münevver karabulut cinayetinde açılan tazminat davasında bilirkişi tarafından karabulut'a biçilen değer.
yaptığı çıkarımla karabulut'un ederini 37 bin 486 tl olarak bulan bilirkişi; ayrıntılı bir hesap tablosu çıkarmış. sanık ailesince aşırı fahiş bulunup itiraza uğrayan rapor; düşünürken lanet okutan cinsten.
hükümetin beğenmediği twitter profillerini kayıt altina alıp ihbar etmesi amacına yönelik yeni tedbir birimi.
kamu düzeni ve güvenliği müşteşarlığı tarafından yapılan araştırmalarla oluşturulan birim; savcıları harekete geçirecek. birim; demokratikleşme paketinin gerçek yüzünün aynası gibi.
sabaha kadar üç posta uyanmama, müteaddit aralıklarla görmemden ötürü işe dahi geç kalmama yol açan hülyalanma hali.
gördüğüm hal ve vaziyetin rüya tabirlerindeki yorumuna gelince; kırılan bir önyargı sonucu bir araya gelme ve aynı çatı altında yaşamaya başlamak imiş. ancak gördüğüm yazarın sosyal ve medeni durumu düşünülürse bu imkanlar imkansız görünüyor. lakin kendisi hisseli harikaların en kumpanyalı bölümüne meşk eylemiş durumda. her şey yıllar öncesinde kalan bir an'ın jübilesi gibi. ama şu da var olamaz mı olabilir, bu da bana koyabilir. rüya deyip geçmemeli, oluruna bırakıp gülüp geçmeli.***
ilk program neredeyse sabaha kadar sürerken ikinci haftada 1 saat süren yayın. ayarsız ego yine tavan tabi.
yayına yavuz seçkin ile bu hafta hemen hemen her yayında yer alan velevki kanallarda yatıp kalkan ebru yaşar'ı çıkaran ikili, bonus olarak azercan'ı etiketledi. bülent ersoy'un göz ucuyla yiyip bitirdiği azercan damat adayı olarak karşımıza çıkabilir.
başka birini bulmuştur muhtemelen; ondan sıkılınca geri dönecektir ya da hooop bir başkasını bulacaktır. tabi bu arada uğradığı durakları saymıyorum bile.
kiss parçasıyla bazılarının 80'lerin en iyi müziğini yapan bir iki isimden biri olduğunu iddia ettiği aşırı abi. gay olmanın zirvesidir.
yüksek topuklu ayakkabıları, büstiyeri, kadınları geride bırakan makyajı ve enteresan kıyafetleri ile her çevrenin saygısını görüp ödüle boğulan isim olmuş; günümüzde yarışma ve ödül törenlerinin onur konuğuna dönüşmüştür.
miley cyrus, juicy j ve wiz khalifa'yı yanına alan rapper'in en büyük kozu elbette miley. amerika'da velilerin çocuklarına yasakladığı parça, hip pop geçidi gibi.
bitkisel takviyeli sağlık ürünü satan ve mağazalarında boy boy kendi fotoğrafını kullanan badem bey.
yaşanan ölümler ve sakatlıklar nedeniyle hakkında savcılıkça soruşturma başlatılan doktorun " panax" türevi ürünleri fahiş fiyatlarla satması bir yana; en son tv'lerde sosyetik şekilde boy göstermesi dikkat çekiciydi. tüm bayilerinin kapatılacağı haberleri çıkan eraslan'ın trilyonluk vurgun yaptığı islami kitle tarafından, bedduaya maruz kaldığı söyleniyor. yani ben gülerim ki buna ama.
rolling stones'a röportaj veren cyrus, wrecking ballda ağladığı sahnelerde sinead o connorın klibinden ilham aldığını söylemişti. iki ismi davalık etme aşamasına getiren mektup; fahişe olup olmamanın ne denli ahlaksızlık sayıbileceği yanıyla da tartışılabilir. sana kötü gelen bana iyi gelebilir sonuçta.
gerçek striptizcilerin yer aldığı görselleri ile navy'lerle army'ler arasında "gerçek bitch kim?" kavgasını başlatan şarkı; meme uçları kapalı rihanna sunumu ile hayli sıcak.
eskişehir valisi güngör azim tuna'nın; ali ismail korkmaz davasını haberleştiren radikal gazetesi muhabiri ismail saymaz'a yolladığı tehdit, hakaret ve gözdağı içerikli e-postanın başlangıç metni.
'karşıma çıkma olm; senle görüşücez' şeklinde ergen tribali tepkimeye giren vali, şerefsiz addettiği gazeteciye yardırmış da yardırmış. yargı konusu olan ve akıbeti hükümetin belirlediği kriterlere göre işleyen taraflı bir davada, hükümetten bağımsız olması gereken bir valinin bu denli rahatsız olması kurulan çarkın atıklarından başka bir şey değil.
soft bdsm'den lezbiyenlik'e; s&m fetişlerinden şiddet sahnelerine kadar heyecan uyandırıcı. rihanna, lmfao ve madonna'nın daha önce yaşadığı +18 krizini teğet geçeceğini düşündüğüm görsel hayli başarılı olmuş.
en hor kullanılmış bedeni bile şekle sokan; yaban ellerde hoyratça heba olmuş en deforme vücuda bile kılık ve görünüm görkemi katan takım elbisenin; şekil katamadığı yegane vücuttur. evet, adama takım elbise yakışmıyor.
takım elbise severler; suit&tie sevişgenleri ve man at play porno bağımlıları tarafından "takım elbisenin bile şekle sokamadığı adam; gözümüze görünmesin abi yea" şeklinde olumsuzlaştırmalı bir görüşün ortaya atılmasına yol açmışlardır.
lgbt siyaseti, gezi öncesi ve sonrası lgbt'nin duruşu; seçimler ve lgbt politikaları üzerine enine boyuna konuların tartışılacağı oturum. esmeray, mehmet tarhan, yasemin öz, cihan erdal gibi isimlerin ve eşcinsel aktivistlerin de katılacağı etkinlik hayli bıçak sırtı konuları ele alıyor.
05 ekim 2013 cumartesi
katip mustafa çelebi mah.
tel sok. no:28/4 beyoğlu
türkiye artık kendi biber gazını kendi üreten kalkınmış bir devlettir kafasıyla tanıtımı yapılan yerli malı.
brezilya, rusya gibi ithalatçı ülkelerin zam yapması üzerine gönlü daha fazla para vermek istemeyen düşünceli hükümet; kendi gazını üretme kararı almış. tuhaf olan yerli gazın yandaş cephede sevinç yaratması. twitter'da taşak geçilen konu, yerli gaza isim bulma yarışına dönüşmüş durumda. beyin nakli şart heğ.
amerika billboard ve single listelerini karıştıran lorde; piyasanın gedikli isimlerini alaşağı ettiği gibi aylaydır aynı anda birden fazla şarkıyla listede yer alan tek isim oldu. royals ile liste başı olan bu kız çok iyi.
eşcinsel birey denince; aklına gece gündüz seks yapan sapkın kişilik görselini getiren bir kısım bünyeler.
homofobik toplumlarda eşcinseller birey olarak görülmediğinden sabah akşam çiftleşen tipler olarak akıllara kazınır; örneğin bir eşcinselin de sosyal bir hayatının olduğu meslek sahibi olduğu aklına gelmez. türkiye'de eşcinsel tanımı yapan ortalama bir hetero vatandaş baz alındığında eşcinselliği makyaj yapan feminen erkek figürü ya da parayla seks yapan bir sapkınlık makinası olarak tanımlayacaktır malesef. yıllarca tv'lerde boy gösteren şarkıcı ve sosyal modellerin bu tip yanlış kanıların ekmeğine yağ sürdüğü de bir gerçek.
sırf karısı anal sekse ya da oral sekse yanaşmadığı için bu ihtiyacını karşılamak üzere yana yana eşcinsel arayan kocaları anımsattı. seksi sadece hetero'lar arasında mübah sayan; bunun dışındaki eğilimleri sapkınlık olarak gören algı. hatta öyle ki eşcinselleri 3. tür sayıp eşcinsel organı'nın heterolardan farklı olduğunu; eşcinsellerin vajina ya da penis sahibi olmadığını düşünen bir kavim vardı bir ara. eşcinsellerin cinsel organına bile şüpheyle yaklaşan bir algıda anal seksi tuhaf saymak devede kulak gibi.
“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.
şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.
mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.
debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.
ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)
anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.
modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.
sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^
bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.
uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.
gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.
amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.
fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.
seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.
ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.
iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.