gayet net, samimi bir ifade; evet benden hoşlanmamış ve beni sevmemiş bunu da dile getiriyor ki bu adama saygı duyarım.
kaldı ki birinin diğeri için yaratılmadığı gerçeğini zaman zaman aklımdan geçiriyorken; başka birinin kalkıp onun için yaratılmadığım gerçeğini çat diye yüzüme vurması kadar doğal bir şey yok. evet aradığın ben değilim; çekiliyorum.
bazı heterolarda ve bazı homofobik homoseksüellerde gerek kulaktan dolma bilgilerle yanlış fikir sahibi olarak; gerekse o an için olaya konu gey'in beyanları sonucu fikir yürüterek ortaya atılan subjektif durum.
eşcinselleri gece gündüz sikişen bunun dışında düşünmeyen, sosyal bir aktiviteye girmeyen, yazmayan çizmeyen bir grup olarak gören bir kavim oluştu haliyle. eşcinsel görünce "of buna acayip çakılır lan" diyen bir hetero kadar; "ayy günde bin adamla yatıyo kalkmış ahlaktan bahsediyo yha" diyen bir gey de gayet eşlenik kanımca.
evet geceli gündüzlü 7/24 seks yapan canlılar değiliz aslında, neden sekskolik olarak addediliyoruz başganım bilemedim bak şindi.
sözlükte hakkında en çok fantezi üretilen giysi fetişi. 2 gün önce bir tane de ben aldım umarım yolda görüp bana saldıranlar, makas alanlar ya da ısırıp taciz edenler falan olur. verdiğim paraya değsin hani ondan mütevellit.
aklıma "beterin beteri var haline şükret dostum" adlı musiki-arabesk karışımı besteyi getiren beyler. kurutulmamış yetişkin bir yaş bamya fındıktan her türlü büyük sonuçta.*
bamya üzerine tonla aforizma üretilip yer yer komikli espriler yapılıyorken fındık kadarlılar ne yapacak başganım düşünmek lazım. yani insan ister isteme kayıtsız bir kanaatkarlığa sarılıp haline şükretmiyor değil. düşün ki bir bamya bile değil nan.
kaldı ki slip içindeki pipi büyük olsa bile slip'in bir erkeğin tüm seksi yanını alıp götürmesi karşısında bu büyüklük olayının bir hükmü kalmıyor. hatta ve hatta sırf slip giyiyor diye yataktan atılan, ayrılan ve bir daha görüşmeyen insanlar var. ivedilikle penisin size'ını tartışmak yerine slip giymenin mantığını irdelemek lazım. valla ben almıyım baksırlı varsa buyursun gelsin.
gündüz yolculuğunda denemediğim, ergen yaşlarda geceleri yolculuk yaparken 3-4 kez tecrübe etme fırsatı bulduğum; heyecanlı olay. lakin yolcuların varlığı olaya baya bir gerilim katıyor. otobüsle erzincana giderken muavinin kalçaları ile kendimden geçmiş çat diye mastırbeyşın fikri aklıma düşmüş karanlıktan faydalanarak osbire yönelmiştim, sanırım bardağa boşalmıştım 17 sene falan oldu anımsamıyorum şu an.*
son olarak bu eylem; 2 gün önce askere giden hayatımda sevgili mi yoksa koli mi olduğuna karar veremediğim hafif sevgilimsi eleman tarafından birliğine giderken gece vukubuldu. otobüste canı sıkılan beyimiz beni aradı ve skaypı açmamı istedi ben de açtım ve isteği üzerine camda ona ufak bir şov yaptım. otobüsün içinde beni izleyerek mastürbasyon yapacağını söyleyince kıyamadım asker falan ya yazıktır ya sevap olur dedim. onda cam olmadığından tek taraklı olarak bedenimi kullanmış olsa da helali hoş olsun bugün ona yarın bana sonuçta.*
yanından 5.000 beygir gücüyle uzaklaşarak hemen saat 03:00 yönünde sola doğru koşmamız gereken insandır.
piçliğine sorabileceği gibi sırf kendisinin sevgilisi olduğuna vurgu yaparak ona sevgililer gününde ne yapacağını sormamızı sağlamak için de bunu soruyor olabilir. bana sorulduğunda yanıtım "soracağına bana sevgili yap *" oluyor. evet sormayın abi şunu artık yeter, boynumuza sevgilim yok yazılı levha mı takalım illa.
bazen jigolo bazen erkek fahişe bazen de ölü sevici bir katil olarak karşımıza çıkan çok yönlü oyuncu
70'lerde paul morrissey ve andy warhol'un yapım ve yönetimini üstlendiği bazı korku fimlerinde rol alan kier; madonna'ın erotik-porno kitabı sex book'ta da yer almış; son dönemde lars von trier'in vazgeçemediği oyunculardan biri olmuştur.
konuşması olsun duruşu olsun içimi açan, uzun zamandır görmediğim ve tekrar bir araya gelmek istediğim aşırı sempatik sinir hücreli yazar. bir atraksiyon olsa da tekrardan bir araya gelsek.
aklımda onla ilgili "sen ilk kıvılcımı yolla ben buraları yakarım nan" şeyleri var tabi bir yazar arkadaşım olarak.*
bir ara holivıd filmlerinde replikti bu, sonra ithal yolla ergen dizilerimize sirayet etti. 16 yaşında kızlar ağzını büze büze "herkesten ve her şeyden nefret ediyorooom der" ardından milk shake'ini yudumlardı, acayip inandırıcı değildi ve samimiyetsizlikten ölüyorlardı ki işallah ölmüşlerdir.*
şaka bir yana herkesin ölmesini istemek; insanın çevresine bakış açısı ile alakalı bir durum aslında. ama sonuçta toplu ölümlere bağlı ortada numunelik de olsa tek bir insan kalmayışı sıkıcı bir durum. ölmesinler lan valla sıkılırsın bak.
yapacak şeylerin azalıp tükenmeye başladığı noktada ortaya çıkan hafif sıyırma hali. sanırım birden bire bir şey olsa, ortam ve kafalar değişse böyle olmayacak. o an biri arasa mesela ya da gelip evden dışarı çıkarsa.
yumurta tokuşturmaca oynayıp kaybedince yumurtaları saklayan, simit yerken üzerime dökülen susam kırıntılarını çaktırmadan yiyen, beni evden alıp pilavcıya götüren ya da bana meyve soyan, hatta beni üzerine döke döke yiyen biri olaydı böyle olmazdı gibime gelmiyor da değil.
sam smith'in ödül alması kesin olduğundan sonuçları şaşırtmayan ödül töreni, asıl bomba sia'nın eli boş dönmesi ve katy perry'nın yıllardır aday olup hala ödül alamaması. catycat'ler bugün baya sinirli şeyler yazıp çizdi.
öyle ya da böyle benim de aklımda madonna- living for love perforansı ile kalacak olan tören. şov boyunca aşırı kontrollü davranan madonna, salondakilerin alayını ayağa kaldırıp dans ettirmeyi başardı.
tapu daireler, adliyeler, resmi merciler ve pek çok kurumda memur sıfatıyla çalışan bir kısım meslek grubu insanlarında gözlemlediğim durum.
fiziken çirkin oldukları yetmezmiş gibi, yardım isteyene kötü davranır bunlar ve işlerini de gereği gibi yapmazlar. en enteresan yanı da, iyi maaş alıp her yıl devlet eliyle ikramiye ve primle ödüllendirilirler. devlet dairesine sık sık işi düşenler iyi bilir.
kendince birbirine yakıştırmadığı iki insanın birinden hoşlanma halini açık etmek yerine; beklemeyi tercih eden bu tipler; karşısındakinin ilişki şekline bakmadan hoşlandığı kişiyi zarflar ya da ona asılmada sakınca görmez aslında. çiftleri ayırmak için harekete geçenleri de mevcuttur. birini bu kadar kafaya takmak için sadece seks dürtüsü zaman zaman hafif kalabileceğinden; ortada tutkulu bir saplantı da olabilir. amanın dağlara taşlara.
dün gece sabaha karşı gözlemlediğim hırs eğlencesi.
tavla oynayıp didişen 2 sevgili, yenme ve mars etme hırsıyla zar atarken birbirlerini yiyip bitirdiler. biri yenildi ve yenen diğerini kurnazca öptü, sanırım oyunu takiben tavla mağlubiyeti sonrası gidip daha bir heyecanlı sevişmişlerdir. gerginlik arasına serpilen "tamam aşkam diğer seferine sen yenersin hadi bana bir dudak ver" tesellileri sonucu anladım ki; sevgili ile tavla oynamak fiiline iştirak etmemiş biri olarak gördüklerime dayanarak kesinlikle tavsiye ediyorum. oynayın ve yenilin ki öpücüğü de hemen kapın.
mnek desteği ile say something'i yayınlayan ve ingilterenin nedense bayıldığı bir house formda garanti tekli çıkaran harding; 5 ay sonra bu hafta liste başarısı göstermeye de ulaştı..
parçalara bölündüğünde en az 10 şarkı sözü çıkacak güçlü betimlemelerin yer aldığı parça; mühür yöntemi ile sahiplenmeye güzel bir vurgu yapıyor. fena.
“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.
şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.
mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.
debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.
ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)
anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.
modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.
sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^
bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.
uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.
gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.
amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.
fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.
seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.
ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.
iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.