futurelavirs

Durum: 9761 - 0 - 0 - 0 - 12.05.2026 01:27

Puan: 162670 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

ateizm derneği'nin nihat hatipoğlu'na dava açması

sırf göz boyamak ve yargı bağımsızmış zannı yaratmak için ters vuruş yaparak normal seyirde işlemesi muhtemel davadır. kullandığı her adamı çöpe atan, işleri bitince savcıları başka şehre süren, kullandığı polisler hakkında sonradan soruşturma başlatan bir anlayış; nihat hatipoğlu ile işi bitince onu da mutlaka harcayacaktır.

yaran gabile nickleri

dilinle_em_22_çift
çılgındelik_34_ist
köle_çayıra_gel
çıkarmadan_5_posta
yananp_derece40
hemen_doyur_kalıncı
s2ci_a_a_a*
ilk_a_körpe_50ys*

ayı sözlük mahşerin 3 atlısı entry makinaları timi

acayipler, arkadaşlarıma da tavsiye ettim içlerinde yazar olmayanlar bile arada sözlüğe girip ne yazmış ne etmiş bakıyorlar. yazdıklarına kapılıp hallenen ya da adam kaldırma talebi yollayan olursa suçlu değilim. zeki, seksi ve laf ebelerini bile sikerten tatlı bir yanları var. şöyle ki:

(bkz: bozosnn)

(bkz: kurokuma)

(bkz: aigai)

götinismus

vajinismus'un arkak sokak hali olabilir. veremeyenler için arka sokakta neler olduğunu asla bilemeyeceğiz; çok gizemli.*

sesli osurmak

yalnızken sorun teşkil etmeyen ancak toplum içinde yapıldığında parmakla gösterilen insan konumuna düşüren şiddete meyali sesten olan gazlı patlama. "bak kızım şu abi osurdu yanına git ve burnunu kapatarak onu rencide etmeye çalış."

seks hayatını sözlüğe dökmek

envanter defteri zehabı yaratan “hamdolsun bugün de 10 kelle kolim var.” “2 baş herif yedim üstüne tatlı niyetine 3.yü arıyorum” “sakın yazma sus sus sus çünkü verdim 10 posta” “yediğim önümde yemediğim arkamda benim eskileri sana vereyim de gözün doysun” türünden doğrudan; ya da kasa defteri zehabı yaratan “koli mahalline varmak üzereyim” “canım ağzım doluyken konuşamam” türünden dolaylı seks çağrışımlı beyanatlar.

seks hayatı merak edilen yazarlar için fevkalade bir kaynak olup kim kimi yiyor buradan öğrenilebilir, asıl önemi hallenilen ya da kendine yapmadığı düşündüğü beğenilen yazarın aşırı fındık kıran olması sebebiyle yer yer onu bırakma vazgeçme sebebi olabilir. "canım sen çok yollu çıktın ya pff bir daha görüşmeyelim"

durup dururken sevilen insandan nefret etme isteğinin gelmesi

dün baya seviyorken bugün nefretle uyanma hali. bu bazen arkadaş bazen eski bir dost ya da sevilen herhangi biridir.

aslında durduk yere duyguların yer değiştirmesi zor olmakla beraber belli bi nedensellik bağı tetikliyor olabilir. sevgi çat diye bitmiştir mesela ya da hayatında yer kaplamayan biri olduğunu anlamıştır ya da hoşuna gitmeyen ufak bir ayrıntı yakalamıştır. sebep ne olursa olsun sevme olayını özelliksiz kılan davranışa maruz kalan her insan, genelde soğur hislerini raydan çıkarır bunu anlamlandırmak için altında sebep aramak çogu zaman beyhude bir çabadır.

bacak arasında sevgili ile uyanmak

ertesi geceden kalma olaylarında sıklıkla yaşanan bacak arasının dolu dolu olma hali. uyanma anında bacaklardaki uyuşma ile kendini gösteren tatlı bir manzaradır bu; aman uyandırmayın uyumaya devam edin.

ayı sözlük yazarlarına şarkı armağan etmek

kendini çuval kumaşı sanan insan modeli

gereksiz yere kendine az değer bahşeden ya da hiç değer bahsetmeyen insandır. bazı komplekslerini bir kenara bırakırsa ve kumaşının türünü doğru tespit ederse azıcık da özgüven artırımı ile içindeki gerçek kişiyi ortaya çıkarıp çok daha mutlu olabilir.

boşuna yaşayan, yeryüzü yüzölçümünü ağırlığı ile yoran, görüldüğü yerde üzerine haşere ilacı sıkılması gereken aşırı beyhude kendini hint kumaşı sanan modelin aksine, çuval kumaşı sanan modellerden; keşfedildikleri anlarda acayip değerli kumaşlar da çıkabilir.

rehberde yer işgal eden boş beleş insan modeli

sosyal ağlarda ya da gay kanallarında dolanırken sık sık telefonlaşma talepleri sonucu rehbere eklenen, arayıp sorulmayan, arayıp sorulsa da bir müddet sonra unutulan; rütin rehber kontrolleri esnasında "bu da kim la, nerden kaydettim ben bunu" sanrısı yaratan model.

hele hele azıcık muhabbet etmiş ve aradığınızı bulamadığınız için silmişseniz ve aylar sonra size 10 yıllık sevgilinizmiş gibi tekrar yazmışsa iyice kafa karıştırabilir. "vay beni tanıyor üstelik, kimsin sen, sen kimsin." sırf bu tipler için rehbere ad kaydederken çağrışım yapan bir imge eklemekte fayda var mesela "tek gece murat 29 p" gibi.*

kim bulduysa öpesim var

saymakla yazmakla bitmeyecek alet edevat yerine göre organik-inorganik şekiller bunlar.

üçlü priz
uzatma kablosu
kinder süt dilimi
erkek çorabı jartiyeri
jockstrap
synthesizer
gramafon
ketçap
mayonez
ultra high fidelity sound
yüz saç ve vücut için duş jeli
sarı karpuz
bdsm çizgi roman
sinemada avangard tema
sinemada homoerotic tema
sakal tarağı

ukdeci bearpan okulunu bitirmiş ise bu topraklara geri dönsün bu arada.

cara delevingne

bugün 22 yaşına basan ingiliz top model. hastasıyız.

onca çirkef, yancı, kenar mahalle top modeli geçinen kızın arasında bunu alıyor ve baş köşeye oturtuyorum. güzellik ise konu, bu kız başka bir şey başka başka çok başka.

http://images6.fanpop.com/image/photos/34200000/cara-cara-delevingne-34228669-398-600.jpg

zwette

tom odell için yaptığı another love editi ile parçayı bambaşka yerlere taşıyan alman deep house dj. ancak bir görünüp bir kaybolduğundan yerini sağlamlaştırabilmiş değil.

güzel vokal tekniklerine yer veren zwette başarılı bir dj olduğu halde yurdumda fazla bilinmiyor, ancak "vermicem vercimem" gibi gayet alakasız bir videoda fon müziği olursa geniş kitleler tarafından duyulur belki.

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

eski sevgilinin bokunu çıkarmak

ayak altında ezerek suyunu bir yana posasını bir yana ayırmaktır. ayrım işlemi sonucu ezilip boku çıkan sevgili, kağıt inceliği kıvamına gelmiş tamamen yok edilmiştir.

(bkz: eski sevgilinin donunu çıkarmak)

uganda'da ilk gay pride

eşcinsellikle mücadele ve yok edilmelerine yönelik yasanın anayasa mahkemesi tarafından iptal edilmesi üzerine gerçekleşmiş ve eşcinseller sokaklara dökülmüş haliyle. hükümet iptal kararını temyiz'e götüreceğini açıklarken en üst merci olan anayasa mahkemesi kararının temyiz yoluna açık olması hayli komik ve düşündürücü.

http://www.radikal.com.tr/hayat/ugandada_ilk_gay_pride-1206276

(bkz: uganda hükümetine ait sitelerin hacklenmesi)
(bkz: uganda'da eşcinsellere ömür boyu hapis cezası verilmesi)
(bkz: uganda'da gayleri öldürün yasası)
(bkz: uganda)

eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle basmak

sakin ve soğukkanlı davranılmalı; hemen ani müdahale ekipler amirliği* ve tababet ve şuhabat-ı sanatlarının tarzı icrasına dair yetkili elemanlara haber verilerek baskın yerine ahlak zabıtası* çağrılıp durum tutanak altına aldırılmalıdır.* ki bu ileride olası başa kakma ya da yeniden barışma durumlarında oluşagelecek iftiralardan kurtulmanın delili olacaktır. baskın mübahsa o an çirkeflik de helaldir.

ancak eski sevgili artık zerrenin binde biri oranında dahi siklenmiyorsa, baskın yerinden usulca ayrılıp kendi haline bırakılmalıdır.

eşcinsel olma durumunuzu çevrenize deşifre eden eşcinsel

"benden duymuş olma ama şu eleman var ya, he evet evet şu yanımızdan geçen hah işte o ibneymiş. ama sakın benim söylediğim deme ona, hadi eyvallah" durumu. aslında bu kadar düzgün cümleler kullanarak ifade etmez bunu. başka bir gay'ı gammazlarken hayli kancıkça sırtından vurarak değişik hesaplar güderek yapar bunu. özellikle elde edemediği gay'dan intikam almak isteyen reddedilmiş dışavurumcu bünyeler mesela.

rızası olmadığı halde sırf zarar vermek amacıyla tanıdığı ya da tanımadığı biri hakkında ileri geri konuşan bu eşcinseller için lal edici büyü diliyorum.*

flaming creatures

travestiler, çift cinsiyetliler, cinsiyetsiz vampirler, homoseksüelizm ve sınırsız bir çıplaklık üzerine kurgulanmış zekice bir film(1963) ağır cinsel içeriği nedeniyle kendi döneminde tartışma yaratan bağımsız film, yönetmeni jack smith'in avangar siyah beyaz filmidir.

aidsten ölen yönetmenin 3. filmi olup, pornografik sayılabilecek bazı sahneler nedeniyle arşive sokulmamış seneler sonra tesadüfen bulunup deneysel içerikli ilk dönem kültlerinden biri olarak kabul edilmiştir.

  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9761

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.