futurelavirs

Durum: 9761 - 0 - 0 - 0 - 12.05.2026 01:27

Puan: 162678 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

flört ve arkadaşça yakınlaşmaların tck kapsamında suç sayılması

cinsel taciz, tecavüz, çocuk istismarı ve sekso-manyak eğilim faillerini cezalandırmak için hükümet tarafından hazırlanan ancak taciz yasası görünümü sunarken gerçekte konu ile ilgisi olmayan pek çok fiili suç kapsamına sokan ceza düzenlemesi.

5. yargı paketi olarak tanımlanan düzenlemelerden çıkan sonuçlar hayli manda kafası zihniyette. buna göre yaşıt bireyler arasındaki rızaya dayalı cinsel ilişki, flört merak ya da tanışmaya dayalı fiiller de suç sayılacak. en enteresan yanı ise sarkıntılığık suçunun hafifletici sebep sayılması. ani olarak gerçekleşen taciz suçlarında, saldırı fiilinin çabucak gerçekleşmesi hafifletici hatta beraar sebebi olabilir. bu şu demek oluyor zamana yayarak taciz etmek ceza bulurken aniden tecavüz etmek hafifletici sebep. ayrıca çocuk şikayet etmedikçe tecavüzcü hakkında dava açılamayacak. tecavüz durumu herkesçe vakıf olsa bile çocuk sustuğu an dava açılamaması tam da türkiye şartlarına uymuş, tacize uğrayan çocukların %90'ının bunu korkup gizlediği ya da fikir beyan etmediği bir ülkede bu düzenleme açıkça " sen taciz et kardeşim ben arkandayım" olmuş.

teknoloji vs din

kuran'da yer alan ihlas suresinin 80'lerin başında kitap basan bir kitabevine isim olması; 80'lerin sonunda kitap basımını aşarak ihlas holding adıyla özellikle teknoloji alanında büyüyüp kurumlaşması türkiye'de iki olgunun içiçe oldugunun kanıtı gibi. normalde en dindar bünyenin bile kuran'da geçen bir surenin ticari işletme adı olmasına itiraz etmesi gerekirken aksine çok da memnunlar. evet türkiye'de teknolojinin açıkça bir dini var ve buradan besleniyor.

bunun dışında sadece teknoloji ile de sınırlı değil din; giyim, ticaret, gıda ve hayatın her alanında bir beslenme unsuru. medine pazarı, hicret giyim, tekbir giyim, nisa pastanesi, bakara manifatura, yasin tesettür gibi yeşil sermaye menzilli işletmeler; teknolojiyi dinle besleyip inanç tedariki ile finanse eden teknolojik ve ticari yapılanmalar.

seks amacıyla eve getirilen tiple yatak düzleminde anlaşamamak

paniğe gerek yok sakin olunmalıdır, sonuçta o bir tanrı misafiri ve sepetlemek olmazdır. ya da illa sepet yapılacaksa "ayh kuzenim geliyor çabuk evden çıkman lazım" demek klişesi seçilebilir. aktifim deyip yatakta arkasını dönen gay modelinin zaman içinde artması sonucu sık sık yatak içinde kanlı pıçaklı olma durumları yaşandığına dair haberler alıyoruz malumunuz veçhile.

peki bu hevesleri kursağa tıkayan beyle ne yapılmalıdır? seks düşüncesinden hemen vazgeçip yatakta pişpirik oynanabilir, aristo ve hegel felsefesi etik ve haz ahlakı tartışılabilir. karşınızdaki sonuçta bir insan olduğuna göre yıkılan hayallerin altında kalmak yerine dimdik ayakta durup tenakuz haline evrilip tedbiri elden bırakmamak şarttır.

(bkz: aktif diye eve getirilen tipin pasif çıkması)

(bkz: pasif diye eve getirilen tipin aktif çıkması)

(bkz: gay diye eve getirilen tipin aseksüel bir canlı çıkması)

(bkz: gay diye eve getirilen tipin işbilmez bir hetero çıkması)

(bkz: gay diye eve getirilen tipin oyuncak ayı çıkması)

jiletle tıraş haramdır

o zaman naylon eldivenle yolmak, piknik tüp üzerinde föteleyerek tütsülemek, odun kömürü külü ile yoğurup arındırmak, keskin bir bıçak ile sıyırıp temizlemek ya da tek tek yolmak gibi eski usulleri uygulayacağız. belli ki çok çok eski döneme özleme dayalı bir hurafe bu, önce haram diyen bir denesin ardından ben de seve seve denerim; cin çarpmış böyle bir açıklamada bulunmuş zaar.

meme ucu diken misali dışarıya doğru dik erkek

memenin t-shirt ve gömlek gibi giysi türevlerinin içinden dışarı çıkmak can attığı sip-sivri uçlu çıkıntı sahibi beyler. hof bariz şekilde memeli olmanın hakkını veren ademoğulları bunlar. sönük ve buruşuk meme akımına tepki olarak milattan önce 5.000 yıllarında babil civarında doğmuşlardır.*

7/24 dikler diki meme ile dolaşmanın nasıl bir duygu olduğu konusunda özel beyanatlar vermesi gereken tipler bunlar, valla anlatsınlar sabaha kadar dinlerim.



derek jarman

"tanıdığım herkes başka herkesi tanıyordu ve tanıdığım herkes başka herkesle yatmıştı. biz bir aile olarak değil, bir kuşak olarak birlikte yaşadık" şeklinde 1960'lar londra'sını betimleyen ingiliz gay yönetmen. tanımın içinden binlerce eşcinsel tanım çıkarmak mümkün cidden sağlam basan bir zekası var imiş.

wayne county and the electric chairs

eşcinsel yönetmen derek jarman'ın jubilee filmine de konu olmuş punk topluluğu.

topluluğun tanınmasında transeksüel şarkıcı ve eski warhol star jayne county etkili olmuş; ilk nesil punk topluluklarından biri olarak görsel ve müzikal anlamda dönem şarkıcılarını etkilemişlerdir. homoseksüel kültürün nadide parçalarından sayılan grup, 1978 yılında fuck off adlı parçayla ses getirmiştir.

fuck off:

sözlük yazarlarının meslekleri

tesadüfen t-shirt sıyrıldığında belden boxer frikiği vermek

saniyelik zaman dilimi içinde bel hizasından boxer'ın görünmesi. tabi bazen göbek çukuru falan da görünebiliyor ki bu daha da merak tetikleyici. tamamen çıplak ya da boxerin komple görunmesinden bile daha çok iç kıpraştıran bir görsel bu. sanırım farkında olmadan yapılmasının kattığı yenilesi bir çekiciliği var.

"vay demek boyuna çizgili, göbeğe hayli güzel şekil vermiş."

aşırı terleyen insan

terlemeyen biri olarak menzil mesafesine göre yer yer ilgimi çeken insandır. şıp şıp akan derin yol aldığı mesafe katsayısı kadar uhdemde merak uyandırır, ki şu da var körü körüne bir ıslanma halini izlemek yerine terlemeye değil terletene de bakmak lazımdır.

bilen bilir; terli adamları sevin, soğuyunca tuza dönüşür; tadı apayrıdır.

lgbti temalı klipler

seri eksi oy veren ezik

bugün bana dadanan ibne.

hele ki bir başlığı açtığım saniye eksiledi, okumadan etmeden eksi yardırdığı çok net. lan ibne sevmiyorum olm seni, durma devam et.

ingiltere kraliçesinin kuğusunu kesip yiyen türk

ingiltere'de neredeyse bin yıllık bir yasaya dayanan ve düzenleme uyarınca tüm kuğuların kraliçeye ait olduğunu hükme bağlayan gayet güzel bir teamül ve bundan habersiz gölde kuğu avlayıp yiyen hasan fidan adlı vatandaş.

üstelik kuşu tadını merak ettiği için yemiş. o değil de kuğunun kimin olduğu mühim değil alinin olur velinin olur hatta sahipsiz de olabilir neden yiyorsun abi, manyak mısın; hasta mısın; yiyecek bi şey bulamadın mı.* normalde yenilebilir bir canlı olmadığı bariz olan bu sevimli hayvanı kesip yemek bu vatandaşın daha neler neler yiyebileceğini getirdi aklıma* aman diyorum allah muhafaza.* 46 yaşındaki hasan fidan, hildenborough'daki bir gölde avlayıp yediği kuğu nedeniyle 215 sterlin (yaklaşık 750 lira) para cezasına çarptırılmış. yurt dışında yaşanan her abzürt haberin altından türklerin çıkması da başka bir ironi. şimdi elin ingilizi türkleri hep kuğuyiyici olarak anımsayacak, gel de bu algıyı kır kırabilirsen.

hormonlu domates ödülleri

bu yıl 10.'su düzenlenen homofobik ve transfobiklere törenle verilen ödül.

gerek kişisel alanda gerekse amme alanında çeşitli ayrımcılık faaliyetlerinde bulunan kişi ve tüzel kişiliklere tepki amacıyla verilen bir ödül. peki nasıl aday belirlenecek ve nasıl oy verilecek? aday belirlemek istiyorsanız, homofobik ve transfobik ayrımcılık yapanlar için 10 haziran tarihine kadar [email protected] adresine, ya da benim hormonlu domates adayım tagine neden ayrımcı bulduğunuzu da yazarak ödül dağılıma katkıda bulunabilirsiniz.

geçen yıl kimler aldı?
ömür boyu hormonlu domates ödülü: akp milletvekili türkan dağoğlu
diğer hormonlu domates ödülleri:
gazeteci-yazar engin ardıç
akp
pis yedili
rusya
bekir bozdağ
habertürk
yeni şafak
nihal bengisu karaca

sikerler

"öyle yağma yok aga; kan alırlar kaaaaağn" türünden atar betimlemesi.

yerine göre keyif veren dadlı kullanım alanları çok makbul valla. "kimsenin bebeği değilsin ha şunu bileydin benimsin ulan. sikerler!" gibi mesela.

canın benim

"yanıma gel, bundan sonra canın benim; sadece bana canım benim demeni istiyorum." cümlesine hayli yakışan kalıp.

canım benim demek güzel, yalnız canın benim denilmesi daha bir güzel; şu hayatta herkesin bir kez olsun bunu duymasını yaşamasını istiyorum.

ismail

grup vitamin şarkısı. dr alban'ın its my life'nın müziği üzerine türkçe söz yazılmış ortaya bu hit çıkmıştır, baştan sona beni anlatır."ismayiğıl sen gocaman bi çılkınsın"

http://www.dailymotion.com/video/x6409j_grup-vitamin-ismail_music

a great big world

amerikalı indie pop band.

kurulalı 2 yıl olan ama güzel işler yapan topluluk christina aguilera ile say something hitine imza atmıştı. billboard ve uk single chartta liste başını zorlayan tekli, enteresan şekilde kanada ve avrupa ülkelerinde liste başı olmuştu. iyi çocuklar valla dinlenesi.

a great big world & christina aguilera - say something:

paloma faith

ingiliz şarkıcı ve oyuncu.

a perfect contradiction'da pharrell williams tarafından el atılan ve sağlam tekliler yayınlayan şarkıcıda da sağlam ses var hani.

only love can hurt like this:

yağışlı havalarda sokağa dökülen yağmurluk sevgililer

dışarda kızılca kıyamet koparken sokağa dökülen yağmurun yağması için haniyse pusuda bekleyen böyle nispet yapan çiftlerdir. onca güneşli günü es geçip sessizce yağmurun yağmasını bekleyen türleri de var. melankolinin hidro temalı ıslak halidir bunlar.

sevdiceği olmayıp yağmuru pencereden izleyenler tarafından lanetlenmişlerdir.

  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9761

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.