biraz kaba olacak ama cevap vermiyorum. hatta geç cevap veriyorum. hele zamanında bir şekilde numaralaştıysak ve mesaj atıyorsa uzun süre cevap vermiyorum.
zaten zamanla “meşgule” atıyorlar kendilerini haha
ben profilimin her yerine yazmıyor, sorulana kadar söylemiyor ve konuyu sürekli sekse getirmiyorum, sözlük sayılmaz buradan kimseyle sevişme gibi bir planım yok, ancak pasifim.
dibine kadar pasifim. ehe
belki ben istisnayımdır ama bilemiyorum altan. şu ana kadar sokakta hiçbir aktifin gelip asıldığını görmedim. kadını, bayansı pasifi, travesitisi falan çok asıldı ama aktifler asılmadı. sanırım aşırı maskülen ve gerçek hayatında dominant bir karakterim olduğu için.
beyler, her saniyeniz kıymetli. bilgisayar oyunları, bitmeyen diziler ve porno sizin vaktinizden çalar. yurt dışında millet günde iki saat piyano çalışarak bir sene ileri derecede piyano çalmaya başlıyorlar.
unutmayın, 18-22 yaşlarında sikilmekten başka hiçbir numarası olmayan bir twink değilseniz, üretmiyorsanız bir hiçsiniz. erkeğin değerini üretkenliği biçer. iri aletli, günde 5 saat bilgisayar oynayan adamın ömrü bir kaç ilişkidir. üreten, başarılı adamlar her zaman sevilir.
vücut geliştirme yapan adamlar niye beğeniliyor, çünkü bir şeyler için mücadele ediyorlar. azimliler. lisede yüzlerine bakılmayan doktorlar neden mesleğe başladıklarında pek çok kişinin hoşlantısını kazanıyorlar? çünkü üretiyorlar. amaçları var. başarılılar.
kimse günde 5 saat oyun oynayıp, 1 saat dizi izleyen adamı siklemez.
hiç tipim olmamasına ve pek çok defa reddetmeme rağmen o amcayı anlıyorum çünkü ben bir erkeğim.
herkesin belli bir tipi, hoşlandığı erkek var. siz yirmi-yirmi beş yaş aralığında chaserlardan hoşlanıyorsanız elli yaşınıza gelince bu değişmiyor. sikin kıblesi belli. :)
karşılıklı rıza varsa adam 68 oğlan 18 olsun, sevişirler.
“hocam çükünüz kalkmış” desem mi demesem mi, onca öğrencinin arasında kafesteki çiftleşme döneminde bir homo sapiens olmaktan kurtarsam mı kurtarmasam mı diye düşünüyorum.
sabah sabah görenin afyonunu patlatan, o kumaşın üzerinden dokunup-okşama isteği uyandıran penistir. o kadar erotiktir ki adam doğruca çıkarıp “al hüsnü bu da benim sikim” dese o kadar erotik olamaz.
üretmeyip üretileni eleştirmek belki de en çok rahatsız olduğum şeydir. ya çok seslilikten rahatsızlar ya da ben oturayım ölene kadar babam baksın kafasındalar.
şimdiye kadar bir tane bile pipiye denk gelmedim. 170 boyunda olanınki bile iyiydi. ayrıca tutkulu ve hareketliler. of çok genelleme yaptım, kabak çıkarsa bana küfretmeyin ama benimkiler iyiydi hep.
masanın başında hesap kitap işleriyle uğraşan, yemek yiyen veya ders çalışan sevgiliye masanın altına yavaşça sokulup sakso çekme, her darbesinden şehvet saçılan dil hareketleriyle uyuyan erkekliğini uyandırma durumu.
eğer samimiyet artarsa flörtün ailesinin evinde beraber gecelemeye kadar gidebilir. kapıyı kapatınca kimse gelmiyor. en azından 20-22 yaş aralığında yapılabiliyor.
seda sayan apla ile hayatımıza giren tanım. erkekleri boş anında yakalayıp avlayan tipler. bunun camiada karşılığı siz ilişki yaşarken tokezlemenizi bekleyip araya girmeye çalışan sinsi pusu bekçileri.
özellikle genç-yetişkin ve daha büyük yaş gruplarında gözlemlediğim, kimsenin ciddi bir ilişki için çabalamaması durumu. herkeste bir yorgunluk ve ilişkilere karşı güvensizlik hakim. ben bu durumun sadece bende olduğunu sanıyordum ama değilmiş.
sanırım bu biraz da sürekli katıldığınız bir yarışı hiçbir zaman kazanamamakla ilgili. yani sonunda kaybedeceğinizi bildiğiniz bir yarışa kaç kere katılabilirsiniz ki?
tek başına kuyruğunu arasına alıp kaçacak süs köpeğinin yanında sahibi varken kendisini bir hamlede parçalayacak köpeklere havlaması durumu. bu tarz finolar sahipleri yanındayken sağa sola havlarlar ancak sahipleri yanlarında değilken köşe bucak kaçarlar.
fırından çıkmak taze ekmekle beraber sabah ritüellerinin en önemlisi. fırından sıcak sıcak çıkan ekmek misali çarşafın altında usulca sertleşen penis tadını çıkara çıkara yalanır.
erkek gibi tanrısal bir gücün kollarında zevkin ve gücün tadına bakmak, iki tanrısal vücudu birleştirerek olimpos’taki tanrı’ları kıskandıracak bir birliktelik kurmak varken ortalama bir memelinin hayatını çürütmesine izin veren meczuptur.
kadınla erkeğin birbirinden tamamen zıt olduğunu, kadının erkeğin imkanlarını ve olanaklarını sömürmekten başka hiçbir işe yaramadığını bilmez, bir erkeği en iyi diğer erkeğin anlayacağını akıl edemez.
ne yapsın.
yıllarca erkeklerin kadınlarla birlikte olacağı öğretilmiş.
cilt bakımı. yapmak zorundasın. erkekler kadınlar gibi güce tav olmuyor ki. hetero erkeğin çiftleşmek için tek yapması gereken güçlü olmak. bizim güzel görünmemiz lazım.
saç bakımı. gene yukarıdaki sebep. hornet’te kel yalnızlığı diye bir şey var. bir kaç keş fetişi hariç bu insanlar yalnız.
güzel giyinmek. gene aynı sebep. bu tarz dertler hetero erkeklerde pek yok.
spor salonu. zurnanın zırt dediği yer mk. hadi ben en pahalısına gidiyorum da en ucuzu aylık 100 lira falan. bunun et ağırlıklı beslenmesi falan bel büken cinsten.
eğitim masrafı. gaysen iyi göründüğün kadar güçlü de olman lazım. çünkü toplum paran varsa sana tahammül edebiliyor. ah ah o ders kitaplarına notlara falan verdiğim parayla asgari ücretle aileye bakılırdı. just kidding. ama bir kurs var 13500 lira. skandal.
gidilen mekanlar. hetero erkekler gibi bir çay ocağına gidemeyiz. gideriz de rahat edemezler. mimimum stabucks. eh, elin adamı iki çaya 3 lira verip kalkarken biz azıcık rahat edebilmek için 10 lira falan bayılıyoruz.
yaşama alanı. çomar-land’de yaşayamayız. bir miktar özgürlük bulmak inçin kümes gibi evlere sırf semtlerinde dolayı bir dünya para ödüyoruz. akp’li 45 yaşında esnaf ahmet daha ucuz paraya daha lüks evlerde oturuyor.
prezervatif ve kayganlaştırıcı masrafı. bundan şikayetçi olduğuma emin değilim ama haftada 3-4 defa seks yapan birinin masrafını düşünebiliyor musunuz? swh