2019 yılından beklentiler

her sene açılan başlığın 2019 versiyonu. bu sene ben açmış olayım.

benim beklentim duygusal olarak daha dayanıklı bir insan olmak. çevremdeki homofobik sözleri duydukça öylesine moralim bozuluyor ki o gün asla kendime gelemiyorum. ayrıca şu sevgili olaylarına kafayı fazla takıyorum sanırım. duygusal bir insanım ve alınganım. bu sorunu çözmek istiyorum. böylece iç huzura ulaşabilirim.

kendini kabullenme sancılarını bu sıralar oldukça fazla yaşıyorum. kendimi ikinci sınıf ve aşağılık bir insan gibi hissediyorum. kafaya fazla takmamaya çalışsam da gelip beni buluyor sancılar. bunun için de bişeyler yapmak gerekli. eşcinsel veya eşcinselliğe kötü bakmayan arkadaşlar edinmek istiyorum.

(bkz:2016 yılından beklentiler)
(bkz:2017 yılından beklentiler)
(bkz:2018 yılından beklentiler)
oyunlarımı bitirmek istiyorum artık.
türkiye'den ayrılarak başka bir ülkede (güneydoğu asya başta olmak üzere) çalışarak yeni bir hayata sağlıklı bir şekilde başlamaktır. ( bi gideyim gelmek isteyenleri de aldırırım)
belirsizliklerin son bulması.vazgeçtiğim şeylerden bir an olsun pişmanlık duymamak.doğru kararlar alabilmek.iyi insanlarla karşılaşmak.artık tanımadığım insanların dertlerini dinlemek zorunda olmamak.beklentilerimi en aza indirip elimdekilerle mutlu olabilmeyi öğrenmek.bardağın dolu tarafından bakabilen iyimser biri olabilmek.
yaptığı planlara uyabilen bir adam olmak.
hiçbir şeyden bir beklentim kalmadı ki 2019'dan olsun.
bi dal disiplin, düzen alayım.
aşık olmak istiyorum ya. hoşlandığım bir kadın biseksüel ve evlenecek, baska birinden hoşlanmaya başladım iyi oldu derken de heteroseksüel olduğunu oğrendim. aşk istiyorummm. diğerlerini ben de yaparım bence. olur gibi yani bol çabayla.
bu sene her sene istediğim şeyi istemiyorum aşk istemiyorum mümkünse yormadan takılacağım insanlar olsun
dengeli olabilmek; işine çok önem veren biri olarak meyvelerini alabilmem, kendi değerimi zorlamadan kanıtlayabilmemden geçiyor. dolayısıyla sakinliğimi koruyarak ve olduğum gibi devam etmeliyim. aynısı duygusal hayatım için de geçerli, bitti dememe rağmen bitmeyen uzun süreli ilişkimde ilk kez daha sağlıklı bir konumdayım, bu konumu olduğu gibi devam ettirmenin bana hiçbir zararı olmadığını fark etmeliyim zira beni gerçekten seven biri var hayatımda ve benim için değişmeye hazır olduğunu görebiliyorum. nitekim ruhsal hayatım da dengesizliğim sebebiyle gelgitli bir durumdaydı 2018 boyunca, üzerime sinmiş huzursuzluğun ben farkında değilken bile orada olduğunu bilmek artık bir sona ermeli. sağlığım da bu dengesizlikten muzdaripti, hiçbir hastalık yaşamama rağmen kas kütlemin işkoliklik sebebiyle azaldığının farkındayım, gelsin eski bear king vücudu.

daha da fazla bereket. kazandığım paranın bereketi giderek daha çok kendisini belli ediyor. sadece bu şekilde devam etmesi değil, daha da fazla artarak ilerlemesi gerekiyor ve 2019 çoktan bunun sinyallerini veriyor.

dinginlik. bahsettiğim huzursuzluğu daha dingin ve tane tane akarak aşabilirim. 2019 artık 30 olacağım yıl olarak bana bunu getirebilir diye umut ediyorum.

2020 ekim editi: 30 oldum, 31 de oldum bu arada hatta, birkaç ay gün bile aldım. bahsettiğim bereket geldi, beklediğim kadar oldu, daha da olması için hala her gün tırmanmaya devam. bear king vücudu tabii ki geri gelmedi, iş ne kadar artıyorduysa o kadar artmaya devam etti. 6 yılı bitirdik ilişkide, hala aynı insana tutku ve sevgiyle bakabilmeye devam ediyorum. kalbim, elim, sikim, dilim, aklım hala onun. holding bebesi out.
etkilendiğim biri var onunla arkadaş olmak istiyorum. benim ve sevdiklerimin sağlıklarının daha iyi olmasını diliyorum. 31 aralık gecesi doğmuşum. kimseden bir hediye beklemiyorum herkesin parası cebinde dursun. fakat aynı zamanda etkilendiğim kişi ile arkadaşlığı yaratmasını tanrıdan hediye olarak bekliyorum.
unutamayacağım bir yıl olacak 2019. istesem de istemesem de bana zaten bir sürü şey getirecek. hiç bilmediğim bir yere gideceğim mesela*. ben oradayken ailem sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun. döndüğümde ben her halükarda ortalığı dağıtacağım*. kendim için dileyebileceğim şey sabır. zaten bu hayatta öğrenemediğim tek şey sabır. onu da sike sike öğreneceğim*.
planlarım doğrultusunda istediğim ülkeye yerlesebilmek ve yeni kariyerimde başarılı olabilmek. iyi kötü ne varsa geride bırakıp başta sağlıklı daha mutlu bir hayatın şartlarını sağlamak.
değer verebileceğim,sevebileceğim ,işten geldikten sonra yanyana film izleyip,sarılıp müzik dinleyip uykuya dalmak ,iliklerime kadar sevilmeyi hissetmek istiyorum amin.
sağlığım olsun, gerisi boş.
şimdi poşetler paralı mı oldu yani?
  • /
  • 2