sphynxinator

Durum: 4935 - 0 - 0 - 0 - 21.11.2025 00:31

Puan: 63002 - Sözlük Kevaşesi

12 yıl önce kayıt oldu. 5.Nesil Yazar.

Coco Shea
  • /
  • 247

madonna

hala ne iş yaptığını çözemediğim şarkıcı. michael jackson ile karşılaştırılmış. michael, şarkıları oradan buradan almadı canım benim. madonna anca şov adamı olur benim gözümde.

homoseksüel propaganda durdurulmalıdır

en akıllıcası ciddiye almamak. iki saniye sonra susuyorlar zaten.

üniversite kaydına veli ile gitmek

üniversite kaydına ailemle gitmiştim. hiçbir sorun çıkmamıştı. sizin ailenizde mi bir sorun var acaba?

dinlerin hiçbir yararının olmaması

dinlerin hiçbir yararının olmadığını düşünmenin doğru olduğunu sanmıyorum. çoğu insan, evinde internetine girebiliyor, rahat rahat yürüyüşünü yapabiliyor, sevdikleriyle vakit geçirebiliyor, üniversite eğitimi görebiliyor, gezebiliyor diye diğer insanların da bunu yapabileceğini düşünüyor. ancak, gerçek öyle değil. bir gün, ayağınız ya da eliniz olmadığını düşünün. ne kadar kötü değil mi? şimdi dinlerin gerçek olduğunu varsayın. dinler, size mutluluğu vereceğini söylüyor. yani eliniz yoksa, öbür dünyada eliniz gelecek. sevdikleriniz yoksa, öbür dünyada sevdikleriniz olacak. fuckbuddy'niz yoksa öbür dünyada fuckbuddy'niz olacak. dinin bahşettiği şey budur. içinizdeki acizliği doldurmak. kırsal kesimde yaşayanları düşünün. gezecek yerler çok az. bütün binalar birbirine sıkışmış. internete herkes ulaşamıyor, bu nedenle dış dünyadan habersiz. üniversite eğitimi desen, sahil kesimlerindeki insanların aldığı eğitimden daha kalitesiz, hatta bazı bölümlere para vermeden ulaşamıyorsunuz(örneğin güzel sanatlar, bu bölüm tamamen ticari işe dönüşmüş). böyle bir durumda insan, kurtuluşu öbür dünyada buluyor. seks yapabileceği dolu huri var, hiç deneyemediği, tadını bilmediği meyveler var, sular akıyor, sonsuz sevgi bağışlayan bir tanrısı var. ne kadar güzel değil mi? sahip olmadığınız her şey, burada var. zaten bu dünyada kimse sizi düşünmüyor, o zaman öbür dünyada, olduğu şüpheli bir varlığa inanmak daha mantıklı geliyor.

neden böyle dinler hep ortadoğu'dan çıkıyor sizce? ortadoğu'nun güney bölümü bildiğin çöl. abim oraya gittiğinde, "yüzüne soba vuruyormuş gibi oluyor" demişti. su desen az. yeşillik desen az. hayvan desen anca yılan, akrep falan. meyve desen, sadece bol şekerli kuru meyveler var(hurma gibi). e öyle olunca, arap cenneti de bunun tam tersi oluyor. serin, bol yeşillikli, içinden ırmaklar geçen, türlü türlü renkli tropik meyveler. evrimsel olarak, suya çok büyük bir sempati duyarız. bunun nedeni, "suyun olduğu yerde yaşam vardır" diye düşünen beynimizdir. eskiden beri evlerimizi suyun kenarlarına inşa ederiz. bu da evrimsel nedenini açıklıyor cennet tasvirinin. peki cehennem tasviri nasıl? sıcak, bol zakkumlu(zakkum bitkisi, sıcağı sever, yani bir sıcak iklim bitkisidir), bol akrepli, bol yılanlı, bol irinli(irin, benliğimizi, insanlığımızı simgeliyor aslında. ne kadar aciz, güçsüz ve pis varlıklar olduğumuzu... cennette ise insansı sınırlardan uzaksınız, yani bu demek oluyor ki insanlıktan ne kadar uzaksanız o kadar kurtuluşunuz yakındır).

böyle olunca da, araplar çareyi birbirilerinin kafasını vahşice kesmede görüyor. doğru değil, ama dinlerde mantık aranmaz. dinin bahşettiğine ulaşmada kullanılan yolun iyi ya da kötü olduğu pek sorgulanmıyor. dünyada iyilik var mı? var. teknolojik gelişmeler? var. ne yazık ki bu teknolojik gelişmeler, iyilikler o coğrafyaya özgü. kanada'daki iyilikler, kalkıp da afrika'ya ulaşmıyor yani. sevgi en önemli şey deyince kızanlar oluyor, ama doğru. dünyadaki en önemli şey sevgidir. sevgi olduğu zaman, insanlar çocuklarına da bu sevgiyi aktarırlar.

dinlerin biteceği tarihi söyleyeyim mi? insanların aciz hissetmeyeceği zaman dinler bitecek. bu da tahminim, insanın vücut bütünlüğünün korunabilmesini sağlayabildikten sonra olacak(yani görmeyen gözü düzeltmek gibi mesela).

http://silenthill.wikia.com/wiki/The_Ord... (spoiler içerir)
silent hill oynamış olanlar, bu linkteki yazıyı okuyabilir. uydurma bir din evet, ama dokular ne kadar çok birbirine benziyor bir düşünün. hep aynı şeyler. film izliyormuşsun gibi.

bir amerikalı'nın gözünden türkiye

ne dövebildiği, ne de sevebildiği bir ülke. nato'dan çıkartsa rusya'ya katılıyoruz, çıkartmasa başına bela. tam bi trollüz.

oyun demolarının korkunç olması

oyunların demo halini oynamış olanlar bilirler. demo oyunların atmosferi, normal oyunlardan daha korkunç gelir. sanki daha bi kısılı kalmışlık hissi verir. oyundaki bazı ögelere ulaşamazsınız falan. bana biraz daha korkutucu geliyor açıkçası.

cradle of filth

ilk kez cradle to enslave adlı şarkısını özenti bir ilkokul arkadaşımdan, ilkokulda duymuştum. her yere cradle yazıp duruyodu bu. çok beğenmiştim şarkıyı.

ergenken, klibindeki kafa kesen baltalı adamı arzulardım.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar



ispanyolca şarkılar ne kadar çok iç karartıyor.

ayı olsaydınız adınız ne olurdu

stranger things

birinci bölümünü az önce izledim de bunun silent hill ile ne alakası var? silent hill'i nerenizle oynuyonuz siz?

mortal kombatta hangi karakter

ayı sözlük itiraf

birkaç hafta önce, sitenin yeni halini kodluyordum. siteye ekleyeceğim başlıca özellikler şunlardı:
-yazıyı spoiler tag'leri arasına aldığınızda yazının gizlenmesi,
-mobil destek,
-şikayet et, takip et gibi özelliklerin çalışır duruma getirilmesi,
-yorum özelliğinin kaldırılması, (çok karıştırıyor siteyi),
-ayı sözlük ilanlar, zirveler vb. kısımların daha göz önünde bulunmasını sağlayan tasarım,
-birkaç yeni küçük özellik, örneğin beğenilen entry'lerin favorilenmesi vb.

ama olmadı maalesef. niye buraya yazıyorum? yazayım da sizin de içinizde kalsın. *

simit oyunu

hiç sevmediğim bir oyundu bu.

sosyal medyada çay ve kahve öven insan iticiliği

(bkz:#301298) bu entry'sinde "yazdığı ota boka karışıldığını" söyleyen, ama kendisi şimdi içtiğimiz çaya kahveye karışan yazar sıçmığı. şimdi kesin çok ciddiye alınacak. sözlük, troll sevici yazarlarla dolu nasıl olsa. aynı şeyi ben yazsaydım entry'mi silerlerdi. bir daha gündeme getireyim: (bkz: troll savunma sistemi)

kadın olsaydınız adınız ne olurdu

sözlük yazarlarının aldığı en iyi iltifatlar

evde önüne çıkan her böceği öldüren insan

çok sinirlenirim. bizim ev kırsal alanda. sürekli evde hamam böceği ve kırkayak geziyor ama selam verip geçiyorum böceğe. öldürmüyorum; öldüremem. ben kimim ki bir canlının yaşam hakkını gasp edebilirim? bizim ev dolu bunlarla. yerim ben onları.

yazarların şu anki ruh halleri

o kadar tatlı erkek varken hiçbirisi ile tanışamamak moralimi bozuyor biraz. kendimi işe yaramaz hissediyorum. bu hızla gidersem, kendimi işe yarar hissetmek için uğraştığım şeyler sayesinde nobel ödülü alıcam.

gobekli ve yakisikli

kendisi ile birkaç kişiyi daha toplayıp, dışlanan yazarlar kulübü kurmamız gerekiyor. *

sabah mutlu uyanmak

şu anda tatile gidecek olmamıza rağmen mutsuz uyandım. öfff.
  • /
  • 247

aktifin sakso çekmesi

bazı salaklar dalga geçmese, tuhaf karşılamasa çoğu aktifin yapacağı şey. bi de bazen pasifler falan tuhaf karşılıyo. ulan ne güzel aktifin sikini yalıycak. ama yok, sen karşındakinin erkekliğine laf et sırf seni mutlu etmek istedi diye. karaktersiz...!

lovebombing sonrası ghosting yemek

california roll yedikten sonra üstüne lahmacun yemek gibi bir his.

komşu gürültüsü

zaman zaman çadırda ya da müstakil gecekonduda yaşama isteğimi yaratan kabir azabı.

30 mart 2015 hardal yapraklarının sararması

8. yıldönümünü anmadan geçmek olmazdı.

trans erkekle seks yapar mısınız sorunsalı

aktivist vegan queer lgbtiqwertsks+-x tayfadan linç yeme başlığı.

ayı sözlük fuck buddy aranıyor ilanları

partnerimle aramıza katılacak üçüncü kişiyi arıyoruz. düzgün güvenilir kişileriz. pasif olmasını tercih ederiz. ilgilenenler dm ye beklerim

serçe

mao zedong'un iyice fıttırması ile savaş açtığı hayvan türü. tahıllardan otlanıyorlar diye 2 milyar serçeyi öldürünce ortalık haşere doluyor ve 3 yıl süren kıtlıkta 20 milyon kişi hayatını kaybediyor.
ekolojik dengeye cahil cesareti ile çomak sokma eğilimi diktatör egolarının bir ortak noktası galiba.
(bkz:kanal istanbul)

pasif sözlük yazarları

yerim ben onları. hanimiş de hanimiş...*

iş yerinde başıma gelen kötü olay

sexte tokat sevenlerin normal hayatta korkması ilginç.

iş yerinde başıma gelen kötü olay

mutlu bir ailenin bireylerini birbirine düşüren karaktersiz, dedikoducu yazar eylemi.

birincisi dedikodu yapıyor,
ikincisi yüzleşmekten korkuyor,
üçüncüsü bir başkasının özelini, kişisel verisini karıştıracak kadar da saygısız.

şimdi bu kadar yüklenmemin sebebi unutulur gider demesi. mesleğim dolayısıyla çok fazla boşanma görüyorum. unutulup gitmiyor.

Toplam entry sayısı: 4935

boyalı dolap

inanılmaz yardımı dokundu üyelerimizin. çok teşekkür ediyorum buradan hepsine. sırası yok, teşekkür ettiklerim:

kuasar, spatula, yumuklusucurta, ürkek, fesbilyan, pierrot, robertpaulsonunkocamemeleri, unicorn09, çıldırdım.

şunları kararlaştırdık başlangıç olarak:
-sitede eksi oy yok.
-sitede facebook'taki gibi sinirli falan koyacaktık ama onları şimdilik koymuyoruz.
-sitede lgbt ile ilgili kanal, en üstte tutturulacak ki heterolar görebilsin.
-artı 18 içerik olmayacak sitede.
-gönderileri en çok like alan, başlıkları en çok gönderi giren şeklinde sıralayabiliyoruz.
-ingilzce kanalı olacak, ama nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemiyoruz. ingilizce bölümünü ayrı bi bölüm mü yapsak yoksa sadece kanal mı olsa?

daha tartışıyoruz. hiç bu kadar kendimi değerli hissetmemiştim canlar.

sözlükteki umursamazlık

4 kişi yeni lgbt sitemizi konuşuyoruz ve gerisi ortalıkta yok. sorsan herkes aktivist, herkes ilerici. tabii ki konuşmak zorunda değilsiniz de en azından lgbt insanları sanki sizin umrunuzdaymış gibi davranmayın. seks başlığı açsaydık üşüşürdünüz hepiniz. gruptaki kişilerin o beğenmediğiniz lezbiyenler ve genderfluid'ler olması ironik. stonewall isyanını da translar zenciler başlatmıştı. onları da sevmiyorsunuz ya.

bağlamsal diller

türkçe ve japonca, bunlardan ikisidir. türkçede örneğin "sil" dediğimizde, neyi kastettiğimiz, bağlamdan anlaşılır. ingilizcede bu sorun yok sanırım. bilgisayardaki bir dosyayı silmek istediğimizde "delete", camı silmek istediğimizde "clean" ya da "rub" kullanabiliyoruz.

japonca bağlamsallığın bokunu çıkarır. gramerleri bile bağlamsallığa yöneliktir. "gitmek" yazarsınız, o bağlama göre "gider", ya da "gidecek" olur. bağlama eğer eşsesli sözcükleri eklersek boku çıkar. "şi" sözcüğünün en az 5 tane falan anlamı vardır mesela. yazı dilinde bağlam olmayacağı için, japonların yazıda kanji kullanmalarının nedeni budur. konuşmada kanjiye gerek yok çünkü zaten konuşmaların bir bağlamı olmak zorundadır.

seksi bir erkeğin kucağına oturmak

bu işte sırası ile şunlar yapılır:
-ilk önce adama bir gülücük atılır, o da sana güler, böyle gülücükler falan birbirini takip eder.
-daha sonra her iki taraf da azar ve iki taraf da birbirinin dudağına yapışır.
-birbirinin dillerini emerken kendinden geçen taraflardan sikici olan adam, diğerini soyar. soyduktan sonra pasif tarafın meme uçlarına yapışır.
-daha sonra yarrağa aç olan pasif, aktif olan adamın yarrağını 20 yıldır yarrak görmemişçesine ağzına alıp emmeye başlar.
-aktif adam ıslandıktan ve kıvama geldikten sonra o anki zevkin verdiği güçle pasif olanı güçlü ve kıllı kollarıyla kaldırır ve kucağa oturtur.
-öpüşmeler burada da devam eder. pasif olan, bir yandan da aktif olan erkeğin yumuşacık vücudunu eller, erkeğe sarılır ve kokusunu içine çeker. o sıcaklık hiçbir şeyde yoktur. bir anlığına da olsa bütün dertlerinden kurtulmuştur.
-daha sonra aktif adam iyice azar ve pasif olan erkeği kucağında hoplatmaya başlar.
-aktif olan seksi adam pasifin götünü dağıtırken, git gel yaparken, pasif olan erkek kendinden geçmiştir. o an tek düşündüğü şey, ne kadar güvenli olduğu, güven veren bir erkeğin kollarında olduğudur.
-bu sırada aktif olan adam hala adamı kucağında hoplatmaktadır. bir yandan da birbirinin boyunları, vücutlarını öperler.
-pasif olan erkek, o azgınlıkta aktif olan adamın parmaklarını yalamaya başlar. ellerinde emmediği yer bırakmaz.
-daha sonra aktif olan adam bağırmaya başlar. o yüzündeki hoşlanma ifadesi, adamın kendisinden bile seksidir. daha sonra seni yarrağına götürür ve yüzüne patlar.
-aktif adam, pasif adamın meme uçlarına yarrağını sürter. alınan zevk, iki taraf için de tarifsizdir.
-seksi elleriyle sana o güzel spermlerini yedirir. bir yandan aktif adamın seksi ellerinin tadına da bakmaktadır pasif olan erkek.
-daha sonra aktif adam, pasif olanı koltuğa tekrar oturtur ve tekrar sikmeye başlar.
-pasif adam yüzünden anlaşılacağı kadarıyla zevkten çıldırmıştır ve boşalmak üzeredir. büyük ve azgın bir bağırışla partnerinin vücuduna boşalır.
-ikisi de rahatlamış bir şekilde birbirine sarılarak, ne kadar güzel bir erkekle seks yaptığını düşünür iki taraf da. geriye kalmış tek şey vardır, o da büyük bir rahatlık hissi.

kuasar vs astral

kuasar
-canlı ve enerjiktir.
-pozitiftir.
-ayı sözlük'te bir tane hesabı vardır.
-ayı sözlük'ün kokoşlarla dolu olduğunu bilir ve kendisine laf atılınca şakaya vurur.
-girdiği yeri neşeye boğar, renk getirir.
-yaşına göre 10 yıl falan olgun davranır.
-ahlaklıdır, evlenmeden olmaz.
-dersine çalışır.
-eksilenince güler geçer.
-safkan geydir.

astral
-cansızdır. insanın enerjisini alır.
-negatiftir.
-ayı sözlük'te bildiğim iki tane hesabı vardır.
-şaka yapınca küfür eder.
-girdiği zirveyi boğar. herkes erken dağılır zirveden.
-yaşından 10 çıkartın. odur.
-ahlaklı mı bilmiyorum onu.
-dersine çalışıp çalışmadığı hakkında bilgim yok. büyük ihtimalle çalışmamıştır.
-eksilenince eksilendiği kişiye ağlar.

kuasar'ı trolleme yolları:
yoktur.

astral'i trolleme yolları:
-kaç kere moderatör olmasına rağmen, her zaman dark bear'ın moderatörlüğünü aldığından dem vurun.
-sözlüğün yarısıyla yattığını, yarısı ile yatışın yolda olduğunu söyleyin.
-eksileyin.
-negatif olduğunu söyleyin.
-türkler hakkında herhangi bir övücü yazı yazın.
-kürtler hakkında herhangi bir yerici yazı yazın.

not: ortamda astral olduğunu öğrenmek için uzay bilimi ile ilgili doğru bir bilgi atabilirsiniz. doğru bir bilgi olsa bile sizi düzeltecektir astral. üstü üstüne 2 lira farkla küfür de yiyebilirsiniz.

seksi bir erkeğin kucağına oturmak

bu işte sırası ile şunlar yapılır:
-ilk önce adama bir gülücük atılır, o da sana güler, böyle gülücükler falan birbirini takip eder.
-daha sonra her iki taraf da azar ve iki taraf da birbirinin dudağına yapışır.
-birbirinin dillerini emerken kendinden geçen taraflardan sikici olan adam, diğerini soyar. soyduktan sonra pasif tarafın meme uçlarına yapışır.
-daha sonra yarrağa aç olan pasif, aktif olan adamın yarrağını 20 yıldır yarrak görmemişçesine ağzına alıp emmeye başlar.
-aktif adam ıslandıktan ve kıvama geldikten sonra o anki zevkin verdiği güçle pasif olanı güçlü ve kıllı kollarıyla kaldırır ve kucağa oturtur.
-öpüşmeler burada da devam eder. pasif olan, bir yandan da aktif olan erkeğin yumuşacık vücudunu eller, erkeğe sarılır ve kokusunu içine çeker. o sıcaklık hiçbir şeyde yoktur. bir anlığına da olsa bütün dertlerinden kurtulmuştur.
-daha sonra aktif adam iyice azar ve pasif olan erkeği kucağında hoplatmaya başlar.
-aktif olan seksi adam pasifin götünü dağıtırken, git gel yaparken, pasif olan erkek kendinden geçmiştir. o an tek düşündüğü şey, ne kadar güvenli olduğu, güven veren bir erkeğin kollarında olduğudur.
-bu sırada aktif olan adam hala adamı kucağında hoplatmaktadır. bir yandan da birbirinin boyunları, vücutlarını öperler.
-pasif olan erkek, o azgınlıkta aktif olan adamın parmaklarını yalamaya başlar. ellerinde emmediği yer bırakmaz.
-daha sonra aktif olan adam bağırmaya başlar. o yüzündeki hoşlanma ifadesi, adamın kendisinden bile seksidir. daha sonra seni yarrağına götürür ve yüzüne patlar.
-aktif adam, pasif adamın meme uçlarına yarrağını sürter. alınan zevk, iki taraf için de tarifsizdir.
-seksi elleriyle sana o güzel spermlerini yedirir. bir yandan aktif adamın seksi ellerinin tadına da bakmaktadır pasif olan erkek.
-daha sonra aktif adam, pasif olanı koltuğa tekrar oturtur ve tekrar sikmeye başlar.
-pasif adam yüzünden anlaşılacağı kadarıyla zevkten çıldırmıştır ve boşalmak üzeredir. büyük ve azgın bir bağırışla partnerinin vücuduna boşalır.
-ikisi de rahatlamış bir şekilde birbirine sarılarak, ne kadar güzel bir erkekle seks yaptığını düşünür iki taraf da. geriye kalmış tek şey vardır, o da büyük bir rahatlık hissi.

feminenlere ilgi duymayan gay

normal bir şey. feminenlere ilgi duysaydı hetero olurdu zaten.

iranlı erkeğin terbiyesizliği

birkaç gün önce karşılaştığım terbiyesizliktir.

elimde kitap vardı, deniz kıyısında okumuştum, daha sonra eve gitmek için yürümeye başladım. bir parkın önünden geçerken, yakışıklı bir adam* bana ingilizce bir şeyler söyledi. ben de ingilizce bildiğim için yanına gittim ve "pardon anlayamadım" dedim. adam meğersem benden hoşlanmış, niyeti kötü.* beni eve götürüp cinsel münasebet uygulayacak üzerimde.* adam iran'lıymış. ben "olmaz öyle şey, ben namuslu bir insanım efendim" deyince bana "ama biz iran'da bu kadar rahat olamıyoruz, senden cinsel olarak etkilendim dedi" ve bunu demesi ile penisi erekte olması bir oldu. "ellemek istemez misin" dedi. ben de bu durumda çok kırıldım ve "afedersiniz ama ben ahlaksız değilim" dedim. "heterolar bizi yanlış tanıyor" diye ekledim. adam işi iyice abarttı ve daha önce hiç duymadığım cümleler kurdu. "ben senin ağzına boşalırken, sen de benim penisime sakso çekersin" dedi. benim bu lafı duymamla şoke olmam bir oldu. o şokla elimdeki kitabı düşürdüm ve ağlamaya başladım. "sizin yüzünden onca emek verilen gay onur yürüyüşlerinin amacı boşa çıkıyor!" diye bağırdım. o anda adam yanlış bir şey yaptığını anladı ve sustu. hiçbir şey diyemedi. oradan geçen heteroseksüeller de bir an duraksadı ve "inanamıyorum, ne kadar namuslu bir gay" dedi. daha sonra heteroseksüellerin gay'lere karşı olan fikirleri bir anda değişti. eve doğru giderken dağların ardında gökkuşağı belirdi ondan sonra.

düzenleme: az önce bu yazımı okuyan bir anne özel mesaj attı. gay oğlu için çok endişelenmiş ve bir anda bu sözlüğü bulmuş. buradaki yazıları okurken ahlaksızlıklar karşısında morali bozulmuş, ama benim yazımı okuduktan sonra "iyi gay'ler de varmış" diye düşünmüş ve rahat bir nefes almış.

ilk defa yenen yiyecekler

alan turing

eğer eşcinselleri sevmeyen varsa, google translate gibi çeviri programlarını kullanmamaları gerekiyor. oyunları kesinlikle oynamamaları gerekiyor. çünkü yapay zekanın mucidi bu bilim insanıdır. oyunlarda da yapay zeka bolca bulunur bildiğiniz üzere. kısacası yapay zekayı kullanan hiçbir şeyi kullanmasınlar. ne de olsa pis ellerimiz değdi o şeyi icad ederken. şeytan işi bu yapay zeka. robotlar canlanıp bizi öldürebilir.

keşke yaşasaymış da sahil kenarında iki üç muhabbet edeymişik diye düşündüren bilim adamıdır kendisi. heteroseksüel düzene karşı çıkmıştır, evlenmiş, ama çoluk çocuğa karışmamıştır. kısa bir süre sonra boşanmış zaten.

(bkz: hastayım bu adama ya)

feminenlere ilgi duymayan gay

normal bir şey. feminenlere ilgi duysaydı hetero olurdu zaten.

çıldırdım

kendisine yapılan yardım karşısında kösteklik yapan yazar. yok terbiyesizmişim de, ırkçıymışım da. sen dua et ben sana yardım ettim, yoksa rüyanda bile zor görürdün o insanları.

ayı sözlük itiraf

az önce bi sıçtım ki o ne öyle. içim ekşimiş. ekşi ekşi koktu şerefsizim.

hollandalı lgbtleri aşağılayan arap kadın

videodakiler gay değil. drag galiba. zaten bu tiplere bakıp da aşağılamamak olmazdı. insanlar gaylik adı altında türlü maymunluklar yapabiliyor. arap şerefsizini savunmuyorum elbette ama birbirilerini yemelerini istiyorum sadece.

12 ocak 2016 sultanahmet meydanındaki patlama