boyundaki morluk

votkanın fazla kaçmış olduğu gecenin görsel anlatımıdır, ayıptır saklanasıdır. atkı, fular takıp "ehe boynum tutulmuş (bkz: murtaza) abii" dedirtir.

satanist

böyle saçma sapan bir dönemi olmuştu hakikaten türkiye'nin. hedef gösterme olayları artık çığrından çıkmıştı. mesela çok net hatırlıyorum, hürriyet gazetesinin bir köşe yazarı, metalci, rocker falan gibi 5 başlıktan oluşan bir yazı kaleme almıştı ve satanist olma potansiyeli olan gruplar diye yayınlamıştı. her grubu da kendince tanımlamış. yok bunlar şöyle t-shirt giyer, onların şöyle küpeleri vardır diye falan. bu delilik akımı sırasında sokağa çıkmaya çalışırken annemin zorla siyah t-shirtümü sırtımdan çıkarttığını bilirim.

her neyse, satanizmin ne olduğu ya da ne olabileceği konusunda çok bir şey bildiğim yok ama müslümanlar arasındaki satanist grupların sadece özenti ve derinliği olmayan saçmasapan insan formları olduğunu söyleyebilirim gayet rahat. çünkü satanizm hristiyanlığa tepki olarak doğmuş bir dindir. bu eğip bükülemeyecek bir gerçek. ve satanistler koyu katolik dayatmaların sonucu contayı sıyırmış ve tepki göstermiş insanlardır. aşırı etkinin olduğu yerde aşırı tepkinin olması da gayet normaldir, kaçınılmazdır. ama bizim bu müslüman ülkelerdeki satanist bozuntuları neye tepki gösteriyor anlamış değilim. o kedinin tırmığını alıp amından ağzına kadar yırtarım her yerini.

dark bear

ilk tanışmamızda soru yağmuruna tutup benden bıktığını düşündüm, akabinde sözlüğe davet edişiyle samimiyetini, içtenliğini, babacan tavrını beğendiğim biricik yöneticimiz, sempatik insan. *

gay ilişkilerdeki en büyük sorun

eşcinsel olunduğunun ilk fark edildiği an

hep biliyordum. daha 5-6 yaşındayken mahalledeki diğer çocuklarla ağaçlıklara girip pipilerimiz popolarımıza sürterdik.

unisex isimler

çirkin ama seksi kadın

azgınlığın sonucu olarak üretilen hormonların görme duyusunda yaptığı değişikliğin ürünü,erkekler için de aynı sonuç çıkarılabilir,ama unutulmamalıdır ki güzellik, çirkinlik göreceli kavramlardır ve tek bir doğru vardır:bütün ayılar güzeldir

kfc logosundaki amca

mcdonalds'ın crispy şeklinde yapmaya "çalışıp" içini çiğ bıraktığı tavuklardan sonra buranın tavukları gerçekten lezzetli gelir. hele de spicy sosla birlikte yerseniz harika olur.

edit: he, siz amcadan bahsetmişsiniz. *

emre aydın

son klibini eyvah parçasına çekmiştir. geçen hafta yayınlandı.

mutlu olmanın yolları

hornetten tanışılan kişiye hemen numara vermemek

poppers

kimyasal bir madde. sadece fazlası değil azı da zarardır. yararlı olsa sevilmezdi zaten.
çok alındığında kısa süreli baş ağrısı yapar. anal ya da oral pasifi uçurur, aktifi ise yorar, ereksiyonunu indirir. *. ayrıca burunda alerji yapabilir. sonuç olarak tiner gibi bir şey, tabii ki hayvan gibi zararlı. bence düzenli olarak yapmayınız. *

sevgiliyle porno çekip kara kuru hasret dolu gecelerde izlemek

bu ara çiftler arasında çok yaygın. hatta sevgilisini sık sık şehir dışına ve yurt dışına iş gezisine gönderen sevgili arkadaşım kamil bey; beraber çektikleri pornoları kara kuru hasret dolu gecelerde izleyip az da olsa özlem gideriyor. mutlaka hizmet ettiği bir amaç vardır.

ancak şu var; umarım iş gezisine çıkan sevgili gittiği yerlerde başka bedenlerle porno çevirmiyordur hacı abi.