"hayatta aramam, o arayacak aga; seve seve ya da sike sike" durumunda yaşanan sessizlik mottosu. özellikle birinden telefon beklendiği anlarda ya da istenen bir yazışmanın gerçekleşmediği durumlarda yaşanan bu iletişimden kaçınma; belli bir kişiye işaret eder. aklındaki insan bellidir aslında ve keşke arasa beklentisi içinde bir kıvranma sözkonusudur ne varki arayıp sormuyordur. allahsız arasana. *
yıllar yıllar sonra, kutsi tarafından; bu söz çalınıp çırpılarak bir şarkıda kullanılmıştır.
1995 doğumlu hollandalı yeni nesil erkek top model. dünyanın 1 numaralı foroğrafçısı haline gelen mert alaş keşfi deen; filip hrivnak ile olan çekimleriyle aranan bir yüz olmuştu.
24 adet savcıya havale edilen davada ilk uygulanan emniyet tedbiri, amaç delillerin karartılmasının engellenmesi imiş. tersine daha çok delilleri yok etmek amaçlı olduğu çok net aslında.
başına binlerce jandarma dikilen bir bölgede kim o ölüm çukuruna girip delil karartacak bilemedim, amaç daha çok içerde olanı biteni daha fazla dışarı çıkarmamak gibi geldi bana. hükümet eliyle ve yargı kararıyla içerde çıkan yangını söndürmek için döküldüğü iddia edilen bu betonla maden bölgesinin iki ana girişi de kapatılmış oldu. göstermelik gözaltıların başlaması da bunun delili gibi. o değil de bölge halkının sessiz kalması, hala sokaklara dökülmemesi, ölümlere boyun eğmesi, gelen siyasileri el üstünde tutması cidden anlaşılır gibi değil, anlamam aga asla anlayamam.
bir kısım porno film görsellerinde ve bazen de yanımda boşalırken gözlemlediğim tiplerden hasıl olan orgazmın final şaplakları.
bir adam boşaldıktan sonra neden kendi sikini sağlı sollu tokatlar, bunun ilmi-fıkratı nedir; nasıl bir doyumun ürünüdür acayip sorular bunlar. boşalma metaforları üzerine iki ihtimal beyyinesi geliyor aklıma: birincisi hayvanca içinden taşarak böyle içinden ruhunu çıkararak doruklarda bir orgazm yaşayıp çükünü koyacak yer bulamamak. ikinci ve zayıf ihtimal "ulan bıktım lan senden yine boşaldın dünya masrafa soktun al sana*, şak şuk pağttt!!"*
terapi ve terapi muadili klipler çeken ingiliz house müzisyen.
garage ve 90'lar dans müziği altyapılarını kullanan breç efendi; çaya çorbaya limon misali beyni bulanmışlara everything you never had, çılgına bağlamaya adanmışlara geçen yazın hiti jack'i havale ediyor; üstelik havale masrafsız.
yaradanın boş vaktine getirmek için uğraştığı, imalat aşamasında da herhangi bir kusura mahal vermemek için nefesini tutarak üzerinde çalıştığı tatlı insan prototopi.
sayıca hayli azlar, ben bir kere tanıdım sonra kaybettim; ya da kendisi kaybolmak istedi bilemiyorum. şu da var ki böyle bir özenden olma kusursuzluktan doğma tipi sanırım unutmak mümkün olmayacak.
mesafe aşkına tutulanlar aradaki uzaklık nedeniyle isyan edip üstünü başını yırtarken, durumun aynı sehirde yaşayanlar için de pek farklı olmaması.
mesela aynı şehirdesindir ama bir araya gelmek adamın aklına gelmez, gayet yakınsındır pek çok faaliyetine seni dahil etmez, o kadar yakın bir mekan aralığına rağmen aramaz sormaz. "uzak bye" tamam da yakındaki arkadaşın sorunu nedir de böyle davranıyor çocukluğuna mı inelim napalım değişik işler bunlar.
hükümet ve akp kaynaklı her kriz sonrası ortaya çıkıp, twitter, feys ve benzeri sosyal odaklardan çıkışa geçen ve bazen de bizzat olay mahalline iltihak eden maaşa bağlanmış topluluk.
gündemden düşen rabia olayları, mısır idamları derken son olarak soma cinayetleri sonrası gündeme gelen antici topluluk " isyan etme duat et geçer" sloganını yaymak için twitter'a salınmıştı. soma'ya hoca yollayıp dini vecibelerin yerine getirilmesi için seferber olan grup; başbakan desteğinde enerji bakanı taner yıldız ile toplantı yaparken de görüntülendi. dua ederek ölüleri canladırmayı başarabiliyorlarsa ciddi anlamda bu grubu karşıma alıp konuşmak isterim lan. para için bu denli bir din dejenerasyonuna yuh artık.
soma'da yaşanan işçi cinayetleri de kapsamına eklenerek bugün başlayan etkinlik. odtü, boğaziçi üniversitesi, edirne, lefkoşa, okan üniversitesi ve istanbul'un farklı noktalarında yapılacak yürüyüş, panel ve oturumlarla devam edecek.
aklıma talim ve terbiye kurulu başkanlığı ile milli eğitim müfredat programını getiren genelleme.
terbiye etmek ve terbiye olmak, genel ahlak kuralları ile ifadelendiğinde ve kimse genel ahlaka uygun yaşamak zorunda olmadığına göre; ortaya terbiyesiz olmanın çok da siklenmemesi gereken bir durum olduğu sonucu çıkıyor. bunun gay ya da hetero ile ilişkilendirilmesi çok tuhaf hatta anlamsız çünkü cinsel kimlikle alakasız bir durum.
paniğe kapılmak ya da eksikliğin kendinden kaynaklı olduğunu düşünüp dizini dövmek yerine; kocasını rahat bırakıp bundan sonra neler yapılabileceğini düşünmesi gereken kadındır.
toplumda sırf eşinin ilgisizliği yüzünden eşcinsel olmayı seçen kocaların da olduğu sosyolojik araştırmamalarla ve hukuki bilirkişi raporları ile ispatlandığı için kendine bu bakımdan da çeki düzen verebilir, tabi iş işten çoktan geçmiştir artık. gay olan koca zorla hetero yaşama evrilemez. yaşam, ahlak ve sosyal anlayışa göre şu şekil yolları takip edebilir: eşiyle boşanıp yollarını ayırmak. eşiyle ayrılamayacağını düşünüyorsa hayatına karışmamak ve tamamen kendi haline bırakmak şartıyla bu bitmiş evliliği sürdürmeye çabalamak.* eşcinsel kocayı gay olmaktan vazgeçirmek için telkin ve ikna etmek yerine onun seçimleri ve kendi görüşleri doğrultusunda ortak bir yaşam haritası çizmek vs.
adı geçen vasıfların tamamını bünyesinde barındırması halinde birlikte çay içip konuşmayı ve hatta desti izdivaç eylemeyi düşünebileceğim erkektir. hatta azıcık romantik olsa da olur tam doz olması şart değil yeterki sporlu ve maçolu olabilirliği terk etmiş bulunmasın.
ancak yaşam normallerini düşünürsek; sportmen bir bey olsa bile romantik olmama ihtimali ben sadece sikerim gerisine karışmam diyen insan modeli kafasına sadır olması; aşırı romantikli olsa bile spora uzak duruşu veya dövüş sporlarını yalamış yutmuş üzerine tur bindirmiş iken maço görünümsüz oluşu gibi eksik teşebbüs halleri nedeniyle hevesim kursağımı tapulayabilir ve aranan erkek malesef yine bulunamaz. olur mu, olamadı; bal gibi de olmuyor işte heh.
herkesin bir alıcısının mutlaka çıktığı gay account.
ayrıca bu hararetli site; bu cumartesi, yazıştığım elemanla tekyönde eğlenip, geceleyip, ertesi sabah birlikte kahvaltı yapıp, boğaz turuna çıkmama vesile olmuştur. sonraki günlerde şaraplı cintonikli ve seyahatli yığınla başkaca atraksiyonlar tabi. seks arayışlarının hakkını vermesi yanın da tamamen date dışında başkaca amaçları olan yığınla tatlı adam var burda. yiğidi yerim hakkını da veririm bereketli bir kanal yalan yok yani valla hamdolsun.
melankolik house music'e yeni yeni duygular katmak amacıyla yola çıkmış, dünyalar yakışıklısı norveçli yapımcı ve house dj. oslo'da ufak çaplı işler yaparken 2012 yılında dünyaya açılan dj, touching me ile listelere 1 numaradan düşmüş; elektronik müzik portallarının alternatif isimlerinden biri haline gelmiştir.
90'ların sonunda form olarak örnekleri duyulmaya başlayan gayet hisli dans müziği.
dinlerken coşturan coşturdukça hüzünlendiren ve dans pistlerinde histeri nöbetleri yaşatan bu türün içinde senfonik yapı ve yaylı enstürman bolluğu dikkat çekiyor. trans müzik ve deep house içinde de sıklıkla örnekleri bulunan melankolik house müzik için madonna - confessions on an dance floor'un bazı parçaları, sick individuals - axwell ft. taylr renee ortaklığı i am, maria mena - sabits'e sako isoyan tarafından yapılan muhteşem edit örnek gösterilebilir.
hayatımın erekeğini bulunca mutlaka hayata geçireceğim çocuğum olması ihtimalinde aklımı kurcalayan şerefsizlik kipi.
homofobi, cinayet, insan hayatının değersizliği, göt kılı olmaya meyilli bir halk ve günden güne yaşanılan yüzölçümden ve çevreden soğutan türlü vakalar derken; çocuk yetiştirmenin zorluğu aklıma dank ediyor. şu haliyle şerefli bir evlat yetiştirmeyi başarabilmek ciddi anlamda üstün yetenekli adamın işi.
siyasilerin aklandığı ölenen öldüğüyle kaldığı diğer protestolardan farkı bulunmayan müdahale.
devlet eliyle somada cinayete kurban verilen yüzlerce kişi için taksimde toplanan kalabalığa su sıkılıp biber gazı atılıyor. kalabalık şu an tepebaşı civarına püskürtülüyor. her şey aynı, müdahale aynı, sonuç aynı tüm cephelerde zorla ve baskıyla kazanan aynı.
"ben istersem alırım, gay'ı alır evirir çevirir gerekirse hetero yapar gene de kendime yarederim" algı sahibesi kadın. bir de gay arkadaşımız hayli yakışıklı bir bey ise eşcinsel yanını alıp çöpe atma eğilimi yönünde fazlaca iddialılar.
erkeğin eşcinsel olduğunu beyan ettiği durumlarda bile ona sahip olmaktan ve aşkından geri atmayan hetero kadınlarımız nedense, "ben sevince iklimler değişir, ben bir kez etrafında dönünce cinsel dürtüleri yerinden oynar." kafasında. eşcinsel erkeğe eşcinsel olduğunu bile bile baskı kurarak zorla kendine yamama sevdasında olan kadınlarımıza; vazgeçemedikleri derin hırsları ve inatlarını daha faydalı alanlarda kullanmaları yönünde öneride bulunmak istiyorum; "savaşmayın aplalar uğraşmayın bacılar direkt vazgeçin.*"
“one of your girls” son videosunda karşımıza drag içinde çıkıyor müthiş güzel olmuş. “face card, no cash no credit” gibi bir şarkı sözünün hakkını vermiş.
şarkı bizde çok bulunan eşcinsel olmayan aktiflerden birine aşık olan birisi hakkında yazılmış gibi, diyor ki canın sıkıldığında ara beni senin öteki kızların gibi olurum, aramızda kalır kimseye söylemem.
mesclise giren domuz bağlı katiller; kadınlarınızı sahiplendireceğiz diyen çağ dışı insanlar ve onların destekçileri çoğunluk durumunda. başımızdaki zat bakın beni seçmezseniz meclis çalışmaz yatırımlar yarım kalır, togg, iha,siha hepsi kalır, vatan gider, ezan diner, bayrak iner verin kardeşinize yetkiyi göstersin size etkiyi diyerek maalesef üzülerek istemeyerek %55 ile tekrar seçilir. müfredatta değişiklikle başyayıp (hüdapar isteği), lgbti derneklerin kapatılması (yeniden refah isteği) ile kötü günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var aşamasına geçeriz. seçimden sonra kendi gruplarını kuranchp listesinden giren partiler de bunlara destek vererek sıçtık sıvıyoruz moduna geçerler. kısaca a dostlar biz bahar gelecek diye beklerken winter is coming. bu arada seçimlerde komiklik olsun diye ali koç istifa, tek yol devrim gibi komiklik yapan ya da alt tarafı bir mühür bile basmayan 1.300.000 kişi ile bana ne yaahhhh ben mi kurtarıcam ülkeyi diyen yaklaşık 8 milyon kişi... size ne desem az... tersi bir senaryoyu düşünelim. millet ittifakı kazandı. meclise taşıdıkları kendi grubunu kurdu. bunlar demokrasi amaç değil araçtır diyen grup oldukları için işi bitti. hadi hdp/ysp , tip destek verdi, belki iyi parti bir şekilde yetmiyor. meclis çalışamaz ve yeniden erken seçim olur ki 2024de bildiğiniz gibi yerel seçim var. genel erken seçim yerel seçim birleştirilir. bakın gördünüz mü gitmedi ülke gazlaması ile huuuooppp kim gelir başa. dik dur eğilme bu millet seninle... kısaca arkadaşlar dediğim gibi ortadoğu çukuruna döner ve barbaros şansalın dediği gibi bokumuzda boğuluruz.
debbie gibson'ı (çıktığı zamanlarda) daha şirin bulsam da bu kavgada tarafım tiffany.
şaka bir yana, zamanında sıkı rakip/düşman gibi gösterilseler de (çünkü "everybody loves a good catfighting") aslında hiç öyle olmamışlar.
not: felaket efektleri ve uyduruk dev hayvanların kapıştığı kötünün kötüsü syfy/asylum yapımı 2011 yapımı megapython vs. gatoroid'den alınma.
ya da tam ismiyle: 哀しみのベラドンナ (kanashimi no beradonna)
anime ile içli dışlı olmamakla beraber çok sevdiğim, hem hikayesiyle hem de tarzıyla etkileyici bulduğum bir filmdir. hele cazcı masahiko satoh'nun psychedelic ile folk arasında gezinen müziği müthiş. bayıldığım giriş parçasının zamanında bizde hümenyra'lı bir aranjmanının yapılmaması ilginç. belki film çok sonradan ünlü olduğu içindir.
modern anime izleyicilerinin çoğunlukla seveceğini sanmıyorum. aslında hak bile veriyorum. çünkü film/hikaye daha çok sabit görüntüler üzerinde gidiyor. henüz izlememiş maceracı seyircilere tavsiyemdir.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
yakın zamanda soylarının tükendiği haberleri çıkan ancak bir kaç hafta önce sahra çölünde yeniden görüntülenerek soylarının tükenmemesi mutluluk yaratan kulakları ve benekleri ile dikkat çeken evcilleşmemiş kedi türü. kedigillerin en nadir rastlananı.
sadece geceleri dışarı çıktıkları için ve fotoğraflanamadıklarından uzun zamandır yaşam bulguları şüphede idi. orta asyada da yaşamakla birlikte asıl yaşam alanları kuzey afrika çölleri. miyokkk çok dadlu bu ^^
aylar önce her sene düzenli yapılan ama bu yıl yapılmayan zirve şeklinde başlık açmış idik.
gerçekten de bunda çoğu yazarın tatilde olması, zirve yapılan mahallerin artık arap-ortadoğu gazinosuna dönüşmesi ve tadın tuzun kaçması da etkili oldu tabi. malum taksim tamamen bitti istiklal caddesi diye bir şey kalmadı.
ama bunlar bizi yıldırır mı elbette hayır.
6. yaşımızı kutlamak için tekrar bir araya geliyoruz ve yeni yazarlarla da tanışma fırsatı sağlıyoruz. ayrıca bu zirve ile homojen dergi'nin 2. yaş gününü de kutlamış olacağız.
yer: dokuz pub adres:şehit muhtar mah. mis sokak, beyoğlu
tarih:3 şubat 2018.
saat:20:00
hediye: bir miktar okey kayganlaştırıcı* ve homojen dergi fanzin 1. sayı'dan vereceğiz.
mekana fiyat danıştık, uygun gibi geldi.
vodka 25 tl,
tuborg fıçı 50 cl 14 tl,
carlsberg fıçı 50cl 15tl.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
açlık, aids; iç savaşlar ve sömürgenin tillahını yaşarken; kafayı eşcinselliğe takan gambiya devlet başkanının birleşmiş milletler kürsüsünde yaptığı beyanat.
amerika; arjantin, fransa; japonya ve brezilya'nın tepkisi ile karşılaşan üşütük başgan; müslümanlık ve insanlık gereği eşcinsellik denen bulaşıcı hastalığı kurutacağım şeklinde sözlerine devam ediyor. fakirlik sıralamasında eksi değerlerin bile altında olan bir ülkenin batı devletleri kökünü kurutmuşken; bunu görmek yerine eşcinsel kökü ile uğraşması yapacak meşgale bulamamaktan kudurmanın kanıtı gibi. başgana önerim madem yapacak bir iş bulamamış havlu kenarı falan işlesin; elbise teyerlesin.
başlığı görüp ayı sözlük yazarları kendi fotolarını mı atacak acep diye düşünürken okudum aydınlandım evet yazarlar da kampanyaya dahil. zamanında bir yazar buraya sikini ve götünü attığı için bir kısım yazarlardan anlamsız linç yemişti. canı ufak süprizler yapıp ifşa çekiyorsa kime ne bundan.
yönetim olarak yapılan açıklamayı aynen tekrarlıyorum: "burası +18 bir sözlük lütfen nude atanları linçlemeyelim."
evet kendi erotik fotolarımı atmayı çok isterdim ancak sosyal mecralarda iç organlarıma kadar paylaştığım için gizemli erotik bir yanım kalmadı. pazara düşen ucuzlarcağğ fotolarımla burayı kirletmek istemem. sizler paylaşın biz beyenelim beybiler namnamham ^^
edit: dm"den gelen talepler üzerine 2 adet fotomu ekliyorum hadi bismillah.
sevişirken -baldırları çok kalın olmak şartıyla- partnerin bacağını yalamaya koyulup dudak ucuyla bacak kıllarını hafifçe çekip ardından bacağı boydan boya yalamak. mmm enfes.
fiziki yönden algılarım sürekli değişiyor şu dönem esmer gara gaşlı gara gözlü surat olarak çirkince güzel bacaklı ve aşırı kıllı hunk tipler. tercihen kürt.
seksten bunalmış, bıkmış haniyse böyle içinde cinsellik geçen her şeyden iğrendiği için duygularının rotası doğrultusunda sürüklenmek isteyen insandır.
ancak ters köşe bir manevra ile sözde fısıltılı gizemli aşk sözcüklerini kullanarak sizi en kestirme yoldan yatağa atma peşinde koşan bir dengesiz de olabilir.
iki ihtimal arasında kararsız kalınan durumlarda; şüphelerinize güvenip aslında aşk aramadığı sonucuna ulaşabilirsiniz, lakin durduk yere aklınıza kurt düştüğünü düşünmeyin.