ayı sözlük gay pride zirvesi 2013

geçen sene ayı sözlük gay pride zirvesi 2012'ni organize edip son anda katılamamış olmamın verdiği etkiyle ve üzüntüyle bu yıl daha iyi organize olmamız gerektiğini düşündüğüm zirve. orda olmalıyız, destek vermeliyiz. beraber yürümeliyiz. ayı sözlük t-shirtlerimizi üzerimize geçirerek katılacağımız gay pride daha bir anlamlı olacaktır. *

30 haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek zirveye büyük bir katılım bekliyorum. zirvetörden katılımlarınızı işaretlemeyi ihmal etmeyin.

saat: yürüyüş saat 17:00 de olacaktır. bunun için saat 14:00 sularında sugar cafe de buluşalım.

zamanla entry detaylandırılacaktır.
tabi ki nihayetinde katıldığım zirve olacak. onur yürüyüşünü kaçırmam, yaz ortası da zaman olarak her şekilde uygun olur. fakat ki bu sene biber gazcılar boş durmayacak gibi, bize de sataşabilirler gibi endişelerim var. yine de oradayız, ne yanlış ne de yalnızız alimallah. *
kadın yazarlarımızın oldukça ilgi gösteriyor olması beni mutlu etmiştir.
başlığının altına hiç entry girilmemesi "kimse gitmiyor mu la acaba?" dedirten zirve.
her sene olduğu gibi bu senede kortejdeki yerimi alacağım. *
bir tanecik rock chick'im wotdifokizbranc ile katılacağımız, şimdiden içimin içime sığmadığı, heyecandan altıma çişlerin kaçtığı zirvedir.*
kufala ile katılacağımız ve eşit haklar için herkesin katılmasını tavsiye ettiğim zirve. dünya çapındaki lgbtt hareketini göz önüne aldığımızda bu yılki pride'ın çok daha önemli olduğunu belirtmekte fayda var.
yürüyüşte olmayı planlıyorum aksilik çıkmazsa da madem öyle beraber yürüyelim yazarlar ne dersiniz ? hey millet kalabalıklaştıralım !
yürüyüş kesin olmamak ile beraber 14:00 - 16:00 arası olacaktır. bunun için saat 12:00 te sugar cafe de buluşalım derim.
son iki yıldır katılmakla birlikte bu seneki yürüyüşe ayı sözlük yazarları ile birlikte katılma ihtimalini sevdim. sözlük yazarları ve bloggerlar arasında kalacağım gibi.
gay pride için 4-5 adet ayı sözlük logolu bayrak yaptırsak diye düşünüyorum. var mıdır aramızda bu tür bayrak yapabilecek tanıdığı olan birileri? çok mutlu oluruz.
ayı sözlük gezi parkı'na da katılsa şöyle anlı şanlı bayrağıyla dedirten etkinlik. belki de katılmıştır ben kaçırdım.
bu yürüşte diğer farklı tarzdaki yürüyüşler gibi...amacından sapmayan şekilde olursa eğer ...belki bigün 'biz burdayız' diyebiliriz....
gay pride için yaptırdığımız bayraklar logomuzdan oluşuyor.
tüm yıl bu yürüyüşü bekleyip katılmak için tatilimi bir hafta uzattığım etkinliktir. bir diğer zirveye de katılmam söz konusudur.

(bkz: ayı sözlük cinsel sağlık zirvesi)
muhtemelen katılamayacığım zirve. gezi parkı direnişi böyle giderse uzayacak ve gay pride da bu eylem içinde boy gösterecektir. şimdiden merakla bekliyorum.

ek: bildiğin cümbüş konulu bir gün olur.
gelemeyeciğimi düşündüğüm ama çok mu çok istediğim, belli olmaz belki de orada olabilirim dediğim, ama gidemezsem kahrımdan öleceğim yürüyüş...
sabırsızlılıkla beklenen etkinlik.
geçen yılki pride'a katılmıştım, bu yıl da katılmak istiyorum fakat zor gibi görünüyor. gezi olaylarının üstüne; ya mükemmel bir pride olacak, ya da baskıcı rejimin türlü engellerine takılıp geçen yılki coşkulu havayı yakalayamayacak.
bayrak bastırılması gereken oluşum. *
  • /
  • 3