futurelavirs

Durum: 9762 - 1 - 1 - 0 - 03.07.2026 02:51

Puan: 162720 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

daha öncekilere benzemiyor gitmesine izin veremem dediğimiz insanlar

acı tecrübelerle sübuta ermiş kötü yaşanmışlıkların kaynak teşkil ettiği ihtiyatlı davranmaya konu insandır.

mesela yanlış insanda bıraktıkların ve geri alınması mümkün olmayanlar aklına gelir, düşündüğün şeyi elde tutmak için daha sıkı sarılırsın; kaybettiklerin ve vazgeçmek zorunda kaldıkların arasında gelip giden düşünsel bir bağdır bu. öncekileri bir kenara bırakmanın yarattığı önünü daha iyi görme halidir. benzemeyen yanlarıyla yer açtığımız harika insanlardır.

göbeğe boşalmak

partnerin göbek çukuruna yahut peçete yoksunu fakir gecelerden mütevellit pratik amaçlarla kendi göbeğine boşalmak şeklinde beliren giderim şeysi.

nereye boşalacağını şaşıran şaşkın bünyeler tarafından ilk kez helenistik dönemde uygulanmış, zamanla 'göbek yoksa ben de yokum hıh!' şeklinde zevk pezevengleri tarafından şehvet atarına dönüşmüştür.

koltuğa oturunca çıkan sesi bastırma çabası

bilhassa deri koltukta tenakuz eden ve gaz çıkarma zehabı yaratan sesin, aslında alelade bir sürtünmeden kaynaklı olduğunu ispata yönelik çabadır.

koltuğun üzerinde debelenmek suretiyle aynı ses bir kaç kez çıkarılır ve doğal olduğu anlaşılınca, çabanın mutlu sona ulaşması ile eylem sona erer.

düzenli bir ilişkinin tarafı olamamış eşcinsel modeli

zaman zaman erken yaşanıp vakitsiz tüketilmiş, çoğu zaman geç kalınarak ulaşılamamış bir yerlerde asılı kalan özlemin yarattığı "ben niye böyleyim" hali model.

eşcinsel hemcinslerimizin sahiplenme noktasında fazlaca çekince taşıyor oluşu, fasulye kökü bile toğrağa güneş ışığına bağlanıyorken gay bünyenin birine bağlanma noktasında bencilce davranıyor oluşunun sonuçlarıdır bunlar. heterolarda da durum aynı olup, bir heteronun ilişki sorunsalı bu başlık için konu dışı ve öznel genelleme kapsamından muaftır.

biri için değişmek, sırf o istiyor diye olmadığı şekle bürünmek; yaşamını her anlamda birine göre ayarlamak istemenin tavan yaptığı anlarda akıllara düşen; tek kişilik çerçevede yığınla soruyu cevapsız bırakan tekil kalış kırıklıklarıdır.

aynı odada kilitli kalma isteği yaratan insan

çekip gitmesi istenmeyen, biraz daha kalması yönünde farklı fedakarlıklar özgülenen; fazla zaman geçirme uğruna kapalı alanda birlikte hapsolmanın bile göze alınabileceği emsalsiz insan.

sırf birlikte olmak adına o an uydurma işler yaratarak yanında tutmaya çalıştığın insanlar vardır, gitmemesi için zamanı bölümlere ayırıp aynı düşüncede kesişmek istersin. içinin güzelliği tam da olmasını istediğin kıvama öyle yakındır ki, onla birlikte bir odada, mekanda ya da yolda iken; diğer bütün insanların oradan siktir olup gitmesini istersin. günlerce hatta aylarca orda olmak adına istenen, bunun dışındaki değişkenlerin asla düşünülmediği bir istektir bu.

persona non grata

uluslararası hukuk ve diplomaside istenmeyen kişi anlamında kullanılan global terim.

siyasi köstebek, istenmeyen sığınmacı, muhbir ve ajan gibi iç hukuku aşarak mukayeseli hukuk alanınına giren konularda sıklıkla kullanılan bu ifade; netice olarak yurt dışına çıkarılma, sınır dışı etme ve yerel makamlara teslim şeklinde müeyyidelerle sonuçlanmaktadır.

memet ali alabora

tiyatrocu, oyuncu ve dublaj sanatçısı.

28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi ve devamındaki süreçte aktif olarak katılımcı olup direniş ve direniçilere uygulanan fiillere yönelik haklı tepkileriyle dikkat çeken alabora, yeni şafak gazatesinin hedef göstermesi ve yandaş medyanın siyasilerden aldığı gaz üzerine hedef tahtası gösterilmiştir. sanatçı, hayatından endişe etmesi ve kendine olası saldırılar nedeniyle duyduğu belirsizliği; sosyal medya kanalı ile duyurmuştur.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/mehmet...

anders als die andern

dışavurum korku sineması, ilk dönem bağımsız eşcinsel sinema ve kıta avrupası silent movie geleneğinin en önemli yapı taşlarından ve temsilcisi sayılan alman sinemasının, alternatif kolda dahiyanece kotarılmış eşcinsel klasiği.

şurdan izleyebilirsiniz:

avm lere gitme semt esnafından alış veriş yap kampanyası

28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi ve devamı süreçte salt "avm" ibaresinin bile mide bulandırmaya başlaması, bu yapıların kendi kesesini dolduran iktisadi teşekküller oluşları ve halka destek vermediklerinin iyice gün yüzüne çıkması nedenleriyle sosyal medya ve kamuoyunda başlatılan uygulama.

astro rakamlara kiraya verilen avm mağazalarının bu şekilde yola geleceği ve kapital sistemin çemberinden bu kez farklı bir cepheden geçerek doğru düzgün davranmaya zorlanacakları şeklinde fikirler ortaya atılmış, yurdumun semt esnafının yüzünün güşmesi amaçlanmıştır. güzel.

gezi parkı lgbt blok a gay mekanların destek vermeyişi

mor kedi sahibesi ile yaptığım sohbette ses ve hoparlör sistemi yardımı yaptığını beyan etmiş ve tekyön'ün de standa destek verdiği haberini almış bulunmakta olup; bunun dışında yardım ya da destek haberi duyup görmediğim yönündeki şaşılası durumdur.

eşcinsel kitleden beslenen ve eşcinseller tarafından ayakta tutulan mekanların kapitalist bir üslupla üç maymunu oynayışı hayret verici olup, gizli yardım yapıp hayır hasenat duası alan öpüp okşanası mekanlar bu durumdan istisnadır.

yüzüne bakılmayacak insanların havasından geçilmiyor oluşu

bağcılar'da oturan esnaf hasan emmiden bugün duyduğum serzenişli aforizmal çıkış. belli ki adam çok dolmuş, delirtmişler.

havalılıktan doğan yüksek irtiffa hali; üzerine fazlaca düşünme gereği bulunmayan, insancıllık ve global hümanizme tepki olarak doğan türler olduğuna karar verdiğim insan tepkileridir aslında. mesela insanları anlamaya ve kazanmaya çalışırken egoist, çirkin ve iç dünyalarının da falasıyla kanalizasyon kıvamında oluşunun yarattığı bir geri çekilme anı var. o an insan olma hakkından feragat ederek bir hayvana mesela bir kaktüse dönüşüp yaşamımın bundan sonrakini kısmını bu şekil idame ettirmek istiyorum.

kimseye kimsenin çirkin demeye hakkının olmadığı bir evrende, sınırları fazla zorlayıp sinirleri fazlaca germeme; havalı olma durumunu dengeleme dileğiyle...

tribünlere oynayan insan modeli

herkesçe kabul gören ya da belirli bir kesimce fazlaca tutulduğu için öyle davranma zorunluluğundan sadır davranışları benimseyen; çoğunlukçu model.

başlarda adamın aklını başından alır lakin ustaca boşlukları tamamlayışı ve kıvrak figürleri göz kamamıştırır ancak normal olmadığı anlaşıldığında tutulduğu yerden yere bırakılarak zemine çakılan bir belly dancer kıvamındadır. tribüncülerle olmaz, hatta paralel evrende şurda burda başka bir dünyada dahi olabilemez. görüldüğü yerde akıllara gelen ayniyet zehabı, gözlerin ondan kaçırılıp; başka bir yere yoğunlaşılmasına sebeptir.

aşık veysel'in hayatı

karanlık dünya

karanlık dünya ve diğer adı aşık veysel'in hayatı olarak arşivlerde adı geçen pek çok skandala konu olmuş belgeseldir.(1952)

sansür kurulu tarafından makaslanmış ilk türk sineması yapıtıdır.

belgeselde türkiye'nin kurak ve verimsiz bir arazi parçası olarak gösterildiği iddia edilerek bu kısımlar çıkarılmış, yerine yabancı filmlerden alınan orman ve sulak arazi görüntüleri konmuştur. bir dönem sinema yasağına maruz kalmıştır. yönetmeni metin erksan yıllar sonra verdiği bir röportajda başka bir ülkede olsa klasik olabilecek bir filmin, yurdum koşullarında ve siyasilerce nasıl yok edildiğine değinmiştir.

ayrılmış bir anne babanın çocuğu olmak

diğer çocuklarla arasında fark olmayan ancak çıplak gözle bakmak yerine daha derinlere nüfuz ederek görmeye çalışıldığında daha güçlü oldukları fark edilen çocuklardır.

"özlem duygusunun bölünmezliği" kuralının zaman zaman istisnasıdırlar. anne ve babayı birlikte sevmek yerine; bazen ayrı yerlerde ve zamanlarda fiziki engellere takılmak zorunda kalışları; yer yer "her nerde değilsem orayı özlüyor ve orda olmak istiyorum" aforizmasının kanıtı gibidir. boşanma ve fiilen ayrılık hallerinde yaşla ilintili olarak; unutmak istenilen duygular ve yeniden hatırlanmak istenen anlar ikileminde her insanın yaşadığı, ancak olabildiğince çabuk toparlanma ile sonuçlanan geçişli hislerin etkileridir bunlar.

üçüncü köprünün adı halk köprüsü olsun kampanyası

siyasi hesap ve entrikalarla oldu bittiye getirilerek bir günde adı yavuz sultan selim köprüsü konulan 3. köprüye konulması düşünülen alternatif isimdir.

bağımsız medya kuruluşları, direnişçiler ve köprünün gerçek sahipleri olan güdümsüz kamuoyu tarafından önerilen bu isim, yönetim katında kabul görmüyor gibi görünse de hak edenin hakkını alması noktasında bu ismin yerinde ve güzel olduğu bir gerçektir. olmalıdır, olabilmelidir.

insanın birinin yanında kendini en çok özel hissettiği an

biri'nin kim olduğuna değişen sıyrılma zaman endeksi.

bazen biriyle yürürken gittiğin yerin önemi yoktur lakin yürürken aynı şeyleri düşünüyor olmak yeter. bazen de yürürken yanındakine bağlı olarak ayakların öylesine yerden kesilir ki yanından geçen herkesi öldürmeyi düşünürsün. nerden nasıl geleceği belli olmayan farklı bir ayrışma hissidir bu. ve bazen de yanlış bir söz hatta çoğunlukla gecikmiş bir sözü sırf zamanında duyamadığın için kendini onun yanında asla özel hissedemeyeceksindir. özel hissetme zaman aralığı uzun vadede başlangıç sayılan çoğu duygunun temelidir.

yalnızlığına güven olmayan insan modeli

farklı şekillerde infilak etmesi olası serseri mayın.

geceden kalma sofrayı toplarken ele gelen ve kek kıvamına dönüşmeye yüz tutmuş bayat bisküvi dokusundaki insan olup neler neler değişir de o değişmez. ona güvenerek çıkılan yol başka bir durakta son bulur yahut yolunu değiştirmek zorunda bırakarak geri dönüşler yaşatır ki bunu bilen bilir. sadece bir şeylerin olması ya da olabilmesi için ortam oluşturmak zemin hazırlamak gibi hislerle gelip gerçekleşme aşamasını görmeye fırsat vermeden giden modeldir.

mahallenin bakkalinin kocasi

bu gece çadırında ziyaret ettiğim dostum. tek hamlede ustaca çadır kurmanın inceliklerini yalamış yutmuş birisi. çadırının üstüne şıp dedim damladım, yalan yok. 28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi ve devamındaki süreçte parktan ayrılmayarak yaşamının bundan sonrasını direnme temalı geçirmeye adamış, kendisi aynı zamanda 70'li yıllarda çakma direnişçilere tepki olarak doğmuştur.

sıfır ego, normalleşmeyi başarmış bir eşcinsel olması ve yanında yaptığım türlü taşkınlıklar nedeniyle bu seferde beni dövmemiş oluşu karşısında yaşadığım şaşkınlıkla, bu gece eşcinsel blokta tutacağı sabah nöbetiyle başbaşa bırakarak yanından ayrıldım.

bir ara telefonda sevgilisiyle konuştuğunu duyunca gözlerim doldu. öylece çevreme bakarak hüzünlendiğimi fark ettim. düşündüğü şeyle yaşadığı şeyin kesiştiği çizgide tutarlı ve mutlu bir duruşunun olmasına sevinmemden oldu herhalde. efsaneydi.

başbakanın yurda dönüşünde havaalanında yaşanan izdiham

futbolcu transferleri ya da yabancı şarkıcı konser girişlerinde yaşanan şakşakcı izdihamının, başbakanın dönüşüne uyarlanmış halidir. ayılmalı-bayılmalı, üstünü başını yırtıp parçalamalı, hard core hislerle başgana ulaşmaya çalışmalı hissiyatın ürünüdür.

gece 01:00 sularında trafik durmuş, konvoylar ortalığı basmış, başbakansevici bünyeler istanbul'a çil yavrusu gibi dağılmıştır. sayıları on binlerle ifade edilen yüzde ellilik kısım nihayet evinden çıkarak sokaklara taşmış, içinde biriken sevgisini akıtmak için bu anı beklemiştir twitter ve kamuoyunda bu durum "abi siken yaranır, seven sikilir; bu işler nolucak böyle reyiz?" şeklinde yorumlanmıştır. hava alma alanı, parti gençlik kollarının ve kol böreği seven yandaşların, afterparty ve kutlama alanı olmuştur bir anlamda.

http://www.son.tv/Ozel-Haber/onbinler-ba...

  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9762

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.