amerikalı punk rock band. fazla yapılmayan bu tür için baya iyiler bu çocuklar.
1991 yılında iyi bir lansmanla yayınladıkları grup ismiyle aynı adlı alümleri ve bundan çıkan bro hymn plağı, punk tutkunlarınca baya sevilmiş sayılmıştı. punk rock ve hardcore"a kadar uzanan tarzlarında oldukça başarılılar.
1991 yılına ait olduğu iddia edilen ve tarkan'ın henüz ünlü olmadığı dönemde az bir ücret karşılığında oynadığı öne sürülen sikkodan reklam filmi. amanın o saçlar falan aacayipsin adamım.
zehirli olduğu iddia edilen ve ölüm saçtığı duyurulan ayakkabılardır. gümrük ve ticaret bakanlığı zehir belagatlı ayakkabı markalarını da afişe etmiş. ölüm riski grubuna giren ayakkabı marka listesi şu şekil:
cennet mahallesinin çakması olan show tv dizisi. öyle ki kadro bile aynı.
çağla şikel'in yerini petek dinçöz almış bu kez. petek dinçöz'ü ön plana çıkarmak amacıyla yapıldığı bariz olan bu dizide başarılı oyuncu ve tiyatrocuların yer alması cidden ziyanlık olmuş. gırgırıye"nin çok kötü özentisi özetle.
derhal sikip, bir kenarda saklayıp sabah uyanıp bir posta daha atmak gayet fayda teşekkülü sağlayan bir durum kanımca. kaldı ki sikmeye değmeyecek herhangi bir argümanı sabaha kadar saklamanın da mantığı yok kanısındayım.
dünyayı siklemeyen, haniyse "köy yanar bizimki saçını tarar" durumunu adet bellemiş tipler için özel bir yeri var. yormayan adama delalet eden iple kuşak sikle taşak önermesi yeterince zor olan şu hayatta soluk almalık durak gibi yeminnen.
farklı semtlerde bir kaç adet edindiğim yazlık ve kışlak olarak dönem dönem uyumayı tercih ettiğim beyler. ya da sırf yalnız uyumaktan sıkılmak bile bunları tercih etmek için başlı başına bir sebep aslında.
kış mevsimiyle götümün soğuktan titreme semptonlarına tutulduğu günlerde hayli irice olan ve iyi ısıtan murat'ı tercih ediyorum. haftasonları güzel sinema filmlerinden anlayan ve sağlam balık yapan erkan'layım. çok içmişsem ve eve gidecek takadım yoksa 7/24 sarhoş dolaşan kenan'a alo çekip evine konuşlanıp hemen uykuya dalıyoruz falan. kesinlikle fakbadi ya da sevgiliden daha tatlı ve işlevseller. kafa rahat yormuyor etmiyorlar da.
funk- nu disco ve deep house'ı güzel harmanlayan italyan prodüktör.
michael jackson aşığı bu adam dream pop ve disco'da güzel şeyler vaadediyor imiş, onu bilemem; ancak so deep duyduğum en iyi uykuya dalmalık dans parçalarından.
hürriyet'e rte hakkında baya sıcak mesajlarla dolu röportaj veren şahsiyet. ben aşık falan sandım.*
erdoğan'ı çok duygusal bir adam olarak tanımlayan bingöl, bu duygu selinden olsa gerek erdoğan'n berkin elvan'ın annesini yuhalamasını da haklı bulmuş. özetle diyor ki: "rte duygu yüklü bir adam aşırı duygusal kendi annesine laf söylenmesi sonucu elvan'ın annesini yuhalaması laf söylemesi gayet doğal. hep aşırı duygusal erkek tepkileri bunlar." ilginç kafa valla kısasa kısas.
erol mintaş'ın bu yıl 51.si yapılan altın portakal film festivalinde sayısız ödül alan başarılı filmi.
hükümet baskısı ve kürt sömürüsü yaptığı gerekçesi ile pek çok sinemada gösterilmeyen festivallerde de öne çıkarılmayan film, doğubeyazıt ve istanbul arasındaki bir göç hikayesini anlatıyor. aldığı tonla ödülle ancak adını duyurabilen filmde nesrin cavadzade gibi profesyonel ve hiç kamera karşına geçmemiş oyuncular var.
piyasa şarkıları yapan ancak dans kulüplerinde gideri olan güzel şarkıcı.
azıcık kylie azıcık nervo biraz jlo alıp çorbaya dönen malay, o kadar çok ismin tarzına çağrışım yapıyor ki; sayılan isimleri çekip alınca geriye bir şey kalmıyor. give me life iyi.
şarkılarını para karşılığında ya da hatır için de olsa asla başkalarının söylemesine izin vermeyen tayfur, bir anlamda tüm şarkılarıyla ismiyle müsemma oldu. bu da onlardan biri. tek istisnası necla nazır için yaptığı sende-uzadı geceler albümü ve popçu tan taşçı'a verdiği parçalar.
müslüm gürses ve harika avcı'ya tek seferde büyük servetler kazandıran parça. 80lerde okumayan kalmadı ancak müslüm'ü ve avcı'yı geçebilen olmadı.
kaset formatında yayınlayan ve mono döneme hapsolan şarkı malesef dijital çağı göremese de bu hali bile binlerce şarkı gücünde. fena başarlı, pekenfes pek.
en acılı arabesk albümlerden biri olan ve tamamı dinlenildiğinde isyana sürükleyen zerrin özer albümü mutluluklar dilerim'den öne çıkan güzel şarkılardan biri.
sanırım zerrin özer bu formda şarkı okumaya devam edeydi şu an arabeskin kraliçesi falan olacaktı. ayrıcana mutluluklar dilerim, son mektup ve ateş düştüğü yakar bu albümde yer alan diğer isyankar modlar.
vicdani retçiler içeri tıkılıyor iken, parayla reddedenlerin başı okşanıyor. nasıl bir ülke nasıl bir algı akıl alır gibi değil. belli ki hazineyi soyup soğana çevirmişler acil para lazım bunlara. hım evet evet.
yaşınız min. 28 ise ve 18.000-tl"niz varsa bedelliden faydalanabiliyorsunuz. gene mi zengine talih güldü gene mi fakire askerlik yolları göründü dedirtti. ancak parası olmayan da faizle kredi çekip 1000 sene askerlik borçlanması ödeyebilir tabi.
"ülkenin demokratik yollarla seçilen ilk cumhurbaşkanı olan mursi'ye idam cezası talep eden mısır'ın darbe yönetimi, diktatör mübarek'i ise göstericileri öldürtmek ve yolsuzluktan akladı." enteresan olan halkın sokağa dökülmesi, mısır halkını aslında arapları anlamak güç, cidden akılları karışık ve tehlikeliler. tutarsızlıktan besleniyorlar sanırım bir dönem istedikleri sonuç buydu çünkü.
“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.
şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.
mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.
debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.
ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)
anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.
modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.
sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^
bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.
uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.
gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.
amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.
fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.
seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.
ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.
iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.