futurelavirs

Durum: 9762 - 1 - 1 - 0 - 03.07.2026 02:51

Puan: 162696 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

zürih'te açılan dünyanın ilk seks parkı

aylardır konuşulan ve bugün nihayet tanıtımı yapılan outdoor seks alanı.

yaşam döngüsü ve doğal alan uyumu nedeniyle parkta ahşaptan seks kabinleri imal edilmiş durumda. amaç her anlamda doğalı yakalamak. 26 ağustosta resmi açılışı yapılacak parkın yasal düzenleme içinde yer alan hedefi ise "seks işçisi denetimi ve fuhuşu düzenlemek"miş. sadece hetero ilişkiye yer veren parkta kadınlar çalışabiliyor. eşcinsel lobisini ayağa kaldıran uygulama için homoseksüel cemaat devre girdi bile amaç gay seks için de parkı açtırmak.

her türlü fuhuşun yasal olduğu dünyanın tek ülkesi olan isviçre'de, vergisini ödemek koşulu ile para amaçlı ilişki serbest. şurdan: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnew...

hayatta en az bir kez emilmesi gereken şey

sırayla ve ara vermeden boyun, göbek çukuru ve koltuk altı.*

istanbul'un olimpiyat adaylığı önündeki engel gezi eylemcileridir

avrupa birliği bakanı ve başmüzakereci egemen bağış'tan inciler. yalnız bu inci döküldüğü yere geri dönmesi gerekengillerden.

bağış'a göre istanbul'un olimpiyat adaylığı neredeyse kesin gibi ancak yegane angel sabote ruhu ile her şeye engel olmaya çalışan gezi parkı eylemcileri(!) lakin türk vatandaşının duası ile yapılmayacak iş yokmuş. şöyle diyor: "bakın, gezi parkı'nda eylem yapanlar, iki defa istanbul'un adaylığını düşürmek için başvuru yaptılar ama başaramadılar. eğer vermezlerse bu onların yüzünden olacak. inşallah istanbul hak ettiği kararı alacak. çünkü istanbul'un arkasında sizlerin duası var"

her türlü olumsuzluğu eylemcilere yıkan bu kafa ciddi anlamda korkutucu, yakında deprem, yangın, savaş ya da her türlü doğal afeti eylemci ruha yıkarlarsa şaşırmayalım; hazırlayalım kendimizi.

kadınlarımız

büyük ozan ruhi su'nun 1971 yılında yayınladığı ve "seferberlik türküleri ve kuvayi milliye destanı" adlı albümde yer verdiği muhteşem türküsü.

kadın ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi dedirtiyor.

taksim gezi parkı'nı fuhuş yuvası gösterme kampanyası

gezi parkını salt çark alanı olarak gören anlayışın yeni meyvesi.

mısır olayları nedeniyle türkiye'de yapılan ve akp'ce destek bulan kampanyanın, anti tezi olarak ortaya sürülen bu kampanya twitter'da gezi parkı ruhsuzdur tag'i ile yandaş topluyor. lakin park onlara göre sadece erkeklerin birbirini taciz ettiği, travesti yuvası haline gelen; kıran kırana fuhuş pazarlıklarının yaşandığı bir yermiş. bunlar hep ütopya hocam.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

corey hart - sunglasses at night (sasha kasimovski remix):*

akp'nin mısır için eminönü'de yüzbinleri toplama çağrısı

gezi parkı direnişi sırasında; eylemcilere dişini göstererek benim babam senin babanı döver cinsinden "ben 1 milyon yandaş toplarım yahu" diyen rte'nin yeni hedefi.

mısır için gösterdiği duyarlılığı kendi yurttaşına göstermeyen bir başbakanın eminönü'de toplanma çağrısı; rte tarafından twitter'a göçe zorlanan kavim tarafından desteklenmeye çalışılıyor. ancak eminönü'de balık ekmek mi yerler, eylem mi yaparlar orası muallak. lakin çağrı yapan kitle mısırda yaşanan olaylarla gezi parkında yaşanan olayların kıyaslanmasından çok utanıyormuş. canım sizde utanma duygusu var mı!

filizku'nun kurabiyeleri

ayı sözlük iki yaşında zirvesi'nde nam'ı yurt sathına yayılan atıştırmalık parçalar. zirveye katılan yazarları bile gölgede bırakan bu hamur canavarları yumuşacık ve ağızda hemen dağılıyor. denedim yüzde yüz çalışıyor. elcayızlarına sağlık filizcan.

bu arada kurabiye yedirmek için köşesinden kaldırıp teras6 girişi zirve heyet masasına davet ettiğim panda'nın özünde panda oluşunu bir an unuttum zahir. adam cidden sevimlilikten total-kombo yapıyor. bildiğin panda heğ. bir dahaki zirveye panda için yanımda bambu yaprağı ve çin botanik filizi getireceğim.*

başbakan yardımcısı bekir bozdağ'a yumruklu saldırı

nevşehir'in hacıbektaş ilçesinde düzenlenen hacibektaş sanat etkinliklerinde yaşanan "tanrının sopası yoktur" durumu.

gezi parkı olayları nedeniyle yeterince dolu olan halka, her şey güllük gülistanlık mesajı vermeye çalışır, zorla bir şeyleri dikte edersen olacağı da budur. ayrıca gezi parkı direnişi sırasında gözünü kaybeden, canından olan, haksız yere gözaltına alınan yüzlerce mağdurun yanında bir yumruktan bir şey olmaz canım benim. zaten aklınız fikriniz din ve tanrı üzerine bunu da mübarek bir işaret olarak addedin.

http://www.haberdar.com/bekir-bozdag-a-y...

erkek ve kadın vardır eşcinsel diye bir şey yoktur

ünlü rus kadın atlet yelena isinbayeva’nın, gökkuşağı renkli oje süren isveçli atlet emma green tregaro’ya sarf ettiği sözler.* cinselliği üstün ırkların mücadelesi olarak tanımlayan atlet aslında klinik bir vaka.

dünya rekortmeni atlete göre eşcinsellik yok hükmünde varsa da yasaklanmalı hatta devlet tekelinde olmalı, şöyle diyor:* “biz kendimizi normal insanlar olarak değerlendiriyoruz. bizde erkekler kadınlarla, kadınlar erkeklerle yaşar. tarihimizden gelen bir şey. bu konudaki protestolar ülkemize saygısızlıktır. yurttaşlarımıza saygısızlıktır çünkü biz rusyalıyız. avrupalılardan farklı olabiliriz. biz onların ülkelerine gittiğimizde onların kurallarına uyuyoruz”

atlet ülkesinde kahraman olarak ilan edilirken, rus lgbt kuruluşlarının protestosuna maruz kaldı. bu arada bir kaç gün önce çıkarılan yasa ile 2014’te sochi’de düzenlenecek kış olimpiyatları’nda atletler ve seyirciler homoseksüellik içeren davranışlarda bulunamayacak, aksini yapanlara dava açılıp hapse açılacak. ne diyelin allah akıl versin, olmadı fikir versin o da olmadı paralel evrene falan yollasın bunları.

bitmeye yaklaşan bir ilişkide bitirmek yerine uzatma hamleleri

sırf bitiren taraf olmamak, "sen bitirdin" suçlamasının muhatabı olmamak adına; sonlandırma görevini karşıya yüklemek için yapılan model kalıplardır.

göstermelik olarak atılan sms, watsaptan yazılan cicimli bir mesaj, durduk yere arama ve taşkın bir şekilde ilgilenme durumları bu uzatma mealine delalet olabilir. şu da vardır, tamamen gözden çıkarılmışken bir anda ani dönüş yaparak sıkı sıkıya sarılma hissiyatı da yaşanabilir ki bu nadirdir ve devamlılığı da samimi.

compuphonic

dönem dönem ikili bileşimlerle tekli kaydeden synth pop oluşumu.

haylı asortik ve forslu parçaları bulunan electropop kaynağın başında 1983 doğumlu maxime firket var. electro-house'den minimal pop'a çalışmadığı alan kalmayan belçikalı beyi, türk dinleyici ile buluşturan parça ise arabesk tınıları ile akla zarar çıkış yaratan marques toliver ortaklığı sunset.

compuphonic - sunset feat. marques toliver (dj t. remix):

filizku

yazdıklarıyla beni benden alıp başka bir yere koyan; oradan da ayrılmama isteğine yol açan yazar. "evet ben burda kalırım abi, niye gideyim."

sırt sırta belimizden bizi birbirimize bantlasınlar.

ankara'da yeni açılacak içkili mekanlara ruhsat engeli

halen açık olan içkili mekanları el pençe durmaya zorlayan içki yasağına dair kanunun, yeni açılacak mekanlardaki anlamsız tezahürü.

yeni açılacak içkili mekanların eğitim ve ibadet yerlerine en az 100 metre mesafede olması şartını arayan yasa nedeniyle mekan açma yolu engellenmiş oldu. kaldı ki mesafe şartı uygun olsa bile kolluktan uygundur görüşü alınması da şart. bu da kolluğu maddi açıdan el altından beslemek gerektiği anlamına geliyor. yani dayısı olan ya da rüşvet verenin canına minnet. cami, din kursu vs. ile okul ve dershanelerin ankaranın her yerine yayılmış olması nedeniyle mantıken ankarada artık içkili mekan açılamayacak. insanı alkolik olmaya zorlayan bu anlamsız yasa ve ugulamasını, "vur kadehe be usta" eşliğinde lanetliyorum.

le roi est mort vive le roi!

1996 tarihli enigma albümü.

pop ve dans listelerine 1 numaradan girme başarısı gösteren nadir new age band'lardan olan topluluğun daha önceki albümlerinden farklı olarak ruh ve içselliğe dönüş simgeleriyle dolu imgeleri barındıran; içinde boş şarkı bulunmayan albümlerden biridir. sözlerin tamamı kurucu michael cretu tarafından yazılmış kliplendirilen şarkıların tamamı hit olmuştur. lirik yapısı ile "beyond the invisible", global görseller ve dünyanın yok olmaya yaklaşan barış teması ile "why", emsalsiz geri vokalleri ile "t.n.t. for the brain" başlıca hitlerdendir.

t.n.t. for the brain:

ayakkabıyı çıkararak seyahat etmek

uçak, otobüs ve sair ulaşım mahsusasında rastlanan saldım çayıra hali.

temizlik ve gizlilik esaslı bakımlı ayak, yerine göre uygun çorap kombinasyonunda ayak fetişlerinin binlerce km'den ayırt edebildiği bir zevk noktasına dönüşür ki bu durum şevkle katlanılabilir ve ilgi çekicidir lakin güzel ayak kendine baktırır.*** ancak leş gibi ayaklarla o ayakkabıyı çıkaramazsın arkadaşım.*

rockçı imam ahmet muhsin tüzer hakkında inceleme başlatılması

antalya'nın kaş ilçesinde hem imamlık yapan hem de "firock" adında alternatif rock bad kuran ahmet muhsin tüzer'in; grubuyla kaş limanında konser vermesi sonucu patlak veren ironik soruşturma.

konser sonrası dağa kaldırma, evinden alma, kadın kıyafeti giydirip sokağa çıkarma, yakma ve hadım etme türünden tehditler alan rocker imam savcılığa şikayette bulunmuş. ölümle tehdit edildiği halde ciddiye alınmadığı gibi diyanet tarafından da hakkında soruşturma başlatılmış. din'i yıprattığı için kurumdan ihracı gündeme gelen imam'ın can güvenliği muallakta yani diyanet incelemeyi tamamlaması canından daha kıymetli. hobi olarak müzik yapmanın bile suç sayıldığı diyanet algısında beyin hücrelerini sikerten bu inceleme akıllara durgunluk verse de, imamın öldürülmeden hayatta kalmayı başarabilmesi temennim.* konserler versin müzik yapsın kime ne bundan.*

firock (rockçı imam) - mevlaya gel:

üzgünüz alevilere servis açmıyoruz

öncelikle alevi olup olmamanın alnında mı yazdığı ile koşut nasıl dışardan anlaşıldığını akıllara getiren, anlaşılması halinde neden servis açılmadığını dillendiren canavar davranışı.

kemal ateşoğulları adlı ingiltere gurbetçisi malatya'ya tatile gelip yurdum yemeklerinden tatmak istemiş, ancak alevi oldukları için mekanda serviş açılmamış üstelik kovulmuşlar. şikayetçi olan gurbetçinin asıl yaşadığı şok elbetteki adli süreçte. jandarmaya gidip tutanak tutturmak isteyen ateşoğulları, jandarma'nın "esnaf istediğine servis açar istediğine açmaz; bundan bize ne?" demesi üzerine şikayet hakkını da kullanamamış. kolundaki zülfikar dövmesi nedeniyle restoran terörüne maruz kalan alevi vatandaşın yaşadıkları bunla da sınırlı değil, mekanda oturabilmeleri için zorla 200,00-tl para talep edilmiş, bu da ayakbastı parası yahut hava parası minvalinde bir öküzlük.

insanı yerinden yurdundan soğutan, düşmanca davranma ve nefret etme saiklerine bulanmasına yol açan bu davranış şeklinin kolluk tarafından dikkate alınmaması, özünde sadece insan olmanın yetmediğinin bir göstergesi gibi. evet insansın ama yetmez demenin başka bir şekli. bu arada servis açmama yanında bir tomar suç işleyen restoran sahibinin sırtının okşanıp pışpışlandığını duysam vallahi şaşırmam.

halay çeken öğrencilere hapis cezası verilmesi

zonguldak bülent ecevit üniversitesinde yaşanan ve cezası tek kalemde kesilen hukuka aykırı yaptırım. suç; halay çekmek ve oturma eylemi yapmak.

yeni yök yasası ile ilgili toplantı yapmak isteyen ancak kendilerine yer tahsis edilmediği için protesto yapan 16 öğrenci hakkında 8 ay 10'ar gün hapis cezası verildi. hem de fill saçma şekilde "görevi yaptırmamak için memura direnme suçu" kapsamına sokularak. herhangi bir taşkınlık yapmaksızın anayasal hak olan gösteri ve protesto hakkının bu şekilde ceza görmesi, aslında anayasanın nazari olarak raflarda bulunduğunu pratikte uygulanmadığını gösteriyor. halay çekip oturma eylemi yapmanın hapis cezası ile müeyyidelendirilmesi hatta şak diye ceza kesilmesi tamamen gözdağı ve yıldırma. yargı sürecinin bu kadar hızlı işlemesi bile cezanın en başta kesildiğinin delili.

kutluğ ataman

peruk takan kadınlar adında belgesel ve kitabı da bulunan, bir dönem kendini yerli andy warhol ilan eden sanatçı.*

siyaset rüzgarlarına göre rota alan ataman, yerine göre kah ılımlı islamcı yerine göre kah anarşik sanatçı olabilme özelliğine sahip enteresan bir kişilik olup, bir dönem akp ile yaptığı toplantı sonrası bir gecede 28. uluslararası istanbul film festivaline jüri başkanı olmuştur. gezi parkı direnişine destek veren ünlüleri topa tutarak gündeme gelen sanatçının yeni hedefinde kesesini doldurmak için yepyeni planlar var. sanat ve para algısında yivli-kıvrımlı yolu seçen ataman, bu kadar yanarlı dönerli olunca ister istemez akıllara şu geliyor: homoseksüel olduğu için muhafazakar kesimin arkasından teneke çaldığı bir yönetmenin, sırf akp yanlısı oldu diye; bu kez hükümet tarafından pamuklara sarılması siyasi ikiyüzlülükte bir evrim olsa gerek.
  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9762

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.