alttaki yazara soracaklarım var

  • /
  • 29
siyah saç dışında hiçbir saç rengi ilgimi çekmez, belki koyu kahverenginin bir şansı olabilir, uzun saç ilgimi çekmez, renkli göz ilgimi çekmez, kılsız vücut ilgimi çekmez, çok mükemmel mermer vücut ilgimi çekmez, kendinin kim olduğunu ne olduğu ve neden burda olduğunu düşünmemiş kişiler ilgimi çekmez, aptal sorgulamayan insan ilgimi çekmez, sünepe kendi kararını veremeyen insan ilgimi çekmez, hayatta gücü olmayan insan ilgimi çekmez daha da uzatabilirim ama genel ilgimi çekmeyen listesi böyle ne ilgimi çeker listesinde görüşmek üzere.
altımdaki gülüm, hayatında en nefret ettiğin kişi kimdi ve neyin olurdu?
uzaktan eğitim başlamasına rağmen derslere katılmıyorum. o yüzden 4-5 gibi yatıp 12 gibi uyanıyorum. gün içinde kardeşimle ilgilenme kısmı dışında anime izleyip sudoku oynuyorum genel olarak.

en son ne zaman çocuk* gibi hissettin?
samsung galaxy tab açılımı yapan çocuk. damarlarıma işledi adeta, hatta açarken onun repliklerini kullanıyorum ara sıra.
alttaki şinobi: nazlı mısındır?
sarhoş olmadan ilk beğendiğin kişiyle beraber olmalısın.
alttaki yazar; dans ederken kendini hangi ünlü gibi hissediyorsun?
öncelikle klasik filmleri izlemeye çalış derim.mesela charlie chaplin'in bütün filmlerini izle.ayrıca yurttaş kane,casablanca,rüzgar gibi geçti,bisiklet hırsızları,the godfather serisi,apocalypse now gibi filmleri mutlaka izle.
bunun dışında dünya sinema tarihi üzerine kitaplar okuman da sinema kültürüne fayda sağlayacaktır.ilk başta aklıma gelenler bunlar.başka aklıma gelen olursa özelden yazarım.
alttaki yazar konu sinemadan açılmışken,en son izlediğin film nedir ve beğendin mi? bir de en sevdiğin filmi söyler misin?
ebem anneannemdi vefat etti, sevgilim yok o yüzden ikiside fiyasko.

hayatında değiştirmek istediğin bir günü nasıl yenilemek istersin?
tek çocuğum. kardeşim yok. dolayısıyla anım da yok. fakat kardeş bildiğim dostlarım var.
hangi ülkeyi gezmemi tavsiye edersin?
emeklilik son'sa ben başlangıcı tekrar başa almayı planlıyorum. olmadı baştan demek üzereyim hatta..

alttaki yazar, en merak ettiğin, öğrenmek istediğin şey nedir?
hayatımın hiçbir döneminde düzenli olarak spor yapmadım ama her zaman düzenli spor yapmanın uyku düzenine, libido seviyesine ve mutluluğa etkisi olduğunu duymuşumdur. üç sene önce katıldığım bir turda 10 gün boyunca her gün yürüdüm* ve turun 3. gününden sonra fark ettim ki gerçekten kafam daha rahattı, uykuya daha hızlı şekilde dalıyordum ve libido seviyem artmıştı. bunlar benim kendimde gözlemlediğim şeyler ve buna dayanarak kendi açımdan soruna evet yanıtını verebilirim.

alttaki yazar, ders çalışman gerekiyor ama ders çalışacak ne enerjin, ne de isteğin yoksa ne yaparsın?

ek: pisuvardaki siyah kil 3 ile minik ayi'nin soruna aynı anda cevap vermişiz. alttaki yazar artık kimin sorusunu istiyorsa belirterek cevaplasın*
geceye bıraktığım şarkı son bakış - ceylan ertem olsun
alttaki yazar ne sıklıkla duş alıyorsun?
kasım kasım kasılacaklar.
alttaki yazar; her gün bir tatlı yemek zorunda olsan bu tatlı ne olurdu?
tavuk göğsü tabii ki!
alttaki bu gece uykunda öleceğini farz edelim şu an bize son olarak hangi notu bırakmak isterdin?
ülkemi değiştirmeyi isterdim. bunu sadece ekonomik kriz ya da çürümüş zihniyetten dolayı değil, ülkedeki enerjiden dolayı istiyorum özellikle. başımı nereye çevirsem karamsar insanlar, hayallerinin peşinden koşarken ayağı takılıp düşenler, rol yapmaktan kendini kaybedenler, çok istediği bilgisayarı alacakken ay sonunu düşünenler, sınav stersinde boğulanlar... herkes çok yorgun, çok sıkkın. bu her coğrafyada var biliyorum, ancak türkiye'deki neredeyse tüm insanların yüzlerinde bir kaybetmişlik ve tükenmişlik ifadesi var. ve işin ilginci kimse birbirine yardımcı olmaya ve empati kurmaya çalışmıyor. kim kime çamur atarsa yarışında şampiyon olma derdindeymiş gibiler. bu döngünün kirli enerjisi bana da geçiyor bazen. özetle hayat zor, ancak türkiye'de hayat çok daha zor.

alttaki yazara sorum; hayatının dönüm noktası olan olay/kişi nedir? ve bu şey seni nasıl etkiledi, önceki hayatınla sonraki hayatın arasındaki en belirgin fark nedir?
evet yaşadım. planladığım bir şey değildi. ancak kendimden nefret etmedim. o anki ruh halim, ilişkiye bakış açım ya da ihtiyacım onu gerektiriyordu.
2018'in en çok zevk alarak oynadığın mobil/pc/ps/xbox oyunu hangisiydi?
altında olduğum zaman nasıl bir şey olduğunu söyleyeceğim, söz. *

en sevdiğin yazarın, en sevdiğin kitabının, en sevdiğin sözü nedir?
göbek pamuğu sefası yaptım. o olsun.

hiç kendine zirvetörde yer almış kadar cevizli sucuk yiyerek bunu da bir soğanla kutlayarak neden dediğin şeylere üzülüp ağladıktan sonra bunu da bir viski ile kutlayarak seviştiğin oldu mu?
kendilerine hiçbir şekilde kızmıyorum, istediklerini yapabilirler. zira ben de ülke gündemini yerden yere vurup, oy kullanmaya gitmeyeceğim.
alttaki yazar çocukluğunun travması nedir?
pavyona düşüp,sarhoş amcalara meze olma ve orda burda sürünme hayallerinden dolayı uyuyamıyorsun

alttaki yazar : sence erkekler için en iyi traş köpüğü hangisi
american horror story, ilk 2 sezonu için mükemmel diyebilirim.

alttaki yazar ahlak, namus tabularını yıktın mı?
karşıdaki kişinin karakteri, ilişkilere bakışı, yaşam tarzı, işi-gücü hatta burcu, o kadar çok etken var ki senden senin kadar etkilenmediği fikri en sonlarda. eğer çok etkilendiysen ve ilişki yaşamak istiyorsan nelerden vazgeçebileceğine bir bak. ılişkiler verdiğin kadar almak gibi bir denklem üzerine kurulu.

alttaki yazara; dünyada yaşanan tüm adaletsizliğe ve bunca zulme rağmen mutlu olmayı nasıl başarıyorsun?
  • /
  • 29