigar müzik setlerini satmaya çalışıyorum antika paraları satmaya çalışıyorum orda burda millet alıcam deyip allmıyor...600 tl fark bu kadar etkiliyor resmen moralim bozuk ölüm intihar düşünceleri var kafamda sürekli başka iş yok burda akçayda borç alıcak kimsem geri ödeyecek yada hafif bir ek iş yapıcak bişey yok sorunlar var iş yerinde karnım acıkınca yemiyorum su içiyorum tokum diyorum öyle bir boktan durum ki...2018 den beklentim bu zorluklara karşı bir umut ışığı bir çıkış yardım mucize lazım bilmiyorum
lgbti'ler adına iyi şeyler beklemekteyim.

kendi adımaysa verimli bir üniversite hayatı , başarılı eğitim , güzel arkadaşlıkların devamlılığı.
1-daha eğlenceli bir seks hayatı.
2-denemek istediğim yeni şeylere yönelik cesaret
3-ilk iki maddeyi gerçekleştirebileceğim yeni insanlarla tanışmak

s.kmişim dünya barışını.
reza'dan rüşvet almak istiyorum.
kedilerimin bebekleri olsun, onları mıncıklamak istiyorum.
sağlık istiyorum bir de, tüm ailem, çevrem için.

ayrıca; (bkz:#339539)
ben bir şeyler isteyeyim mi diyordum. alonebear in yazdıklarını okuyunca utandım. arkadaşlar, bu kardeşimi tanımam etmem ama bir el uzatsak olmaz mi? aranızda iş güç sahibi ya da tanıdığı olan yok mu? bu arkadaşımızın part-time çalışıp da nasıl full time somuruldugunu okudunuz mu? ben böyle bir süreçten geçtim yıllar önce, seni anlıyorum kardeşim. kardesim diyorum çünkü kendim için ne istiyorsam senin için daha fazlasını istiyorum. 2017 den ben pek güzellik göremedim. 2018 bana bir güzellik getirecekse varsın hepsini sana getirsin kardeşim. çalışma şartların ücretin hatta işin daha iyi olsun, emeğinin hakkını gani gani al insallah. sen iyi olursan ben de iyi olacağım. arkadaşlar, bu arkadaşımızın dileği şu koyduğumun dünyasında hayatta kalabilmek, tutunmak, “survive” etmek. istanbul bu anasını satayım kolay değil bin lira ile hadi kendi geçinse neyse o da zor. ortada aile var canlar var. umarım güzel kalpli bir arkadaşımız okur da el uzatır 2018’i güzel geçer bu kardeşimin.
2019'dan beklentili olabilecek ruh haline sahip olabilmek
2017 için istediklerimin aynısını
bu yıl kadar kötü geçmesin yeterli.
allah kimseyi özel sektöre düşürmesin. kan emici hepsi.
beklentiler mi?, gerçekten beni düşündürüyor , daha daha doğrusu bu söylem beni biraz daha da ıslah etmekte, sizi de öyle mi bilmiyorum, nedir beklentiler değil mi ne güzel ya yeni yıl geliyor dile ne dilersen?, ama hiç kimse demiyor ki bunlar tamamen umut tacirliği, maalesef kardeşlerim ki öyle, düzen böyle, neyse biz yine de dileyelim dileğimizi, dileğim şöyle ki, ayısozluk daimi olsun, her zaman ayisozluk faal olsun, dilerim ki ayisozluk daha da iyi olsun daha da güçlü olsun, dilerim, işte dilemek, inşallah herkes dileğine kavuşur.
yalansız,saf ve dürüst bir ilişki (olmayacağını bile bile yazmak istiyor insan)
  • /
  • 2