futurelavirs

Durum: 9761 - 0 - 0 - 0 - 12.05.2026 01:27

Puan: 162670 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

sevgilinin göğsüne yatmak

ve devamında kalp atışlarını dinlemek, güzel bir titreşim aralığı yakalayınca kafayı bastırarak buna tepki vermek güzel bir yatış pozisyonu olurdu görüşündeyim.

yatılan yerin göğüs olması ve göğsün sahibini nasıl fontlarla tanımlardım bilemiyorum ama kesinlikle yerimi beğenirdim ve oradan uzun süre kalkmazdım sanırım.

toxic

ilmek ilmek işlenerek yapılmış, parçalara bölününce içinden 10 şarkı çıkacak kadar dolu dolu britney spears parçası. en dişli rakiplerini geride bırakarak en iyi elektronik kayıt dalında grammy ödülü kazanması da ayrıca manidar.

one more time

l3mon"un youtube, vimeo gibi platformlardan silinen psychedelic hiti. bereket versin biri hayrına izlesene.com'a yüklemiş de arada açıp dinliyorum. güzelliğini anlatacak kafaya henüz ulaşamadım, çok güzel abi ya resmen nefes alan bir parça.

http://www.izlesene.com/video/l3mon-one-...

zeki alasya

karaciğer rahatsızlığı nedeniyle 72 yaşında vefat eden sinema oyuncusu ve tiyatrocu. 80'lerde kabare ve müzikallerde de almıştı.

18f8

wergera qur'ana piroz bi zimane kurdi

dini devlet işlerine alet etmek, dini kullanmak ve dini duyguları sömürmek üzerine ustaca kurgulanmış bir planın, kalabalık bir kurmay ordusu tarafından ortaya sürülmüş seçim yatırımı.

bir sonraki aşamada akp'ye oy vermeyenler müslüman değildir derlerse şaşırmayacağım. hatta dolaylı olarak bunu söylemek istiyorlar. bu zamana kadar yokken neden şimdi yapıldı evet bayram değil seyran değil eniştem beni enden öptü? gene belaltı vuruşlar yine duygusal suistimaller ve kurnazca en ince noktalar.

trans kadın

türkiye'de malesef cinsel saldırı, bedensel saldırı, işkence ve cinayet haberleri ile gündeme gelen hakkında tek bir olumlu haber çıkmayan kötü yazgılı kadın. kimbilir yaşama dair ne beklentileri ne umutları var. şarkı "bir umuttu yaşatan insanı" diyordu öyle de olmalıydı.

smellycat

yakında kısa bir tatile çıkacak olan yazar. mavi yolculuk yapacak gibi görünüyor; yolu tropik adalara düşerse kendisinden taze ylang ylang, paçuli meyvesi, vanilya kozalağı, 2 kg palmiye yağı ve yaş hindistan cevizi bekliyorum. liste belli eli boş dönerse çirkefleşerek mevzu çıkarırım ona göre.*

egosuz insan

ego sahibi olmayan insan değil de egosunu törpülemiş insan diyebileceğim, yanında rahat edilen insan. ego kart sahibi olmayan insan şeklinde piçliğine de bir tanım yapabilirim tabi.*

bunlarla birlikle bir şeyler yapmak keyif verir, öğrenme eşiğinizi yükseltirler hatta kendinizde fark etmediğiniz pek çok özelliklerinizi de keşfetmenize vesile olabilirler. böyle yumuş yumuş yaklaşıp yemelik derecesinde tatlı insanlardır.

ancak egosuz görünüp böyle sınırsız bir rahatlık sergileyerek bunu mütevazilik adı altında gizli kibire dönüştürenlerden uzak durun dememe gerek bile yok sanırım. bunlar da samimiyetsizliğin gizli ego ile harmanlanmış yeni hasat ürünleri.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

yüksek seçim kurulu

cumhurbaşkanı ve hükümetin oyuncağı haline gelen kukla kurul. üstelik kurulun çalışma esaslarına dair ilgili kanun ve tüzükler hiçe sayılarak.

hiçbir parti döneminde görevi seçim adaletini sağlamak olan bu kurul, günümüzdeki kadar yönlendirilip söylenileni yapan bir maşa haline getirilmemişti.

kezostamya

kezo vatandaşlardan oluşan ve henüz devlet yapısına ulaşamamış halk birlikleri. her ülkede bol miktarda var ve sosyal medyada hemen birbirlerini keşfediyorlar. ileride üniter ya da federal yapıda devlet haline gelirler mi bilemedim.

how old net

microsoft'un yakın zamandır en çok kullanılan fotoğraf üzerinden tahmini yaşı gösteren programı. instagram ve facebook'ta pek çok ergen ve kezostamya vatandaşı programda yüksek yaş aralığında çıktığı için hayata isyan etmiş durumda. özetle fotoğraftan yaş tahmini yapan program ortaya enteresan sonuçlar çıkarıyor. mutlu ediyor zaar yalandan da olsa. beni 39 yaşında çıkardı hayin program. ay ben şok qanqa.*

yapmanız gereken çok basit, linke tıklamak fotoğraf seçmek ve tahmini yaşın ekrandan kadın ve erkek şeklinde belirmesini beklemek.

http://how-old.net/

annie lenox

bu sene grammy'ye aday de gösterilen 80lerin en ünlü kısa saçlı sarışını. döneminde açık şekilde eşcinsel imgeler kullanan lenox ve takım arkadaşı bey, bugün ayrı ayrı yollarına devam ediyor.

ayı sözlük eurovision 2015 şarkı yarışması zirvesi

bu zirve eurovision şarkılarını beraber dinlemek hem de tanışmak; akabinde dışarı çıkıp isteyenlerle eğlenmek kafa dağıtmak amaçlı yapılıyor; özellikle after parti adı altında grup seks yapmak ya da orgy partisi vermek gibi bir amaç yok bunu belirteyim. zorla ya da alıkoyarak partiye kimseyi sürükleyecek de değilim. öyle olsaydı adını ayı sözlük grup seks partisi zirvesi koyardım bundan çekinecek biri olmayacak kadar net biriyim.

gayet açık ve net şekilde eğlenme amaçlı yapıldığını ortalık yere yazmak yerine gizli bir oluşum kurarak belli yazarları örgütleyerek zirve amacı dışına çıkan muzır fikirler yok özetle. ha bu tür fikirlere kapılanlar varsa ben onlara da saygı duyarım ama bunun için zirveyi beklemelerine gerek yok; mesaj yoluyla diledikleri yazarları ayartmakta, istedikleri yazara yürümekte, sessiz sakin görünüp gerçekte gizli işler çevirerek amaçlarına kısa yoldan ulaşabilirler. örneğin sözlüğün profil ve fakbadi ilanları sayfasına yönelsinler lakin orda kimin siki kaç cm ona kadar ayrıntılı olarak yazılı. burası ahlak tanım ünitesi değil sadece sözlük. sanırım sorun; gizli saklı yapılan tanışmalar, buluşmalar ve bunun içini dolduran eylemlerin; aleni şekilde yapılan etkinlikler kadar zevk vermemesi. haksız da değiller hani ben de olsam habersizden işimi görür sonra büyük bir çelişkiyle zirvelere bok atardım.

bu açıklamayı yapacak kadar sosyopat olmaya zorlandığıma göre şöyle devam edeyim. düzenlediğim zirveye gölge düşürecek, sabote edecek, açıkça ve ima yoluyla başka yerlere saptıracak olanlar bilsin istedim. zirvede görüşürüz arkadaşlar.

iki tarafın da birbirine güvenmediği ilişki

bir kere ilişki değildir, bu başka bir şeydir. hatta sadece bir araya gelmek şeklinde de tanımlanabilir.

içindeki yobazı bastırmaya çalışan modern insan

her türlü zarar gelebilecek insandır, bastırmaya çalıştığı duygu konusunda yetersiz kalırsa ucu o an yanında bulunanlar da dokunur. lakin saçmaladığını fark ettiği anda destek bulmak için sizi işaret edip "haklı değil miyim ama" gibisinden yandaş arama arayışa girer. tribünlere oynamak konusunda bile acizdir efenim.

evlat olsa sevilmez grubunda başı çekiyor diye düşünüyorum.

toplu taşımada gerilim yaratmaya yatkın fevri insan modeli

sabahın köründe car car kavga çıkaran, akşam herkes yorgunluktan geberirken son sürat sesle cıyak cıyak ortalıkta feryat eden; kadın erkek, yaşlı genç tanımadan çevreye saldırmaya meyilli sıkıntılı tipler. ortak noktaları sudan sebepler sikkodan gerekçelerle bunu yapmaları.

ortada haklı sebep varsa elbette tepki göstermek bir haktır ancak yoktan yere "bir sebep olsa da şurda birine sataşsam" kafası yaşamak yorucu ve normal değil.

cumhurbaşkanı'nın yüksek seçim kuruluna şikayet edilmesi

il il dolaşıp akp reklamı yaparak seçim yasaklarını deldiği için chp ve hdp tarafından ysk'ya yapılan şikayet. hdp'ninki anında reddedildi. şu halde bağımsız olma vasfını yitiren bir kurula; seçim emanet etmek, kurda kuzuyu emanet etmek gibi bir şey.

asla tarafsız bir cumhurbaşkanı olmayacağım diyerek açıkça propaganda yapan rte, demokrasisizlik anlamında cumhuriyet rejimi benimsemiş yapılar içinde dünyada tek örnek.

üstteki yazar

gülmekten mide ağrısı yaratan entry"ler yazan şahsiyet.

bearhairy

şu sıralar spor salonlarında yatıp kalkmaya başlayan yazar. hatta hornet profilini "sadece kaslı beyler eqlesin spor yapmayanlar bir adım bile yakınıma yaklaşmasın. fiesta'dan uyanınca yazarım hemen yanıt için ısrar etme." diye güncellemiş.* yakışır.**
  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9761

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.