futurelavirs

Durum: 9762 - 1 - 1 - 0 - 03.07.2026 02:51

Puan: 162704 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

trans dayanışma merkezi derneği

beyoğlu asliye hukuk mahkemesi tarafından bir kaç yıl önce zorla kapatılan ve dernek savunucusu avukat ve kuruluşların adını çıkarmaya çalışan zihniyete vurulan anlamlı darbe.

ilk kez kurulmamış olup, her defasında suç duyuruları ve dernekler kanununa muhalefetten temel haklara aykırı şekilde haraç mezat kapatılmıştır, bu kez kapatılmasındır.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

offer nissim feat. maya - first time:


offer nissim feat. maya - be my boyfriend:

yüksek sesle konuşup sesini etrafa duyurmak tutkusu olan insan

telefonla, ikili muhabbetlerde yahut toplum içinde bangır bangır bağırarak konuşan; dikkat çekme çabasıyla etraftakileri boğmaya çalışan insandır.

bu beyhude girişimi ne anlattığını önemsiz kıldığı gibi, rahatsız edici; görüldüğü yerden uzaklaştırıcı etki yapar; evlat olsa evlatlıktan red sebebidir.

topçu kışlası'na hayır kampanyası

başbakan recep tayyip erdoğan tarafından gezi parkı direnişi şırasında, göze çöp olarak inadına inadına sokulan demeçlerle yapılacağı sinyalleri verine yapıya yönelik tepki.

sosyal medyaya rte tarafından teşvik edilip üye yapılan kitlenin, twitter'da parti çığırtkanlığına soyunması üzerine; kontr gündem konusu olmuş taksim'de bu yapının istenmediği düşünebilen kitle tarafından tüm dünyaya haykırılmıştır.

amcalar sakın yazmasın

feminenler sakın yazmasın'ın ana-baba bir kardeşi.

homofobik homoseksüel zihniyetin taşeron eklentileri tarafından ortaya atılmış; olgun yaşta olma durumuna tepki olarak zikredilmiştir. kaldı ki "amcalara gurban olurum be ya" şeklindeki alıcılar tarafından arz-talep dengesinin sağlandığının farkında değildir bunlar.

gay sitelerinde tatil arkadaşı aramak

tatile çıkmalık, tek kullanımlık görünümlü arayış.

eşcinsel sitelere artık karı-koca bulmak için dadanan hetero'ların bile olduğu düşünülürse tatil arkadaşı aramak hayli normal ve makuldur elbette. ancak yıllardır çıkan sevgili olan insanlar bile birbirini tanıyamıyorken, tatile çıkıp bu arkadaş tarafından gasp'a, şiddete maruz kalmak yahut böbreğini çaldırmak da olasıdır.

west end girls

pet shop boys'un 80'lerin başında tanınmasında etkili olan aynı anda hem usa single chart hem de ingiltere single chart'da 1 numara olarak akıllara kazınan efsane parça.

topluluğun bu sene yayınladığı electric adlı albümde, madonna-confessions on a dance floor'da harikalar yaratan stuart price şarkıları( inside a dream gibi) bu parçadaki tadı veren cinsten.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

20 temmuz 2013 ekşi sözlük'e ölüm fetvası çıkarılması

hz peygamber'e hakaret edildiği iddiası ile sosyal medyada başlatılan kampanya.

bazı grupların savcıları göreve çağırdığı ve sözlüğün acilen kapatılması yönünde haykırışlarda bulunduğu twitter ve facebook gibi mecralarda, ikili bir bölünme var gibi. temel hak ve hürriyetlerin koruma altında olmadığı türkiye gibi bir ülkede siyasi iktidarın yönelimi de düşünülürse herşey risk altında. fikir beyanında eleştri ve hakaret ayrımı kabul etmeyen hükümet önceden bazı yazarları cezalandırma ve sözlüğe geçici tedbirler uygulama yoluna gitmişti. bekleyelim de görelim bakalım der sezen, evet görelim.

roisin murphy

house, miminal pop ve synthpop'un hakkını veren irlandalı şarkıcı vokal.

müzikal stili yanında giyimiyle de sembolik imgeler yayan şarkıcı, moloko grubunun solisti olarak adını duyurduktan sonra solo olarak çizgisine devam etmekte.

boris dlugosch feat. roisin murphy - never enough (mousse t. & boris dlugosch odd couple mix):

hoşlanılan erkeğe açılmak

yük altında ezilme halinden kurtulma hali.

olup olmayacağı yönünde kişiyi düzlüğe çıkaran; hiç bir şansları olmadığı baştan bilinse bile netleşme anlamında rahatlama alanıdır. "ya ben de sana açılamıyordum zaten, yaklaş hele gözlerin ne güzelmiş." ihtimalinde ayakları yerden keser.

(bkz: ver de kurtul)
(bkz: ben değil bir arkadaş )
(bkz: hoşlanılan erkeğe açılamamak)

mattia cacciatori

gezi parkı direnişi sırasında dövülerek yaka paça gözaltına alınan sonrasında savcılık kararıyla serbest bırakılan ve hakkında 7 yıla kadar hapis cezasıyla dava açılan italyan fotoğrafçı. suçu "fotoğraf çekmek."

davayı hala şaka olarak kabul eden fotoğrafçı başına gelenlere inanamadığı gibi, serbest bırakılmasının ardından italya'ya dönüşünü hayatında verdiği en önemli karar olarak görüyor. gezi parkı olayları nedeniyle yaşanan katliamlar, siyaset terörü ve yasa dışı gözaltılarla sık sık dünya basınında da rezil olan türkiye yargısı; bakalım daha ne gibi akla zarar kararlara imza atacak? fotoğraf çekenin tecavüz edenden 10 kat daha fazla ağırlaştırılmış ceza ile yargılanması hayli manidar. durmak yok rezil olmaya devam.

toplu ulaşım aracında istenmeyip taksiye yönlendirilmek

"o kadar keyfine düşkünsen git taksiye bin!" şeklinde azarlanan, toplu taşıma araçları ahalisi tarafından lanetlenmiş yolcuya verilen ayardır.

otobüs, metrobüs ve metro gibi ulaşım zincirlerinde, ortamla ardışık olmayan davranış kalıpları sergileyip genele uymayan hareketler içine giren bu modelin bazen araçtan atıldığı da olur. yanıt olarak "nereye istersem oraya binerim sana soracak değilim kasık biti!" verildiği örnekler mevcuttur.

benden daha iyilerine layıksın

yaka silkilen, istenmeyen kişiyi uzaklaştırmak isterken kucağına bırakılan yalandan teselli.

açıkça dile getirme durumlarının kırıcı olabileceği anlarda başvurulan zımni çıkış olup; "benden daha iyilerine layıksın" yazılır, "senle ilgilenmediğimi görme vaktin geldi, yakamdan düş artık." şeklinde okunur.

ilk buluşmada beliren dizginlenemeyen öpüşme isteği

buluşmanın tam randımanlı geçtiğinin delilidir.

taraflardan biri hastalanma, uykusu gelme ya da açıkça beğenmeme bahanesi ile ortamı terk etmediği sürece; dizginlenmeyen öpüşme isteği aşırı beğenmenin sonuçlarıdır aslında. şartlar ne olursa olsun, iki dünya bir araya gelse de o öpüşme yaşanır.

geriye gitme imkanı olsa ilk karşılaşma anı sabitlenmek istenen insan

belli, likit ve net bir zaman dilimini anımsatan güzel insan.

sırf belli bir zamanda karşılaşmış olmanın ve bu zaman dilimini hatırlamanın bile yettiği hislere sebep olan insandır ayrıca. genellikle aklın bir ucunda asılı kalmış haniyse tam yaşanamamış şeylere işaret eder. yeniden ve yeniden hatırlattığı şeyler yüzünden insanı başka başka anlara alır götürür.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

cedric gervais

fransız house dj.

madonna'dan lana del rey'e kadar türlü türlü isimlerle çalışan bu dünyalar yakışıklısı adam, tahmin edileceği üzere katı kuralların hüküm sürdüğü uk single chartta hak ettiği yeri bulabilmiş değil. ingiltere hevesini üstelemeyen ve lana del rey ile amerika yolculuğuna çıkan gervais, ciddili muhteşemella familyasından.

lana del rey - summertime sadness (cedric gervais remix):

hoşlanılan insanın hoşlananın hakkını veremeyişi

en net şekilde "sırf ona göre kendimi değiştirdim, yaşam minimallerimi bile ona göre ayarladım ne var ki, farkındalık yaratabilmiş değil" şeklide ortaya çıkan kayıp.

insanın normalde yapmadığı çoğu şeyi, sırf hoşlandığı biri için yapıyor oluşu ancak karşılığı göremiyor ya da görse bile yetmiyor oluşudur bu bir anlamda. toplum içinde "ben ona binlerce ışık yılı hızı gittim de o bana bir adım gelemedi." "davranışlarda eşitsizlik var, gelmek istediğim noktaya sırf karşımdakinin ilgisizliği yüzünden gelemedik be abi." şeklinde sık sık zuhur eder. bunca saçmalık ve değer atfedilmeyişe rağmen işin garip yanı, hoşlanırken insan ağzına ne şekil sıçılacağını bilir yine de vazgeçemez, bırakamaz. kapatamadığı bir sayfa olarak yazılır da yazılır; kendisine kendisinden olur.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9762

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.