futurelavirs

Durum: 9762 - 1 - 1 - 0 - 03.07.2026 02:51

Puan: 162728 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

bdsm

türkiye'de soft haliyle sadece tarkan-ölürüm sana video görsellerinde kullanılmış, cinsel tatmin meyilimidir.

beyaz slip

fındık bir popo ve kavisli bir kasede, hafif göbek çukurunu ortaya çıkaracak şekilde taşınabiliyorsa; multi afrodizyak etki yaratan bir tamamlayıcıdır. aşırı zayıflar, aşırı kilolular ve kas yığını vücutlar yakınından dahi geçmemelidir.

mesajlara geç cevap veren insan modeli

telefon o an yanında değildir, pc başında olmayabilir, ciddili işi vardır da görmemiştir şeklinde düşünmeme yormak istediğim durum.

canı istemiyor ve yazmıyorsa net bir yanıtla netleştirmesi gerekirdir lakin çok geç yapılan geriye dönüşler anlamını yitirirler.

bana herkesi sevme hakkı verdiler ama ben seni seçtim

sonsuz seçenek arasında birine bağlanma hakkını kullanan insanın, karşı tarafın ilgisini kazanama halidir.* işin ilginç yanı ilgilenmeyen tarafın sevgisini gidip saçma insanlarda ziyan ediyor oluşudur.*

işte bunlar hep zarar, ziyan, beyhude.*

geçici dövme

eskiyip ciltten yavaş yavaş silinmeye başladığı dönemde vücutta leke yahut kir gibisinden izlenime yol açan geçici heves şekli. kalıcı dövmenin yanından bile geçemiyor oluşu bir yana; geçici dövme bazıları için insanları ciddiye almama sebebidir. gerekçesi ise etkisi geçen şeyleri samimi bulmayışlarıdır.

ilgi orospusu

ilgilenilmediği takdirde beslenme şekli bozularak yok edilmesi mümkün olan mikro organizmalar.

herkese mavi boncuk dağıtıp, koordinat olarak boş beleş insan konumunda olduklarından ne tam olarak ilgiyi hak ederler, ne de tam olarak orospudurlar.

tipim değilsin

sanaldan reele kayan ilk karşılaşma anlarında memnuniyetsiz tarafın sarf ettiği tümce. beğenmeme öneli.

cam yanılgısı, fotoshop ve instagram uygulamalarıyla aldanıp birbirine ilan-ı aşk eden çiftlerin, iş reele dökülünce; oluşan korkunçluk nedeniyle koşarak uzaklaşma anlarına da eşlik eden tepki şeklidir.

insanlarda aradığını bulamamak

süreklilik idrakı olmayanlar yüzünden tavan yapan çekilme şekli.

arayış içinde olunmasa bile bir sonraki aşamayı göremiyor olmak, dahası neyin nereye kadar gidebileceği konusunda emin olamamak ve neticede en başa dönme durumunun tetiklediği yorulma halidir aynı zamanda.

candi staton

alabama'lı soul şarkıcısı.

70 ve 80'lerde r&b ve soul albümler yapan sanatçı, günümüz dj'lerinin keşfiyle disco ve house kraliçesine dönüşmüştür.

hallelujah anyway:

birol giray

yurt dışında beegee adıyla tanınan, ülkemizde daha çok festivallerde alternatif performanslarıyla kendinden söz ettiren dj.

son dönemde ayşe hatun önal ile sen ve ben adlı parçada bir araya gelmiştir.

ayı sözlük yazarlarının en sevdiği 10 kadın vokal

claudia brücken
nico
joan jett
candi staton
shirley bassey
alison moyet
annie lennox
sandra cretu
adele
madonna

erkeklerin erkek vücuduna olan ilgileri

vücutla çok fazla ilgilenmeyen biri olsam da, eller, dişler, ayakkabı(ayaklar) ve cilt(esmer oluşu) nazarımda bambaşka bir etki yaratabilmesi için kıstaslarımdır. bunlar cuk oturuyorsa daha bir güzel olur.

birine karışıp onla kirlenmeyi istemek

hunharca, çılgınca; şuursuzca isteme hali.

neleri gözden çıkarabileceği konusunda sınırsız davranıp, birine sadece tek bir kişiye odaklanma durumunda yaşanası; düşündüğü şeye baktığında istemekten öteye giden şeylerin tesirinden nefes alamıyor olunasıdır.

böyle bir süreç yaşanırken değil de, sonradan kendine geldiğinde neler hissettiğine insanın kendisinin bile inanamamasıdır.*

(bkz: aşkın en boktan hali)

(bkz: sikerim böyle aşkın ızdırabını)

adam düşürmek için spor salonuna giden insan

sağlam kafa sağlam vücutta bulunur'u yanlış yorumlayan kişidir.

görünürde göstermelik olarak gittiği salonda; adam düşürmek, sevgili yapmak ya da gecelik takılmak gibi amaçlarla zaman harcar. amacına ulaştığı an spor salonuna bir daha uğramaz, bulana kadar da ısrarından vazgeçmez. haliyle zeki, çevik ve ahlaklı oluşu da şüphelidir.

(bkz: spor salonundan adam kaldırmak)

love dance point

sıradan eğlence hayatından bunalanlar için 2000'lerin başında " lab" adıyla kurulan, ardında "aşk burada sen neredesin?" sloganıyla love dance point adını alan gay club.

sansasyonel partileri, dana international konseri, hande yener, demet akalın, tolga karel'in bir ara neredeyse her gece gittiği yer gibi imgelerle anılan kulübün en ayırt edici yanı takit edilemeyen sound set'i ve kesintisiz elektronik müzikten taviz vermeyişidir. dj mus-t'nin xlarge club'e transfer olmasıyla yerine gelen dj'ler eskileri aratmamış; ortamın müzik uzayından taviz verilmemiştir.

avrupadaki emsalleriyle yarışan barın gay camiasında en çok konuşulan diğer özellikleri ise kapıda uygulanan ve halen tanımlanamayan enteresan içeri giriş kıstasları, içerde uygulanan en ufak taşkınlığın bile affedilmeyişine yönelik güvenlik tedbirleri ve zaman zaman kulübe alınmayanların çıkardığı polemiklerdir.

ten uyumu

o ana kadar hiç hissetmediğin ya da nadiren hissettiğin bir biçimde, birini fikren eritip iyice eriyik hale getirip; kendine katabilme halidir.

karşındakine bulaşma, böyle dalga dalga içerilere doğru yayılma hissine yol açan denklik de denebilir. dışardan kanıksanan ama en merkeze doğru yönelerek, artık hayatında birine yer açmak için öteye gitmektir daha öteye.

eyüp akça

bir dönemin eşcinsel sosyal paylaşım fenomeni.

seks, cinsellik, orgazm ve bdsm içerikli paylaşımları oldukça ses getirmiştir, nerdeysen aramıza döngillendendir.

eyüp'le orgazm:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/54...

vj bülent

2011 yılında tülay isimli turist rehberi bir bayanla evlenip, sonrasında çocuk isteyip istememe sorunsalı nedeniyle boşanan sunucu-vj. merakımdan gidip boşanma ilamına bakmışlığım vardır.

beyanatlarına bakılırsa heteroseksüeldir.

http://magazin.milliyet.com.tr/vj-bulent...

16 yaşında birine ilgi duymak pedofiliye girer mi

kişi reşit olmadığı sürece her türlü cinsi münasebeti, suç sayan tck karşısında açıkça fiilin suç olduğu tanımlanmış zaten. ırza tecavüz, ırza tasaddi ve benzeri zorla alıkoyma halleri dışında -ki bunlar ayrıca suç-; 16 yaşındaki küçüğün rızası olsa bilerek ve isteyerek bu fiile ortak olsa bile suç oluşacaktır. olan durum böyle. pedofili'nin meşru olmamasının mantığı idrak kaabiliyeti tam gelişmemiş bir bireyin suistimal edilmesi zaten.

olması gereken bakımında da açıkça pedofili olduğu aşikar.

twitter facebook ve diğer hesap şifrelerini isteyen sevgili

sevgiliden çok egemenlik kurma tiranlık oluşturma gayesi güden atipik rahatsız.

kıskançlık, güvensizlik ya da aşırı bağlılık adı altında; özel olmaktan uzaklaşarak klasik düzen adamına dönüşen alelade modeldir. şifrelerini veren baştan kaybeder.
  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9762

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.