adına instagramda ayıseverler tarafından fan sayfaları açılmış oyuncu..keşşkeee benim olsa diyenler hiçte az değil anlaşılan .haksızda sayılmazlar.severek izliyoruz.
(bkz: kolonya cumhuriyeti )
işyerinde hoşlandığın biri olduğunda arkadaşlık platonik seviyede kaldığı sürece sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.bazen bu konuda kendini tutmak zor olabiliyor.sürekli şeytan dürtüyor belki oda senden hoşlanıyordur diye ama o dürtülerin peşinden gidersen gazetelerin 3. sayfalarına haber olabilirsin.
çok eleştirilen mustafa yazısını silip yerine özür niteliğinde bir yazı yazmış.bence özür dilemesi gereken mustafayı haklı gören ve mustafa gibilerine yüz verip bir yerlerinin kalkmasını sağlayan yollu kaşarlardı.hayatı boyunca eşşek peşinde koşmaya mahkum tipsiz abaza heterolara şükür sebebi olmaktan bıkmamışlar anlaşılan.
bağımlılık yapan durum.benim için sevişmeden seksten daha önemlidir.önce göbekler birlesir sonra göğüsler sonra dudaklar o şekilde uyuya kalmak evde tv izlerken mayışarak uyuyakalmaktan zevkli olan tek uyuyakalma şeklidir.heleki 1-2 saatlik uykudan sonra o uykunun verdiği dinçlik ve hafif uyku sersemliğinin de etkisiyle yapılan seks hiç uyanmak istemeyeceğiniz bir rüya gibidir.
acımasızca eleştirenlerin genelde başlığa yorum yazmak için hızlıca birkaç yazısına göz atıp sonrada herkes adamı gömmüş bir kürek toprakta ben atayım kafasıyla yorum yazdığını düşündüğüm blogger.her yazısının mükemmel olmasını beklemeyin ama çok güzel tespitleri var içinde bulunduğu duruma isyan ediyor ama eşcinsel olduğu gerçeğine değilde bu durumun getirmiş olduğu zorluklarla yaşamak zorunda olduğuna isyanı .blogdaki yazıların altında genelde çok güzel yorumlar gördüğüm için bu kadar eleştirilmesine şaşırdım .eşcinselliğin tanımını yaptığı yazısını okursanız ve gerçekten eşcinselliğinizle barışıksanız sevmeme ihtimaliniz çok az çünkü yalnız olmadığımızı hissettirecek kadar bizden biri.
bazen gerçekten acınacak durumda olabilirler.sevdikleri yaş gurubu 40 artı olduğu için bir an önce yaşlanmak isterler çünkü herkesin 40 üstü sevdiğini düşünürler.ayrıca seviştiğin insanın yeğeni olarak tanıtılmak berbat bir durumdur.yalnız öğretmen bulurlarsa biraz rahat ederler onların eski öğrenci kontenjanı hiç bitmez .
hiçkimse doktorları sevmez neden sevsin ki.eğer gerçekten hastaysan sevgiyi doktorlarda aramak saçma değilmi.sevip sevmemenin ne önemi var.5-10 dakikalık muayenede, adamın senle duygusal bağ kurup kendini sevdirmek gibi bir amacı olabilirmi.annen var baban var sevgilin belki çocukların var. çok ihtiyacın varsa git sevgiyi onlarda ara.derdini dinliyor olması bunlardan herhangi biri olduğu yada olabileceği anlamına gelmiyor yada o sırada anlattıklarını dinlediği için çok umrunda olduğu sonucu çıkmarmanda gerekmiyor.yakın zamanda muayene olduğum çoğu doktoru görsem hatırlamam.herhangi birini sevdinmi sorusu bile saçma. muayene ettiler ve hiçbir şey hissetmedim.bir elektriklenme olmadı yani.olmasımı gerekiyor yada nefretmi etmemmi gerekiyordu .sorun bendemi beni muayene eden doktorlardamı bilemedim şimdi.
nasıl kontrol edilmişte gerçek olduğu anlaşılmış.merak ettiğim durum.telefon numaranı verdinmi neredeyse tüm bilgilerine ulaşılabiliyor. bence seni tanımayan insanın normal hayatta da gerçek adını soyadını bilmesine gerek yok zaten. muhtemelen dibe vurmuştur kaybedecek birşeyi yoktur
asıl sevgili fazla bunalmasın darlanmasın diye kenarda tutulan sevgilimsi imiş. asıl sevgilinin götünü kaldırmak niye. ayrıca asıl sevgili varken yedek diye de düşünülebilir.
valla lubun ilişkilerde yedek koli olarak değer gören asıl olamamışlar aklıma geldi.
yılbaşı özel çekilişi 400 milyon tl büyük ikramiye kolombiya'dan online alınan tam bilete çıkmış. ödülü de kişiye online olarak gönderirlerse tam olur. hatta kripto cüzdanına usdt olarak gönderirlerse şaşırmam. bu ülkede her şey olur.
eylülün sonlarına doğru rus orta yaşlarda gayet hoş bir adam gelmişti istanbul'a. instagramda bir süredir like'laşıyorduk. açıkçası ilgimi de epey çekmişti. istanbul'a geldiğini haber verdiğinde çok heyecanlanmıştım, bildiğin rus ayısı bi tip, sarı uzun sakalları, kırışık göz çevresi ve kıllı bir vücut...
tabii hemen bilet bakıyorum hızlıca yanına uçabilmek için. kendisi otel tutmuş.
istanbul'a indi, otelde dinlenecek ben de sözde ankaradan yanına geleceğim. telefonda konuşuyoruz, bir anda benimle seksini kaydetmek istediğini ve ileride izlemek için bunu yapmak istediğini söyledi. ben tabii has anadolu çocuğu, yer mi bunları. biraz ağzını aradım ve onlyfans'e başladığını öğrendim. daha öncesinde de lafı geçmiş ve benim onlyfans'le hiç ilgilenmediğimi takip etmediğimi öğrenmişti. yani hiç haberim olmadan pornom yayılabilirdi. tabii ağzına sıçtım bunun, biletimi de yaktım. yalvardı, yüzünü buzlayacaktım dedi ama nafile. en son para teklifi yapınca iyice uyuz oldum. içimde ne varsa ingilizce bildiğim ne kadar küfür varsa ettim herife.
o defter kapanmıştı. dün twitter'da porno izleyeyim diye dolaşırken bir türk porno hesabı gördüm, bir onlyfans içerik üreticisi. biraz bakayım diye tıklar tıklamaz kabak gibi bizimkiyle olan pornosunun trailer'ını gördüm.
o reddettiğim sarışın rus ayısı bizim onlyfans'çıyı delmiş resmen. gerçekten güzel bir seksi kaçırmış oldum. tabii buzlanmış bile olsa seksimin bir yerlere yayılmasını istemem ama adamın penisi o kadar güzel ki... uncut, damarlı ve gayet kalın. dişimi doldururdu yani.
işte o an onlyfans'tan etimle kemiğimle nefret ettim. tek içimi ferahlatan şey bizim türkün de gayet iyi hakkını verniş olmasıydı, o yarrak öyle sürülmeliydi, gerekeni yapmış. ama
o rus ayısı benimdi, benim olabilirdi.
orada, bi rus ayısı var uzakta, o rus ayısı bizim ayımızdır diyemedim. neyse sağlık olsun, allah belanı versin onlyfans.
bu adam allah ile anlaşma yapıp depremi engelliyorum dememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? depremi engelleyemediği gibi ölümü de mi engelleyememiş? allah ile aralarında anlaşmazlık mı çıkmış? *
24 saatlik acil nöbetinden çıkmış bir haldeyim ve bir gün öncesinde hunharca yiyişip karısından görmediği ilgiyi muameleyi verdiğim "nöbet çıkışı seni alırım" diyen adamın beni dolmuş durağında beklediğini, öyle durakta büzüşük teyzelerin yanında fırın poşetine sarılmış köy tavuğu gibi oturduğunu gördüğümde gelen pişmanlık hissi... ayaklarını yerden kestim hayvan oğlu hayvan geçen gece, aynısını senden de bekliyorum, yatakta yapamıyorsun bari dışarıda işe yara.
velhasıl kelam, arabasız aktif dolaba atılmış yarım limon gibidir, bir günde büzüşür tadı gider, ne atabilirsin ne tutasın gelir, hak ettiği yer çöplüktür ama çekersin bir "neyse" kalır öyle. aylar sonra bir bakmışsın dolapta yumurtalıkta sıkışmış küflenmiş ne menem olduğu belirsiz bir hilkat garibesine dönüşmüş.
ulan hayatın verdiği limona bak, limonata bile yapamazsın bununla. atın gitsin arkadaşlar, nitekim ben öyle yaptım. fakirseniz seks hayatınız da olmasın, fakir erkeği anası karısı sevsin, durduk yere sizi bully'lemek zorunda kalmayalım.
bu hayatta en tiksindiğim tüylerimi diken diken eden insan türü.
nasıl psikopat olduklarını da ciddili maruz kalmadan anlayamıyorsunuz.
yakın zamanda bunlardan birine maruz kaldım. iyi tanımadığım adamla kolayından tatile çıkmam ama bir ısrar kıyamet sonucu evet demek zorunda kaldım. hayatımda bu kadar ucuz vasat rezil bir şeye maruz kalmadım.
gözlemlerim
1 başkalarının ınstagram postlarına kıskançlık krizi geçirerek öfke nöbeti geçirme
2 kıskançlık krizini bastırmak için onları zevksizlik ve basitlikle suçlama
3 herkes beni takip ediyor herkes benden bahsediyor sanrısı.
4 sürekli storilerime kim bakmış kontrolleri. bakanlar kıskanıyor sanrısı. ama bakmayanlar da kıskandıkları için bakmıyor sanrısı.
5 gittiği tatilden fotoğraf paylaşmayanların tatili çok kötü geçiyor fikri
6 istediği pozu yakalayamazsa o günün kendisi ve çevresi için işkenceye dönmesi
7 gittiği yerlerin keyfini çıkarmak yerine sadece fotoğraf çekilmek.
8 istediği fotoğrafı çekemezse internetten fotoğraf bulup sanki kendi çekmiş gibi paylaşmak
9 takipçi kasmak için götünü yırtmak
10 profilini bir açıp bir kapamak ve paylaşacak bir şey bulamayınca depresyonun daha da derinleşmesi.
11 düşmanlarım beni gizliden takip edip kuduruyor sanrısı
liste uzar gider. bağımlılığın her türlüsü kötü ama benim en tiksindiğim tür bu.
benim tavrım bu şekilde oluyor genelde
daveti senden beklemiş veya hetero arkadaşlarıyla, ailesiyle gelmiş olabilir. ama dengesiz olduğunu düşünüyorsam uzak duruyorum.
alttaki yazar:
flörtüm lübnan’a tatile gitmek istiyor. uçak bileti, otel vs tüm masrafları ben karşılayacağım diyerek beni de ısrarla davet etti. sen olsan gider miydin? gidersen neden gitmezsen why not?
aplerin asıl amacı a ları p , p leri de a yapmaktır.sonuç olarak ta herkesin ap olmasını sağlamaktır.msn de aktif yatakta pasif kişiler de onlarda hayal kırıklığı yaratmaz duruma hemen ayak uydururlar.diğer görevleri de üçlü sekste ortada bulunup birleştirici görevi üstlenmektir.gurup seksin olmazsa olmaz öğelerinden biri de ap lerdir.doğal olarak durdukları yer pasifin arkası aktifinde hemen önündedir.o yüzden duruşları da gayet nettir.
ağlayan bebek
kokan teyze
hiç susmayan geveze dede
ayakkabılarını çıkaran hacı dayı
tam susadığınız anda görünmez olan muavin
bıyıksız ve zayıf şoför
gece aniden bastıran osuruk ve ter kokusu.
dört bir yandan tepenize üfleyen klimalar.
bilet alırken hep büyük hissediyor gibi olurum otobüse binince yine hayal kırıklığı.ufak tefek yarım porsiyon biri gelip oturur yanıma.bana da yolculuk bitene kadar ölü taklidi yapmaktan başka seçenek kalmaz.
aplerin asıl amacı a ları p , p leri de a yapmaktır.sonuç olarak ta herkesin ap olmasını sağlamaktır.msn de aktif yatakta pasif kişiler de onlarda hayal kırıklığı yaratmaz duruma hemen ayak uydururlar.diğer görevleri de üçlü sekste ortada bulunup birleştirici görevi üstlenmektir.gurup seksin olmazsa olmaz öğelerinden biri de ap lerdir.doğal olarak durdukları yer pasifin arkası aktifinde hemen önündedir.o yüzden duruşları da gayet nettir.
aplerin asıl amacı a ları p , p leri de a yapmaktır.sonuç olarak ta herkesin ap olmasını sağlamaktır.msn de aktif yatakta pasif kişiler de onlarda hayal kırıklığı yaratmaz duruma hemen ayak uydururlar.diğer görevleri de üçlü sekste ortada bulunup birleştirici görevi üstlenmektir.gurup seksin olmazsa olmaz öğelerinden biri de ap lerdir.doğal olarak durdukları yer pasifin arkası aktifinde hemen önündedir.o yüzden duruşları da gayet nettir.
öylelerine ulaşabilmen için saati 300 dolar tüm hafta sonu için ise 2000 dolar civarı ücret ödemen gerekiyor.gidiş-dönüş uçak bileti masrafınıda unutmamak lazım.
ülkemizde evlilik büyük bir statü yükseltme aracı ,evliysen güvenilir insansın,evliysen daha vefalısındır,evliysen daha doğru inansındır.hiçbirşey yapmadan sadece evlenerek saygınlığın bu kadar artırılabilmesi düşündürücü.hele bi de çocuğun varsa tamam aile babası mükemmel insan havaları,bildiğin dokunulmazlığın olur.bu şekilde hakkettiğinden çok daha fazla saygınlık gören egosu şişirilmiş biri sorun olmaz da kim olabilir.böylesine git kendi kulvarında yüz deyip yol vermek lazım.senin pörsümüş karın sümüklü çocuklarınla ancak senin gibi evli bir erkek uğraşır.oda belki.
3 saat sıkmadan izlenebilen bir film olmuş.başyapıt mı değil ama aksiyon dozu neredeyse hiç düşmeyen düştüğü nadir zamanlarda ise görsel bir şölene dönüşen sinemada izlemeye değecek bir yapım kesinlikle.