futurelavirs

Durum: 9761 - 0 - 0 - 0 - 12.05.2026 01:27

Puan: 162662 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

yazarların seksi bulduğu insan tipi

bana benzemeyen ortak noktam olmayan tipleri genelde seksi bulurum. zevklerimiz hayata bakışımız kesinlikle bambaşka olmalı. fiziki açıdan ise belli bir kriterim olmamakla birlikte genel olarak aşırı kıllı, esmer, kalıplı tipleri seksi buluyorum.

yazarların en hoşlanmadığı insan tipi

şu ara en hoşlanmadığım insan tipi bizzat kendimim. fazlasıyla kırıcı, düşüncesiz ve duygu yoksunu biri oldum. sanırım bunda orta yaş bunalımına girmiş olmamın da etkisi var. çok uzun zamandır hayatımda aşk da yok. kısaca kendimden hoşlanmıyorum.

hakan akkaya

şimdi buraya bir şeyler yazardım ama sözlüğün kapatılmaması için yumuşatarak özet geçeyim.

"tertip ve düzmece belgelerle hapse atıldım, bu ülkede adalet ve demokrasi yok" diyen akkaya'nın, canına ve özgürlüğüne kast ettiğini iddia ettiği bir sisteme boyun eğmesi cidden enteresan. hatırlayacak olursak akkaya'nın sön dönemi gözaltılarda ve hapislerde geçmişti. yüksek miktarda keyif verici madde bulundurma ve kullanmadan gözaltına alınıp içeri alındığında da sisteme ve hükümete nefret kusmuştu bu şahıs.

gelelim finale. ne oldu neden böyle oldu, ne değişti? en çok eleştirdiği şeye neden birden hayran oldu? bir kaç parça daha fazla elbise satabilmek için bu denli tabiyet cidden akıl alır gibi değil. bunun eşcinsel olmak ya da olmamakla da ilgisi yok. bu akla mantığa ve hayatın olağan akışına aykırı bir durum ve algı.

sevgilinin geçmişi

ne kadar beni ilgilendirmez desek de, zamanında ne yapmış ne etmiş kimle çıkmış merak eden bir yanımız var aslında. hatta ben bir dönem çıldırıp adamın telefonda her konuştuğu kişiyi eski sevgilisi sanıp saykoya bağlamıştım. aşk yaşamak bunu yürütmek cidden zor işler allah kolaylık versin.

i got you

bayıldığım ses bebe rexha'nın bir kaç hafta önce yayınlanan kişisel teklisi. sürekli düetlerle gündeme gelen şarkıcı, artık başrolü ele alıyor hamdolsun.

uçacaksın

gülben ergen'in porno kasedinin ortaya çıkmasının hemen ardından olayın unutulması için yayınlandığı iddia edilen milyon dolarlık albüm. içinde enfes sezen aksu, nazan öncel, yıldız tilbe ve şehrazat şarkıları vardır. sadece çok yakın arkadaşlarına bile gıdım gıdım şarkı veren şehrazat bu albüme 3 şarkı birden vermiştir.

1 milyona yakın satmıştır. metin özülkü bestesi hariç albüm komple bir kadın dayanışması olarak düşünülmüştür.

2017 oscar ödülleri

ilgili çeken film hayli az olduğu için takip edemediğim ödül şeydi. ben grammy ödüllerini bekleyenlerdenim.

biraz pop biraz sezen

plak şirketi ve gazeteci cengiz semercioğlu tarafından yayınlandığı gün 100.000 şatış rakamını aştığı beyan edilen albüm. bu sayı muhtemelen son 10 yılın en iyi satış grafiklerinden biri.

albüm popüler şarkılar ve kişisel şarkılar olarak iki bölüm olarak düşünülmüş. ben popüler kısmı daha çok sevdim. albüm yayınlanmadan dinleyen bir kaç kişiden biri olarak isyancı ve canımsın sen zaten favorimdi. albümü beğenmeyenler genel olarak kişisel şarkılar kısmını sıkıcı bulan kitleler.

bazı şarkıların sözleri o kadar uzun ki tek şarkıdan 4 şarkı çıkar rahat. temennim canımsın sena klip çekilmesi.

rıdvan dilmen

evet propagandası yapması için ankara kulislerinde büyük bir işin ya da kurumun başına getirme sözü verildiği iddia edilen eski futbolcu ve yorumcu. sürekli 2. adam olmaktan sıkılmış anladığım kadarıyla ancak bu yaştan sonra kariyer yapsan ne olur yapmasan ne olur. dipnot: kendisi külliyenin 1 numaralı müdavimlerinden.

mustafa ceceli'nin son albüm ismi için rte'den görüş alması

twitter'da da ceceli tarafından "yeni albüm ismi üç kelime ve son kelime .... aşk diğer iki kelime sizce ne olmalı" şeklinde anket olarak duyurulmuştu.

ancak olay hiç de böyle tatlış ponçik değilmiş. ceceli önce cumhurbaşkanına sormuş o da içinde aşk olsun demiş. sanırım bu fikir ceceliye sıcak gelmedi ki kararı hayranlarım versin istedi. eh emir büyük yerden kıramaz da, bu kadar tekdüze emrivaki bir albüm ismiyle yola devam ceceli kardeş.

(bkz: ayh rahmim daraldı yether)

orhan gencebay ve sevim emre'nin külliye dönüşü ölümden dönmesi

rte'nin özel daveti ile sık sık sarayda ve özel külliyesinde bir araya gelen ikilinin başına gelen kazamsı şey.

hatta bu haber magazinde çıkınca "hayırcılar tarafından lanetlenip ölüme gittiler bu bir işarettir" yorumu yapanlar oldu. halen son durak filmi misali ölüm zinciri gereği bu ikilinin bulaştıkları lanet nedeniyle öleceğine dahi inananlar var. böyle bir kutuplaşma yarattılar. yakında ölecekler mi ölmeyecekler mi göreceğiz.*

(bkz: ayy şaka gibi ama gerçek bacım)

külliye popçusu

sık sık rte'yi ziyaret eden, külliyesinde toplanan, hatta özel istek üzerine mini konserler verdikleri dahi iddia edilen ve bazıları da basında delili ile ispatlanan şarkıcılar. rte'nin özel daveti ile sık sık toplanıp boy boy fotoğraf da çekindiler hatta.

en başta hande yener, murat boz, mustafa ceceli, irem derici, demet akalın ve popçu olmayan orhan gencebay var. hatta orhan gencebay geçenlerde sevim emre ile külliyeye giderken kaza geçirmiş ölümden dönmüştü.

(bkz: orhan gencebay ve sevim emre'nin külliye dönüşü ölümden dönmesi)

murat boz

istemsizce gelen mutluluk

bazen soldan geliyor bazen sağdan bazen de tam ortadan. sebebini henüz çözemedim. genelde güzel bir şey yaşadığım zaman dilimi aklıma gelip iyi şeyler hissettirince bu tür mutluluğa vaz'oluyorum.

rock metal dinleyip bu grupların tshirtlerini giymeyen insan

lise yıllarında slayer, metallica, acdc bol miktarda dinlerdim ancak parasızlıktan hiçbirinin t-sirtini alıp giyemedim. yani benim sebebim tamamen maddi içerikli. ayrıca yaşadığım yerde bu t-shirtlerde zor bulunurdu. benim de giymeme sebebim budur.

biraz pop biraz sezen

ful albüm şarkıcının resmi kanalında yayınlandı.

dinlemek için:

sıçan giremediği deliğe yavrusunu da sokarmış

bayıldığım atasözü.

varlığı ile yeterince yük olan kişilerin ekstradan bu yüke başka yükler eklemesi konulu güzel bir gönderme ballı bir laf sokma şeysi.

(bkz: bebek arabasını insanların üzerine süren ebeveyn)

bebek arabasını insanların üzerine süren ebeveyn

bir tanesi üzerime sürünce yolumu değiştirmedim ve araba bana çarptı bir de bana laf etmeye çalıştı. aynen dedim ki "yaya olan benim araçlı olan sensin sen dikkat edeceksin sıçan giremediği deliğe yavrusunu da sokarmış siktir git şimdi". sanırım yanında kocası falan da vardı ama olay çıkmadı keşke çıksaydı güzel bir adli vaka olurdu benim için.

dünyanın en büyük penisine sahip adamı

hakkını yemişler ve guinnes'e almamışlar. en büyük amacı porno yıldızı olmak imiş canım benim sen film çevirme sevdası adı altında insanları sikerek öldürmeyi mi amaçlıyorsun hınzır seni ya yerim yerim.

homojen dergi 7. sayı

içinde makale ve deneme türünden müzik, sinema ve fikir yazıları bulunan şu an için piyasanın tek lgbti dergisi. lakin benzerleri magazin sıçmaya ya da siyasi yayın organı olarak yazı basmaya devam ediyor. öyle ki dergimiz yazılı haliyle piyasadaki fikir ve edebiyat dergileri ile kıyaslanacak kadar kapsamlı ve güzel.
  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9761

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.