futurelavirs

Durum: 9761 - 0 - 0 - 0 - 12.05.2026 01:27

Puan: 162670 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

ekmek arası domates

arkadaşa aşık olmak

arkadaşın da karşılık vermesi halinde içinden aşırı mutluluk çıkabilecek birliktelik, lakin adamı zaten tanıyorsun bu cidden nadir ve tanımsız bir his.

ancak platonik kalmaya mahkumsa ya da arkadaşın reddetmesi ile sonuçlandığında ciddi anlamda hüsran ve kayıp. tamamen kaybediyorsun.

ayı sözlük yazarlarının uyku süreleri

yalnızken 23:00-07:00 arası uyuyor idim rütine bağlamıştım, sevgili edineli gezmekten tozmaktan genelde 03:00-07:00 arası uyuyabilmekteyim. sabahladığımız bazı günlerde sıfır uyku ile işe gitmekteyim.

cazibe hanım'ın gündüz düşleri

mum kokulu kadınlar ve kız kulesi aşıkları gibi kendi döneminde yasaklanan ya da sansüre uğrayan cinsellik içeren dramatik-fantastik filmlerle hatırlanan yönetmen irfan tözüm'ün; anlaşılması gayet uzun zaman alan ödül rekortmeni psikolojik filmi.(1992) filmde 90ların başında filmlerde soyunmaktan çekinmeyen başarılı oyuncu hale soygazi ve o dönem yakışıklıktan ölen uğur polat var.

cazibe hanım; yaşı geçmiş hiç evlenmemiş toplum tarafından yalnızlığa sürüklenmiş bir kadındır. erkeklerle görüşmeyen, onlardan uzak duran cazibe; bunun yerine fantezi kurarak yaşamak yolunu seçer. eski sevgilisi ile karşılaşmasıyla tüm yaşam döngüsü değişir.

cazibe hanımın gündüz düşleri; psikolojik yer yer fantastik yapıda olduğundan; bağımsız deneysel sinema severlerin izlemesini önenerim; aksiyon arayanların en fazla 5 dakikasını izleyeceğini düşünüyorum. gerçek ve hayal geçişleri bakımından bence muhteşem bir film.


demokrasinin beşiği

ingiltere için kullanılan şüpheli öbek.

ancak dünya üzerinde sömürü düzenini devlet politikası şeklinde başlatan ilk ülke olması ve son dönemde sık sık homofobik haberlere konu olması; ülkenin beşik olup olmadığı konusunda kesinlikten vareste bence. kendine demokratik diyelim.

(bkz: ingiltere'de alternatif onur yürüyüşü’nde drag queen yasağı)

ingiltere'de alternatif onur yürüyüşü’nde drag queen yasağı

demokrasinin beşiği olarak tanımlanan ülkede "beşik acaba sallanmaya mı başladı" sorusunu akıllara getiren anlayış.

iskoçya’da gerçekleşecek olan alternatif glasgow onur yürüyüşü’nde drag queen'lerin yer alması yasaklandı. gerekçe gayet ötekileştirici ve homofobik haliyle: "drag queen’lerin transseksüel bireylerin yanlış tanınmasına sebep olması."

sırf drag queen'lere bakarak, trans algı oluşturan kafanın içinde; beyin var mı düşünmek lazım.

http://gzone.com.tr/glasgowda-alternatif...

gzone

anlık değişen gündem haberlerini ve dergi içeriğinde yer alamayan ama g zone tarafından dikkat çekilen eğilimleri, twitter sayfasından takip etmek; hem pratik hem de zaman sıkıntısı olanlar için faydalı.

https://twitter.com/gzonemag

türkiye'de en ucuz olan şey

kadın olmak.
sokak hayvanı olmak.
eşcinselliğe toplum tarafından yüklenen anlam.

alttaki yazara soracaklarım var

kahveye çukulata banıp eritip eritip yiyorum, klimada açık, iyiğ iyiğ.

alttaki arkadaş, sevdiğin bir adam var karşılıklı baya aşıksınız. ancak sevgilin sana "senle sonumuz yok sonuçta iki erkek olarak evlenemeyiz, ancak bunun dışında ortak yaşam anlamında ölene kadar senle varım diyor" buna nasıl bir anlam yüklersin. şunu da ekleyeyim halihazırda en ufak lafımla evlenmeye hemen hazır olan başka bir bey daha var ama onu sevmiyorum ve bunu ona söyledim. güzel, şöyle okkalı bir izahat geçer misin?

sakal

yazarlardan bear fotoğrafları

20 temmuz 2015 şanlıurfa suruç'taki patlama

amara kültür merkezi önünde vukubulan ve ışid'e fatura edilen patlama. patlama kobani'ye gitmek üzere toplanan kitleyi hedef almış. masada yemek yiyenlerin tamamının öldüğü iddia ediliyor.

http://www.milliyet.com.tr/patlamadan-he...

anal seks yapmaktan hoşlanmadığı için dışlanan eşcinsel

anal seks olmadan da cinsel doyuma ulaşmayı mümkün addeden ancak bu düşüncesi nedeniyle eleştiri de alabilen eşcinseldir.

aradığı ilişkiyi bulmuş ama sırf anal seks yapmıyor diye reddedilmiş tonla insan vardır. bunun gibi anti-anal seks düşüncesi nedeniyle partner anlamında sıklıkla dışlananlar da mümkündür. kendisi gibi anal takıntısı olmayan birini bulana kadar ruhu huzura ermeyecektir.

naringergedan

aşırı kıskanılma ve hasetlenilme sonucu edilgen okların çarparak en güzel kıyafetlerini helak ettiği yazar.

gözümün kaldığı ve "keşke benim olsa" şeklinde imrenme duyularımı hortlatan flamingolu t-shirt'i de bu nazar rüzgarından nasibini alarak giyilemeyecek hale gelmiş. geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, gardrop yenileme konusunda her türlü fikir teatisine açık olduğumu arz ediyorum efenim.***

yurdum gaylerinin içindeki arabesk aşkı

tüdanya, bergen, gönül akkor, güllü, esengül, biricik, müslüm gürses, hakkı bulut, cavit karabey, yıldız tezcan, hüseyin altun dinleyen biri olarak içimdeki mono arabesk aşkını tanımlayan başlık. arabesk candır gerisi heyecandır aga.

gerçek anlamda eşcinsel dostu olan şarkıcılar

çok ön planda olmayan, hatta çok geride duran ancak lgbti anlamında samimi faaliyetler içinde olan şarkıcılar. ön planda olanları ise bu işi hakkını vere vere yapar, esaslı destekler. homoseksüel şarkıcılar bile yer yer homofobik olabiliyorken bu grupta gayet kendiyle barışık ve insancıl heteroseksüel şarkıcılar da var.

(bkz: demet sağıroğlu)
(bkz: lady gaga)
(bkz: madonna)

sözde eşcinsel dostu geçinen çöp şarkıcılar

eşcinsellik olgusunu kendi çıkarları için kazanç kapısı olarak kullanan; samimi olmak bir yana samimiyetsiz olmak anlamında homoseksüelliğin iliklerini kurutan gereksiz şarkı söyleyiciler.

bereket versin çoğu autotune cihazı olmadan şarkı söyleyemiyor, playback bile yapamıyor da; şarkıcı olmaktan ziyada sahne doldurucular anca.

homojen dergi'nin demet sağıroğlu röportajı

ayı sözlük yazarlarından film önerileri

bayram geçti ve mesai başladı haftayı güzel geçirmek için her güne bir önerim var:

pazartesi: fazla yorulmadan zaman geçirmelik bir derek jarman deneyseli jubilee.
salı: sallanan salı için hafif gerilim yüklü yeni dönem bir avangard denemesi tepenin gözleri.
çarşamba: hafta ortası sendromu için etliye sütlüye fazla buluşamayan bir yeşilçam yenilikçisi hakkaride bir mevsim.
perşembe: hafta sonuna doğru yaklaşırken yumuşatıcı etkisiyle warhol deneyseli flesh.
cuma: atıf yılmaz'ın kurmaca ve fantastik hikayeli enteresan filmi hayallerim aşkım ve sen.

iyi seyirler.

hayatınız film olsa adı ne olurdu

konu, isim ya da sadece fragmanı ile hayatınıza atıf yapabilme olasılığı yüksek olan filmlerdir. olmadı film adını kendiniz de türetebilirsiniz.

kendi hayatıma yakın bulduklarım:
jubilee
gece melek ve bizim çocuklar
şeytanın avukatı
  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9761

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.