futurelavirs

Durum: 9761 - 0 - 0 - 0 - 12.05.2026 01:27

Puan: 162662 - Sözlük Kuirellası

14 yıl önce kayıt oldu. 3.Nesil Yazar.

su çok soğuk gelme git git.
  • /
  • 489

dillere destan

yıldız tilbe'nin içinde boş şarkı olmayan 2. albümü. tarkan, ozan doğulu gibi isimlerin yer aldığı albümdeki tüm şarkıların arenjesi de ozan doğuluya ait.

" vazgeçtim"
"vuracak"
" dillere destan"
"gittin (neredesin)"
"havalım"
"arzular arsız"
"anlamak için"
"bahtımın karası (verem)"
"buz kırağı (küçücüğüm)"
"mühür gözlüm"

kiralık aşk dizisindeki koray

diziye yardımcı oyuncu olarak bir kaç bölüm için konan ancak şu an dizideki nam'ı başrol oyuncuları da geçen forslu abi. gözleri falan çok tatlış.

allahım ne büyük acılar bunlar

kiralık aşk koray repliği ile artık tamamen mecaza bürünen cümlecik.

residence camından halı silkelemek

memeni aç

yeni nesil apaçi şarkısı. kaynak periscope eğilimleri ve soyunma edebiyatı. şu satırları yazarken resmen klavye ağladı, yapacak bir şey yoktu.

açmadan önce bir kez daha düşün, dayanabilecek misin?

the burning moon

gore'nin alman temsilcilerinden olaf ittenbach'ın yeni sayılabilecek başarılı korku filmi. artık 2000'lerin başından itibaren çekilen bu kulvardaki çoğu filmin aşırı başarısız olduğu düşünülürse; bu film 90'ların son mahsülü olarak aradan sıyrılmış.

güzel bir seri katil hikayesi olan film; korkunç işkence sahneleri ile ilgimi çekmişti.

çingeneler zamanı

cannes film festivalinden en iyi yönetmen ödülü ile dönen film.

filme damgasını vuran kustino oro parçası da ayrı güzel.

30 mart 2015 hardal yapraklarının sararması

kendisine tarkan'ın talip gelmesini isteyen gelin adayı

öyle bir dünya varsa yeminle söylüyorum ricki hall de gelip bana talip olsun, hemen evlilik programına katılırım. oyy bebeğim benim sen hangi kafadasın, paralel evrene geliş gidiş yapmaya falan mı başladın sen.

afrika’daki goril ve maymunların lanetlenmiş yahudi olduklarına inanıyorum

vahdet gazetesi yazarı seyfi şahin'in insanların maymundan türediği iddiasını destekleyen savı. yalnız çıkış noktası tamamen uhrevi yön. ilginç bir nefret ve betimleme var ortada. gazetenin hükümetten aldığı maddi desteğin karşılığını vermek adına akıl sağlığını bozacak haberler yapması ile sınanmak..

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turki...

kahvaltı

yapılmaması benim için kronik bir asabiye bozukluğu sebebi. günün kötü geçmesi bir yana, gün içinde tonla yemek yesem de mide karmaşam geçmiyor.

göt kadar derdini abarttıkça abartan tip

hegel felsefesine göre dünya mantık üzerine göre kurulu olduğuna göre; götü çok büyükse derdini aslında abartmıyor, nesnel bir bakış açısı ile gerçeği olduğu gibi sunuyor olabilir. kulak verip dinlemeliyiz.*

sanalda sıcakkanlı olup beraberken buzdolabı gibi davranan model

yazarken çizerken sevimlilik muskası olup, sohbeti ile zevkten delirten; yan yana gelinmediği hallerde ciddi anlamda özlem kaynağı da olabilen ancak yan yana geldiğimizde konuşacak 2 çift laf bulamadığımız insan. bu kayıtsız bir tükenme hali ise neden onla değilken onsuz yapamıyoruz. konu kilit.

sırf bu yüzden nice ilişkiler başlayamadan bitti, niceleri başladı ama devam edemedi.

hoşlanma umudu veren kişinin ayar tutmayan davranışlarıyla sinir bozması

"ya kesin benden hoşlanıyor ya da ilgileniyor bu, yoksa manyak değil ya neden bunu yapsın; yok yok benle ilgilenmiyor olsa kesin bunu yapmazdı" dediğimiz kişinin "vay be bunu da yaptı pes" dedirten halleridir. en önemli illiyet bağı kendi kendinize hoşlanıp gelip güvey olduğunuz tek taraflı platonik haller değil, özellikle kasıtlı olarak sizi umutlandıran karşılık veren insan olmasıdır.

aklıma gelen ve yaşadığım örnekler; kasıtlı olarak sevmediğim bir insanla görüşmesi mesela çay kahve içmeleri, birden aramayı kesip aradan günler geçtikten sonra hiçbir şey olmamış gibi ortaya çıkıp devam etmeye kalkışması, sanalda sıcakkanlı olup beraberken buzdolabı gibi davranan model. ve direkt soğuma sebebim sırf hayatında olan insanları değerlendirme ve işini şansa bırakmama anlamında aynı anda bir kaç kişi ile gizlice görüşmesi yani dürüst olsun canımı yesin.

su çok güzel gelsene

amerikan filmlerinde bilhassa ön sevişme sahnelerinden alışık olduğumuz davet cümlesi. adam soyunup havuza girer yavaş yavaş havuzun serin sularında oynaşırken partnerini süzerek şuh bakışlarla ağzından bu sözler dökülüverir.

artık deyim oldu bile denebilir. türk dizilerinde de duymaktan kusar olmuştum bir ara. türk sineması'nda da boku çıkarılmış durumda.

yavru geleyim alayım seni

5 yıl önce 10 yıl sonra

call of the blonde goddess

sıradışı mastürbasyon sahnesi ile anımsadığım jesus franco filmi. bayılıp öldüğüm yönetmen bu kez oyunculara nerdeyse kostüm giydirmemiş gibi. filmin bir kaç sene sonra yeşilçam seks furyasında hayli başarısız şekilde türk versiyonunun da çevrildiğini belirteyim.

homoseksüelliği bol bol filmlerinde kullanan hatta avangard korku filmlerinin tamamına mutlaka lezbiyen karakter koyan franco bu kez 70lerin başında benimsediği soft erotizm anlayışını bir kenara iterek hafiften pornoya bulaşmış gibi.

lezbiyen bir kahya, seks bağımlısı bir sarışın ve cinsel amaçlı kullanılan bir koca. voodoo ayinleri ile başlayan cinayetler. fantastik korku ve bağımsız ispanyol sinemasının aşırı ismi franco babayı da anmış olayım.

izlemek için:

azer bülbül

zoruna mı gitti şarkısına bayıldığım şarkıcı.

cezalar beni yıldırmaz ben yine taciz ederim

"insanlar çok bozulmuş" deyip tacizi haklı göstermeye çalışan elemanın beyin yakan görseli. valla yolda görsem yolumu değiştiririm abi bu beni bile siker. sosyal medyada bu şahsa yönelik öyle yaratıcı küfürler edilmiş ki, çok ama çok acayip. izleyin ve kimlerle yaşamak zorunda olduğumuzu görün. konu ve durum çok şerefsizce değil mi ya asabım bozuldu yeminle.

bereket versin röportaj yapan kıza hallenmedi.



(bkz: at hırsızı kılıklı erkek modeli)
  • /
  • 489
  • /
  • 234

idol house türkiye


aura girls


karm6


i feel so free


confessions 2


kadının elli tonu


sirât


haute & freddy


it's not that deep


that's showbiz baby!


vie


the life of a showgirl


paşa gönül şarkıları


bke


eurovision 2025


flow


glenn martens


trump tarafından erkek ve kadın dışında cinsiyetlerin yasaklanması


slavik


barbara tucker


  • /
  • 234

ayı sözlük yazar nicklerinin çağrıştırdığı imgeler

(bkz:futurelavirs)
kitap oldu bu imge ama olsun

troye sivan

“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.

şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.

üstteki yazar

toplanıp allah dediğimiz de oldu, bir dönem istiklal kuytularında sıkıştırıp mıncırdığımız da.

kendini buradan kokulu öpücüklere boğuyorum.

seviliorsn karşim

boomerang

gençler bilmez, ben hatırlatayım küfür yiyeyim sorun değil. bir yonca evcimik şarkısı. vay be.

kurak günler

19 mayıs 2023 tarihinde netflix'te yer alacak.

28 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması

mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.

ayı sözlük yazarlarının şu an dinlediği şarkılar

debbie gibson



debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.

belladonna of sadness



ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)

anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.

modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.

debbie gibson

bu şarkısı nedense benim guilty pleasure 'ımdır

Toplam entry sayısı: 9761

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

vahşi kum kedisi

yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.

sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^



kadının yoksa cebinde parası amıdır kumbarası

dünya'da da gündem olan taksim'de yapılan kadınlar günü yürüyüşünde açılan pankartlardan biri.

eleştiri de alan destek de olan oldu. baya yaratıcı sözler valla.

t a m a m

dün dünyada 1 numara olan gündem başlığı ve bir lider'in troll konusu oluşu. 2 milyona yakın tweet atıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mil...

dokuz pub

bayıldım öldüm bittim ben buraya hele hele mavi ışıklı bir odasi var ki direkt adam düşürmelik hoslanilan kisiyi buraya cekip avlamalik. çokzel.

uyduruktan da olsa kabinde kisa bir dj performansi sergiledim yok ben bu ise girerim arkadas.

gözde dünya tatlısı mekan çalışanları da öyle. müzikleri şahane deep house formunu hic bozmuyor. arapça ve türkçe parça duymamak ne iyi geldi. her haftasonu buraya derhal gelinsin!

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

hornet kezbanlarından inciler

1. fotoğraf istendiğinde gözlüklü şapkalı foto gönderenler bi siktir gitsin.

2. sakallı ablalar dünya ahret bacımız olur uzak dursun.

3. yeri olan vip beyler yazsın ücretliyim, fakirler uzak dursun.

4. çıkarmadan 5 posta doyuracak aktif yok mu ayhh yıprandım yeter be annem.

5. acil dil ustası arıyorum deliğime uygun dil olur musun aşkam.

6. yazma yazma amk yeter yazma, acil olmadıkça yazma ben zaten yazıyorum.

7. iri penisli iyi sikenler yazsın kürdanlar naş!!!

8. aşk arıyorum seks amaçlı yazmayın, benimle var mısın bebeğm?

9. fun fun fun sadece fun aşk arayan kezostanya vatandaşlarını şöyle alalım.

10. arada sikebileceğim ev arkadaşı arıyorum. visitor orospular yazmasın.

11. eşimi annesine yolladım simdi hemen hard sex. yer var mesaja yüz foto ekle amk, seni gòtünden mi tanıcam.

12. clear face foto ekle öyle yaz, bunu da mı ben öğretecem, özel foto isteği yollamaya yüzün olsun mal mısın yazmasana yazmasana!!

eşcinsellerin kökünü kazıyacağız

açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.

amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.

blowjob'a türkçe isim önerileri

eski sevgilinin hiv pozitif olduğunu öğrenmek

eski sevgilinin tek pozitif yanıyla her şeyi sikip atmasıdır efenim.

ayı sözlük erotik erkek fotoğrafları kampanyası

başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.

yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."

evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^

edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.

http://i63.tinypic.com/atvokg.jpg

http://i67.tinypic.com/2e194qr.jpg

zevk alınan ufak sapıklıklar

sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.

ayı sözlük yazarlarının çekici bulduğu insan tipi

fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.

seks aramıyorum aşk arıyorum diyen aklı karışık insan

seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.

ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.

iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.

kurokuma

entrylerime sike sürülecek aklı olmayan yorumlar yaparak sinirimi bozan yazar. sevilmiyorsun beybi.
Henüz takip ettiği biri yok.