futurelavirs

Durum: 9761 - 0 - 0 - 0 - 12.05.2026 01:27

Puan: 162670 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

yaş ilerledikçe erkek beğenisinin değişmesi

kaba inşaatı sabit kalmak kaydıyla zaman zaman zemin-şekil ve yapı algılarıma sirayet eden beğeni faktörü. temel değişmiyor tabi mesela esmer erkeklerden hoşlanıyorken bir gün uyanıp kendimi artık sarışınlardan hoşlanan biri olarak bulmuyorum.

daha çok şekil ve düşünce formunda ufak değişiklikler var. örneğin 20li yaşlardayken 40 yaşındaki beyleri beğenirken artık şimdilerde 30lu yaşlarını sürenleri beğeniyorum. 20lerini sürenler dünya ahiret kardeşim. bir kaç yıl öncesine kadar simpıl biğırlar ilgi alanıma giriyor iken şu an sadece zayıf ve hafif kaslılar ilgimi çekiyor. bir dönem erkekte iyi eğitim benim için önemliyken artık eğitim almamış olmasını dahi umursamıyorum. ve son olarak entel, hayatın anlamını çözmüş, yeri geldiğinde düzene karşı duruyormuş gibi görünen idealist beyler tamamen gözümde değerini yitirdi lakin tanıdıklarımın hepsi feyk idealist çıktı. artık net, basit, sıradan, düz tipleri çekici buluyorum. sakal manyağı idim artık sakal benim için herkesleşme ve kolaya kaçma yolu. ve heyecanlanamayan biri olarak, yönelim anlamında tek kriterim heyecan yaratması da denebilir, ah nerde o heyecan verici beyler; saklandıkları yerden ortaya çıksınlar. valla bak bir şey denicem.*

yaş ilerledikçe dinlenen müziğin değişmesi

liseye kadar yabancı buble pop ve türkçe pop dinliyor idim, üniversite yıllarında ve 20li yaşlarda yerini rock, metal, new age ve indie aldı. 30'lara girdiğimde kesintisiz elektronik müzik ve arabesk manyağına dönüşmüştüm. 5-6 yıldır değişim yok, elektroniğe ve damara devam.

sanırım bu duygularla ve çevreye bakış açısı ile alakalı. lakin yaş ilerledikçe çoğu şey sahici olma vasfını yitiriyor; ya da gerçek ve acı en yalın haliyle gözler önüne seriliyor. dün düşündüğünü bugün saçma bulacak kadar yoğun bir değişim skalası var, zaman resmen uçarak ilerliyor gibi. hissedilenin de değişmesi çok normal.

eski sevgilinin yakın arkadaşlarınızla çıkmaya başlaması

sırf rencide etmek için özellikle yakın arkadaşlarınızla çıkıyor ve onları plan dahilinde gözüne kestiriyorsa düşünmek lazım tabi adam eski sevgili değil resmen intikam ve nefret ikonuymuş meğer. ancak içinde galiz bir denk getirme arzusu olmadan tesadüfler sonucu böyle bir aşka kapılmışsa eleştirmek anlamsız tabi.

genelde ilk şık olur.

seks sonrası kişinin kendini sorgulaması

bir keresinde sırf yatağa atmak için aylarca uğraştığım bir beyde gözlemlediğim sorgu-sual hali. istanbul'da yaşamadığı için onu yanıma gelmesi için ikna etmek baya zor olmuş, ancak finalde hayatımın en rezil seksini yaşatmıştı hatta onun yüzünden ve yaşattığı infial sonucu bir müddet ereksiyon yitimine uğradım. orgazm sonrası sorgulama sorunsalı anlamında dilinden dökülen kelimeler aynen şunlardı:

"çok pişmanım, biz hiç sevişmemeliydik, yaptığımız çok günah, caiz değil; ben ne yaptım ya inanamıyorum cehenneme gideceğiz kesin."

(bkz: sorgulayacaksan gelme)

kaçırdıklarının her zaman en fazla istediğin şeyler olması

ortak noktamın çok fazla olduğu tiplerle genelde anlaşamam ve gider bana benzemeyen benle hiç alakası olmayan tiplerle olmaya çalışırım. ve sonuç olarak hiç olmaz ve yürümez. genelde terk edilen ya da yanına yanaşılmayan taraf olarak karşımdakinin yanlış yaptığını düşünürüm lakin beni reddeden eleman nedense gider hep saçma sapan biriyle çıkmaya başlar. bunu öğrenince de kendi kendime tepkim şu olur:

"şu dünyada hiçbir zaman senin kadar güçlü biri olamadım, ancak sen her defasında kendinden güçsüz birine yenik düşmüş oldun."

yanlış yapıp gidenin bir şeyler kafasına dank edince geri dönmesi

bir küsen bir barışan, ne istediği ya da ne aradığı belli olmayan, arada derede kalmış, yanlış yapmaya meyilli; özünde iyi biri olsa bile acı çektirme potansiyeli yüksek bünyelerin hayatına sadır olan ilişki şekli.

hayvan gibi sevse bile birden kafası karışır gider bunlar, gidince de yapamazlar aklı sizde kalır yavaştan geri dönme sinyalleri verirler falan. mücadele etmesi aradaki bağlılıkla orantılı olarak hayli zor olabilir, tamamen bitse daha iyi olacaktır ama bitememektedir. zor işler.

eski sevgilinin 8 ay sonra dönmesi

"8 ay içinde yediği erkeklerle ordu kurmuş yemedikleriyle de turşu kurmuştur muhtemelen, aman dönmesin" dediğimdir. bu durumu 2 kez yaşadım biri 6 ay diğeri 1 yıl sonra dönmüştü ama hiçbir şey eskisi gibi olamamıştı. köprünün altından çok sular akmış, herkesin hayatına birileri girmiş çıkmış; yıpranmaya bağlı olarak duygular değişmişti.

yanlış yapıp gidenin bir şeyler kafasına dank edince geri dönmesine bağlı olarak yaşanan bu geri dönüş hali; ortada ciddi anlamda yaşanması gereken yarım yaşanmış bir şeyler varsa, olumlu sonuç doğurabilir belki. bunun dışında kesinlikle bir daha geri dönmesindir. *

okuldaki feminen hoca

ilkokul ve ortaokul yıllarımda, resim ve ingilizce dersine giren hocalar olarak; yaşamının bir kısmında karşıma çıkan eğitimciler. tabi o dönemde sike sürülecek aklı olmayan bir kezban olduğumdan, bu hocaları feminen değil çocuk aklımla aşırı kibar insanlar olarak tanımlardım.

genelde kadın velilerle iyi geçinirlerdi ve ikisi de bekardı. orta 2 döneminde yavaş yavaş ergenliğe girerken bende taşlar yerine oturmaya başladı haliyle. her iki hocanın eşcinsel olduğunu kendimce ispatlamak için kafamda ablukaya almıştım. daha sonraları ikisinin de görüştüğü ve birlikte olduğu erkeklere kadar tek tek tespit edip gözlemlemiştim. bunu kimseyle paylaşmadım elbette, yıllar ve yıllar sonra ingilizce hocamla bir gay barda karşılaşınca baya değişik hissetmiş gözlerim dolmuştu. neden böyle hissettim ya da niye böyle oldu bir fikrim yoktu. sanırım aradan geçen zilyon yılın film şeridi gibi feedback yaşatmasıydı bu.

tarlabaşı yenileme projesi

tarlabaşı yenileme projesi adı altında yeni yapılanma ve ıslah süreci gibi süslü cümlelerle; belediye ve hükümete yakın firmaların taşeronluğuna sunulan alan. özetle paraların nereye akacağı yine belli.

alanı yenileyip kamuya yararlı hale getirme dışında güdülen diğer amaçlar; tarlabaşında ulu orta pazarlık yapan fahişe ve travestilerin temizlenmesi, güpegündüz ya da geceleyin sokaklara işeyen ve kusan sarhoşların oradan uzaklaştırılması, evsiz olup alanda yatıp kalkan tinerci ve gaspçı kitlenin yok edilmesi imiş. ülkenin genelinde halledilemeyen güvenlik sorununun tarlabaşında kutsal amaçmış gibi sunulmaya çalışılması ve alanın vergi dışı fuhuş yapan fahişe ve travesti yatağı gibi gösterilmesi de tam tribüne oynama kafası tabi.

li la li

liste başı da olabilmeyi başarmış ses işkencesi. apaçi formunun fikir annesi. kıtlık ve yokluk sebebi.

sevişirken sürekli telefona bakan insan

sevişmekten zevk almadığı için alt metinden "bitse de gitsek" sinyali yayan ya da durumdan şüphelenen sevgilisinin, kocasının, karısının dakika başı ekrana çöreklenen mesajlarına yanıt yetiştirme derdinde olan insandır. telefon trafiğini yönetmekten sevişmeye odaklanamaz.

telefonla baş başa bırakarak hemen olay mahalli terk edilebilir ya da bir daha görüşmemek üzere sevksiz sevişme zorla da olsa tamamlanabilir. bunlar seçenek tabi. elinden telefon düşmeyen sevişicilerle iki cihanda da olsa olmaz.

suratına bakışlarına ibnelik çökmüşler yazmasın

her gün yeni bir kriter, yeni bir tanım; yeni bir kezban serzenişi. bu sefer suretine bakıldığında ibne olduğu kanısına varılanların uzak durması yönünde verilen bir talimat var. işin içinde ibnelik olduğu olayın eşcinsellikle ilgisinin olmadığı gayet açık.

nasıl bir surat nasıl bir bakış acep, az çok sınırlarını çizmeli. bakışlarına ibnelik çökmüş insanın neye benzediğine dair az çok aklımda şekillenen bir bir imaj var aslında, tam olarak şudur diyemesem de en azından gördüğümde "herkes toplansın!!! evet işte bakışlarına ibnelik çöken adam bu" diyecek kadar algılarıma sahip olabiliyorum en azından.

ne diyeyim ibnelerle kafayı bozanlara; bakışlarından nur fışkıran gerçek eşcinsel tiplere denk gelmesini dilemekten başkası elden gelmiyor.

eşcinsel oğlu için çocuk doğuran kadın

46 yaşında olan ingiliz kadın anne-marie casson.

kyle casson isimli oğlunun gey olması nedeniyle çocuk sahibi olamayacağını düşünen bayan casson, bir anlamda torununu doğurmuş oldu. bir markette çalışan ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kadın, halinden memnun imiş.

mahkemeye kadar taşınan olay, resmiyet de kazanmış; mahkeme eşcinsel oğul ile doğan bebeğin kardeş olduğuna ancak kyle'nin bebeği evlat edinebileceğine karar verdi.

gizli zirveler

katılacaklar listesine alınmamamdan mütevellit dışlandığım zirvelerdir, hep katılanlardan dinledim duydum, hiçbirine katılamadım tüh. zaten insanlarla olan demirden mesafemden ötürü, bir şeylere dahil etme noktasından 1000 kere düşünmelerine sebep olurum genelde ve sonuç olarak dahil edilmem.

gizli zirve semantiğine gelince; aklıma mütareke döneminde vukubulan paylaşmalı, parçalamalı, manda ve himayeli gizli anlaşmaları getiriyor nedense. tap sikrıt gibi bir şey.

ayı sözlük yazarlarına şarkı armağan etmek

skrillex and diplo present jack ü

skrillex ve diplo'nun müzikal projesi. güzel dans 45likleri duyacağız gibi. bir yanda grammy yağmuruna maruz kalmış bir dj diğer yanda da madonna tarafından yetenek yumağı olarak gösterilen başka bir dj olunca ortaya ne çıkacağı merak edilmiyor değil.

skrillex and diplo present jack ü adlı albümden şimdilik duyulan tekliler, kiesza ve justin bieber ortaklıkları oldu. kai, boi keno, sesine bayıldığım aluna george gibi ortaklıklar da var.

jack ü - take ü there feat. kiesza:

cumartesi günü ortadan kaybolan insanlar

pazartesi-cuma arası sürekli arayıp soran yer yer rahatsız ve hatta taciz eden, mesaj yazmaktan şarj bitiren; bir kısım müellifler tarafından "tamam yeter ulan yazma yazma, arama beni oç yeter" şeklinde kin gütme duygularının tarafı olmuş; ancak cumartesi günü gelip çatınca ortadan kaybolan insandır. cumartesi günü arayıp sormaz, telefonuna bakmaz, telefonu kapalıdır, hatta her türlü etkileşime kapalıdır, muhtemelen sekste ya da spordadır.

pazartesi günü gelip çatınca hayata geri dönüp yeniden yazıp çizmeye başlar. nefret ediyorum bunlardan arkadaşım dostum olsa bile siktir etmekten bıktım, keşke külliyen yok olsalar.

chatroulette

31 çekenler, reel seks arayanlar ve suratını ısrarla kapatan gizliliğe düçar olmuş sohbet edicilerin yoğunlukta olduğu, genelde zaman kaybı olarak vakit harcanan yer. türkiye lokasyonunda bir yere varmak ya da diyaloğa girmek mümkün değil lakin kimin ne aradığı belli değil, tavsiyem anlık seks kafasında değilseniz ve adam akıllı birileriyle muhattap olmak istiyorsanız yurt dışı lokasyonlarına yönelin.

yer var mı, kaç cm, uzak bye akımı da burada fazlasıyla yer kaplıyor durumda. özetle şu zamana kadar camda seks yapmak dışında bir sikime yaramayan sikkodan çet kanalı.

biz ayrı lokasyonların insanlarıyız

mevcut lokasyon mevcudunun yetersiz olması ya da aynı lokasyonda yer alan tüm adamlarla yatıp tüketip; kolileşecek adam kalmaması nedeniyle atıl duruma düşme hali.

hornet ve planetromeo'da bir müddet sonra hep aynı tiplerin lokasyonda yer alması üzerine ortamdan ekmek çıkmayacağının anlaşılması hevesleri bükmekte; hani böyle çöp, boş ve beleş zilyon profilin lokasyonu işgal etmesine sebebiyet vermektedir.

(bkz: su çok soğuk gelmesene git git)

elinde telefon mahalle mahalle dolaşan grindr kullanıcısı

boşuna dolaşıp kendini yoran kullanıcıdır hatta nostaljik bile sayılabilir.

grindr'ın kapatılmasından sonra sistemde yaşanan ağır arızalar nedeniyle hornet'e doğru yaşanan yoğun göç sonucu, grindr'dan artık ekmek çıkmayacağının farkına varmalıdır. ayrıca mahalle mahalle dolaşmak yerine sağlam bir lokasyon bulup orada konuşlanmasını tavsiye ediyorum.

(bkz: biz ayrı lokasyonların insanlarıyız)
  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9761

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.