kendinizle çıkar mıydınız

sevişirdim ama flört imkansız.peçeteye telefon numarası yazıp ara beni diyenler bile benden umudu kesti sonuncusu masadan kalkmadan önce buraydan olmadı şarkısını mırıldandı.kendikendimi aramamaktan ve umursamamaktan yakınır.apartmandan atılmama neden olacak yüksek desibelli bir kavgayla ilişkiyi bitirirdim.
memelerim için çıkardım.
kendimle çıkamazdım.

muhtemelen kendimle dalga geçerdim bu tarz bir teklif alınca ki kendim kendime bu tarz bir teklif etmem falan asdhadha
sırf göbeğimde uyumak için bile çıkardım. ulan o nasıl göbek, o nasıl meme. yerim seni olm. her türlü giderin var. ne istersen o olurum.
bu aralar tam da öyle bir şeyler var. çok zevkli lan.
çıkmayı bilmem ama çok pis seks yapmak isterdim sanırım.
ulan o nasıl bir ego seni tanimak isterim yiğidim gel hele.
kesinlikle çıkardım. kendim gibisi yok ruh eşimi bulamayacağım gibime geliyor
çıkardım tabii ki de neden olmasın hem benim neyim eksik kendimden, gayet düzgün fizikli, mantıklı ve hayal gücü yüksek bir zat-ı muhteremim muhtemelen kendimden çok hoşlanırdım hatta evlenirdim bile ahsgdgasdshh o değil de kendimi kendimle gaza getirip spora bile beraber giderdim her şeyi beraber yapabileceğim bir kendim ile neden çıkmayayım
100 kişiden 100 ü de evet cevabını verdiği için vereceğim cevaptan tereddüt etmeme neden olmuş soru.
net çıkardım abi ya kesin yani kendim kadar düşünceli fedakar şapşal komik ve iyi kalpli bi insan olamaz.çok güzel sevgili olurduk ama birbirimizle sürekli dalga geçip laf sokardık böylece kısır döngüye girmiş olurdu ve sanırım ayrılırdık falan filan. he bir de uf ne seks yapardık amk o kıllar bile beni azdırmaya yetebilirdi.sanırım o da ben de hiç bitmeyen bir arzuyla sevişerek yorgunluktan ve bitkinlikten ölebilirdik lan klonum olsa iyi olurdu harbiden amk sjjsjs
hayır, çünkü bear değilim, ama konser filan etkinliklerinden fena bir arkadaş olmazdım. aktivite arkadaşı olurdum kendimle daha çok.
çıkardım, hatta nikah bile kıyardım :) her şeyden önce balık burcuyum. duygusal ve romantik.
en azından bi denerdim be. sırf bunun için ne zaman biri bana karakter/dış görünüş olarak çok benzeyen biri olduğunu söylese kafamdan "lan nasıl halledebilirim acaba böyle bir şeyi" benzeri düşünceler geçer.
çıkmazdım herhalde. tahammül edilmesi kolay bir insan değilim, kendime yanaşmazdım. anket was were.

(bkz: buraya kocaman gülücük gelsin)
bu baya cevaplanması zor bir soru olmuş. kendimle çıkmama gerek yok ben zaten kendi kendime bile sıkılıyorum kendimden. çekilir biri değilim biliyorum. ama hangimiz mükemmeliz ki sonuçta. biraz öz eleştiri yapılması gereken bir konu. ama kahrımı çeken sevdiğime de selam olsun buradan. biliyorum odunum biraz. ama birazcık. çok değil.
çıkmazdım çünkü kendim bear tipli iri yarı göbekli değilim. ancak aktivite arkadaşı olurdum bak, konserlere giderdik beraber.
böyle pek kafa sikmeyen, ota boka yorum yapmayan ve cuma akşamı eve girip pazartesi sabahına kadar çıkmayan yönlerim hoşuma giderdi. ancak fiziksel olarak etkilenmiyeceğim için çıkmazdım.
  • /
  • 4