sphynxinator

Durum: 4532 - 0 - 0 - 0 - 25.06.2026 19:20

Puan: 58256 - Sözlük Kevaşesi

Live Seviyesi: Yayıncı

12 yıl önce kayıt oldu. 5.Nesil Yazar.

Coco Shea
  • /
  • 227

google

ilk önce adsense ve admob nedir, onlardan bahsedeyim. adsense, sitelerde google reklamları göstererek para kazanmaya yarayan bir hizmet. admob ise android ve ios uygulamalarında reklam göstererek para kazanmayı sağlayan bir hizmet.

15 gün önce, adsense hesabımı kafalarına göre iptal ettiler.* adsense hesabım gittiği için admob da kullanamıyorum. admob sayfasına gidince "adsense hesabınızda sorun var" diyor ve admob sayfasını açmıyor. sitelerinde "tekrar adsense'e üye olabilirsiniz" diyorlar ama üye olma sayfasında site adresi istiyor. admob'a üye olurken site adresi falan istememişti. ben de google sites ve blogger ile site açıp linki koymayı denedim, o da olmadı. yeni bir web site açmayı bile düşündüm ama o da olmuyormuş. şaka mı bu? yardım sayfaları ve forumları o kadar işlevsiz ki. uzman denilen üyeler o kadar mal ve salak gibi. lan ben torpil olayı bi tek türkiye'de var sanıyordum. nerede mal var koymuşlar siteye. soru soruyorum, yanıt alamıyorum. yeni bir hesap da açamam. bu hesabın aktifleşmesi için paşa paşa gittim, 75 lira yatırdım. dalga mı geçiyorlar? ne bi yardım maili adresi var, ne bi şey! sinir oldum gece gece.

hiçbir bok anlamadıysanız merak etmeyin. ben de hiçbir bok anlamadım.

neden ısrarla admob kullanıyorsun diyenlere: ısrarla değil, ama oyun yapımına başladığım zaman tanıdığım bir şirketin hizmetini kullanmak istemiştim. ayriyetten reklamları oyun içerisine yerleştirme konusunda başarılı olmuştum. eğer farklı bir şirketin hizmetini kullanırsam bir de onunla uğraşacağım. mantıklı mı? değil!

anca doodle'lara kasın siz.

çektiği selfiede kakası görünen insan

yapmayın etmeyin. tuvalette selfi mi çekilir?

pokemon go

oturduğum yerden 5 tane pokemon yakaladım. ama telefonun gyroscope'u yokmuş, o yüzden kamera kullanamıyorum. çok kötü oldum ya.

sözlüğün azması

bugün gerçekleşmiş olay. acilen bir grup seks şart.

tekken 7 fated retribution

bob ve master raven eklenmiş. yine anna yok.

oyunda tekken 6'da alışık olduğumuz motion blur da yok. üzdü.

manji valley

başlığı daha önce açmamış olduğuma şaşırdım. tekken 6'da en güzel arkaplanlardan birisidir. ayrıca en güzel ve mistik müziğe sahip arkaplandır. buraya nedense anna'yı çok yakıştırıyorum.




seks için sözlüğe gelmek

olağan bir durum. neden hoşuma giden bir yazarla sevişmeyeyim ki mesela? buraya rahatlamaya, bir şeyler paylaşmaya, bazen derdimizi dökmeye, bazen de gülüp eğlenmeye giriyoruz. e seks de bunların hepsini içermiyor mu?

sevişmek isteyen yazarlar utanmasın, konuşalım sevişelim. *

rüyada dark bear'ı görmek

"ben de tokat atmak ve ağzıma verilmesini istiyorum" dedirten olaydır.

dördüncü duvar

film, oyun vb. yapımlarda, sahnenin izleyiciye dönük yanı. eğer karakter, izleyiciyle bir şekilde iletişim kurma girişiminde bulunuyorsa, buna "dördüncü duvarı kırmak" deniyor.

siyah gül

eğer bu gül türünü başka bir yere dikerseniz, bordoya dönüyormuş.

ayı sözlük itiraf

elimde oyun bilgisayarı ve ps4 olmasına rağmen, ben sega oyunları oynuyorum. *

çok değer vermek mi yoksa çok sevmek mi

pokemon go

hayatında pokemon go oynamamış, lavender town'da gastly yakalamamış insanların oynadığı casual oyun.

(bkz: yassık)

yazarlardan erkek fotoğrafları

(ben bununla evlenirim. bu adama bakıp 31 çekeni döverim!)



beyonce

ayı sözlük itiraf

+18 http://xhamster.com/movies/859408/big_ha...

böyle bir daddy istiyorum sözlük. çok mu şey istiyorum yani?

silah ruhsatı vermenin önünün açılması



ileride iç savaşı tetikleyecek, o videolarda izlediğimiz silah sesleri eşliğinde ağzından salyalar saçarak silah ateşleyen şerefsizleri türkiye'de görmemize neden olacak bir uygulama olacaktır. var mı ötesi yahu?

dünyanın en güzel gözleri

digimon gözleridir. her digimon'un birbirinden güzel gözleri var. hele woodmon'un.

ayı sözlük olağanüstüsü darbe zirvesi

ayı sözlük'ün aziz üyeleri. bu metnin tüm ayı sözlük entry'lerinde yayınlanması, eşcinsel ibneler toplululuğunun isteği ve emridir. sevgili aziz lgbti üyeleri, sistematik bir şekilde sürdürülen ayı sözlük'ün hayati organlarına saldırıları önemli bir tehdit haline gelmiş, bu saldırıların ayı sözlük'ün her tarafına yayılması önlenememiştir. ayı sözlük amacından sapan, başta dark bear olmak üzere, editörler, moderatörler ve webmasterlar, görevini yapamaz hale gelmiştir. sitenin, siteler arası camiada saygınlığı düşürülmüş, site bug'lar ve başarısızlıklar altında bırakılmıştır. ayı sözlük'e üye olan saldırganların, siteye zarar vermesi engellenememiştir. ayı sözlük, üyelere söz verdiği hiçbir yeniliği getirememiştir. sitenin amacından sapması, ve sürekli dergi çıkartması sonucunda site üyeleri ve buna şahit olan topluluk, bitkin düşmüştür. ayı sözlük'e bu noktadan itibaren el konulmaktadır. ikinci bir emre kadar siteye girişler yasaklanmıştır. lgbti'lerin özgürlük hakları korunacaktır. * hiçbir mezhep ve etnik köken ayırt etmeksizin, üyelerimizin güvenliğini sağlamak görevimizdir. * *

503 site temporary unavailable

ayı sözlük itiraf

nasıl hissettiğimi anlamış oldunuz işte.

-sphynxinator, niye üzgünsün?
+ya işte problemler, geçmiş travmaları vs. vs.
-ya saçmalama hayat çok güzel. değer mi?
(ertesi gün darbe girişimi olur)
-hmm demek böyleymiş. *
  • /
  • 227

aktifin sakso çekmesi

bazı salaklar dalga geçmese, tuhaf karşılamasa çoğu aktifin yapacağı şey. bi de bazen pasifler falan tuhaf karşılıyo. ulan ne güzel aktifin sikini yalıycak. ama yok, sen karşındakinin erkekliğine laf et sırf seni mutlu etmek istedi diye. karaktersiz...!

lovebombing sonrası ghosting yemek

california roll yedikten sonra üstüne lahmacun yemek gibi bir his.

komşu gürültüsü

zaman zaman çadırda ya da müstakil gecekonduda yaşama isteğimi yaratan kabir azabı.

30 mart 2015 hardal yapraklarının sararması

8. yıldönümünü anmadan geçmek olmazdı.

trans erkekle seks yapar mısınız sorunsalı

aktivist vegan queer lgbtiqwertsks+-x tayfadan linç yeme başlığı.

ayı sözlük fuck buddy aranıyor ilanları

partnerimle aramıza katılacak üçüncü kişiyi arıyoruz. düzgün güvenilir kişileriz. pasif olmasını tercih ederiz. ilgilenenler dm ye beklerim

serçe

mao zedong'un iyice fıttırması ile savaş açtığı hayvan türü. tahıllardan otlanıyorlar diye 2 milyar serçeyi öldürünce ortalık haşere doluyor ve 3 yıl süren kıtlıkta 20 milyon kişi hayatını kaybediyor.
ekolojik dengeye cahil cesareti ile çomak sokma eğilimi diktatör egolarının bir ortak noktası galiba.
(bkz:kanal istanbul)

pasif sözlük yazarları

yerim ben onları. hanimiş de hanimiş...*

iş yerinde başıma gelen kötü olay

sexte tokat sevenlerin normal hayatta korkması ilginç.

iş yerinde başıma gelen kötü olay

mutlu bir ailenin bireylerini birbirine düşüren karaktersiz, dedikoducu yazar eylemi.

birincisi dedikodu yapıyor,
ikincisi yüzleşmekten korkuyor,
üçüncüsü bir başkasının özelini, kişisel verisini karıştıracak kadar da saygısız.

şimdi bu kadar yüklenmemin sebebi unutulur gider demesi. mesleğim dolayısıyla çok fazla boşanma görüyorum. unutulup gitmiyor.

Toplam entry sayısı: 4532

boyalı dolap

inanılmaz yardımı dokundu üyelerimizin. çok teşekkür ediyorum buradan hepsine. sırası yok, teşekkür ettiklerim:

kuasar, spatula, yumuklusucurta, ürkek, fesbilyan, pierrot, robertpaulsonunkocamemeleri, unicorn09, çıldırdım.

şunları kararlaştırdık başlangıç olarak:
-sitede eksi oy yok.
-sitede facebook'taki gibi sinirli falan koyacaktık ama onları şimdilik koymuyoruz.
-sitede lgbt ile ilgili kanal, en üstte tutturulacak ki heterolar görebilsin.
-artı 18 içerik olmayacak sitede.
-gönderileri en çok like alan, başlıkları en çok gönderi giren şeklinde sıralayabiliyoruz.
-ingilzce kanalı olacak, ama nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemiyoruz. ingilizce bölümünü ayrı bi bölüm mü yapsak yoksa sadece kanal mı olsa?

daha tartışıyoruz. hiç bu kadar kendimi değerli hissetmemiştim canlar.

herkes bana asılıyor gay'i

sözlükte de çok bulunan bir gay tipi. bir mesaj atıyorsun, bi soğuk davranmalar falan. sanki sikmeye mesaj atıyoruz.

sözlükteki umursamazlık

4 kişi yeni lgbt sitemizi konuşuyoruz ve gerisi ortalıkta yok. sorsan herkes aktivist, herkes ilerici. tabii ki konuşmak zorunda değilsiniz de en azından lgbt insanları sanki sizin umrunuzdaymış gibi davranmayın. seks başlığı açsaydık üşüşürdünüz hepiniz. gruptaki kişilerin o beğenmediğiniz lezbiyenler ve genderfluid'ler olması ironik. stonewall isyanını da translar zenciler başlatmıştı. onları da sevmiyorsunuz ya.

seksi bir erkeğin kucağına oturmak

bu işte sırası ile şunlar yapılır:
-ilk önce adama bir gülücük atılır, o da sana güler, böyle gülücükler falan birbirini takip eder.
-daha sonra her iki taraf da azar ve iki taraf da birbirinin dudağına yapışır.
-birbirinin dillerini emerken kendinden geçen taraflardan sikici olan adam, diğerini soyar. soyduktan sonra pasif tarafın meme uçlarına yapışır.
-daha sonra yarrağa aç olan pasif, aktif olan adamın yarrağını 20 yıldır yarrak görmemişçesine ağzına alıp emmeye başlar.
-aktif adam ıslandıktan ve kıvama geldikten sonra o anki zevkin verdiği güçle pasif olanı güçlü ve kıllı kollarıyla kaldırır ve kucağa oturtur.
-öpüşmeler burada da devam eder. pasif olan, bir yandan da aktif olan erkeğin yumuşacık vücudunu eller, erkeğe sarılır ve kokusunu içine çeker. o sıcaklık hiçbir şeyde yoktur. bir anlığına da olsa bütün dertlerinden kurtulmuştur.
-daha sonra aktif adam iyice azar ve pasif olan erkeği kucağında hoplatmaya başlar.
-aktif olan seksi adam pasifin götünü dağıtırken, git gel yaparken, pasif olan erkek kendinden geçmiştir. o an tek düşündüğü şey, ne kadar güvenli olduğu, güven veren bir erkeğin kollarında olduğudur.
-bu sırada aktif olan adam hala adamı kucağında hoplatmaktadır. bir yandan da birbirinin boyunları, vücutlarını öperler.
-pasif olan erkek, o azgınlıkta aktif olan adamın parmaklarını yalamaya başlar. ellerinde emmediği yer bırakmaz.
-daha sonra aktif olan adam bağırmaya başlar. o yüzündeki hoşlanma ifadesi, adamın kendisinden bile seksidir. daha sonra seni yarrağına götürür ve yüzüne patlar.
-aktif adam, pasif adamın meme uçlarına yarrağını sürter. alınan zevk, iki taraf için de tarifsizdir.
-seksi elleriyle sana o güzel spermlerini yedirir. bir yandan aktif adamın seksi ellerinin tadına da bakmaktadır pasif olan erkek.
-daha sonra aktif adam, pasif olanı koltuğa tekrar oturtur ve tekrar sikmeye başlar.
-pasif adam yüzünden anlaşılacağı kadarıyla zevkten çıldırmıştır ve boşalmak üzeredir. büyük ve azgın bir bağırışla partnerinin vücuduna boşalır.
-ikisi de rahatlamış bir şekilde birbirine sarılarak, ne kadar güzel bir erkekle seks yaptığını düşünür iki taraf da. geriye kalmış tek şey vardır, o da büyük bir rahatlık hissi.

bağlamsal diller

türkçe ve japonca, bunlardan ikisidir. türkçede örneğin "sil" dediğimizde, neyi kastettiğimiz, bağlamdan anlaşılır. ingilizcede bu sorun yok sanırım. bilgisayardaki bir dosyayı silmek istediğimizde "delete", camı silmek istediğimizde "clean" ya da "rub" kullanabiliyoruz.

japonca bağlamsallığın bokunu çıkarır. gramerleri bile bağlamsallığa yöneliktir. "gitmek" yazarsınız, o bağlama göre "gider", ya da "gidecek" olur. bağlama eğer eşsesli sözcükleri eklersek boku çıkar. "şi" sözcüğünün en az 5 tane falan anlamı vardır mesela. yazı dilinde bağlam olmayacağı için, japonların yazıda kanji kullanmalarının nedeni budur. konuşmada kanjiye gerek yok çünkü zaten konuşmaların bir bağlamı olmak zorundadır.

seksi bir erkeğin kucağına oturmak

bu işte sırası ile şunlar yapılır:
-ilk önce adama bir gülücük atılır, o da sana güler, böyle gülücükler falan birbirini takip eder.
-daha sonra her iki taraf da azar ve iki taraf da birbirinin dudağına yapışır.
-birbirinin dillerini emerken kendinden geçen taraflardan sikici olan adam, diğerini soyar. soyduktan sonra pasif tarafın meme uçlarına yapışır.
-daha sonra yarrağa aç olan pasif, aktif olan adamın yarrağını 20 yıldır yarrak görmemişçesine ağzına alıp emmeye başlar.
-aktif adam ıslandıktan ve kıvama geldikten sonra o anki zevkin verdiği güçle pasif olanı güçlü ve kıllı kollarıyla kaldırır ve kucağa oturtur.
-öpüşmeler burada da devam eder. pasif olan, bir yandan da aktif olan erkeğin yumuşacık vücudunu eller, erkeğe sarılır ve kokusunu içine çeker. o sıcaklık hiçbir şeyde yoktur. bir anlığına da olsa bütün dertlerinden kurtulmuştur.
-daha sonra aktif adam iyice azar ve pasif olan erkeği kucağında hoplatmaya başlar.
-aktif olan seksi adam pasifin götünü dağıtırken, git gel yaparken, pasif olan erkek kendinden geçmiştir. o an tek düşündüğü şey, ne kadar güvenli olduğu, güven veren bir erkeğin kollarında olduğudur.
-bu sırada aktif olan adam hala adamı kucağında hoplatmaktadır. bir yandan da birbirinin boyunları, vücutlarını öperler.
-pasif olan erkek, o azgınlıkta aktif olan adamın parmaklarını yalamaya başlar. ellerinde emmediği yer bırakmaz.
-daha sonra aktif olan adam bağırmaya başlar. o yüzündeki hoşlanma ifadesi, adamın kendisinden bile seksidir. daha sonra seni yarrağına götürür ve yüzüne patlar.
-aktif adam, pasif adamın meme uçlarına yarrağını sürter. alınan zevk, iki taraf için de tarifsizdir.
-seksi elleriyle sana o güzel spermlerini yedirir. bir yandan aktif adamın seksi ellerinin tadına da bakmaktadır pasif olan erkek.
-daha sonra aktif adam, pasif olanı koltuğa tekrar oturtur ve tekrar sikmeye başlar.
-pasif adam yüzünden anlaşılacağı kadarıyla zevkten çıldırmıştır ve boşalmak üzeredir. büyük ve azgın bir bağırışla partnerinin vücuduna boşalır.
-ikisi de rahatlamış bir şekilde birbirine sarılarak, ne kadar güzel bir erkekle seks yaptığını düşünür iki taraf da. geriye kalmış tek şey vardır, o da büyük bir rahatlık hissi.

feminenlere ilgi duymayan gay

normal bir şey. feminenlere ilgi duysaydı hetero olurdu zaten.

iranlı erkeğin terbiyesizliği

birkaç gün önce karşılaştığım terbiyesizliktir.

elimde kitap vardı, deniz kıyısında okumuştum, daha sonra eve gitmek için yürümeye başladım. bir parkın önünden geçerken, yakışıklı bir adam* bana ingilizce bir şeyler söyledi. ben de ingilizce bildiğim için yanına gittim ve "pardon anlayamadım" dedim. adam meğersem benden hoşlanmış, niyeti kötü.* beni eve götürüp cinsel münasebet uygulayacak üzerimde.* adam iran'lıymış. ben "olmaz öyle şey, ben namuslu bir insanım efendim" deyince bana "ama biz iran'da bu kadar rahat olamıyoruz, senden cinsel olarak etkilendim dedi" ve bunu demesi ile penisi erekte olması bir oldu. "ellemek istemez misin" dedi. ben de bu durumda çok kırıldım ve "afedersiniz ama ben ahlaksız değilim" dedim. "heterolar bizi yanlış tanıyor" diye ekledim. adam işi iyice abarttı ve daha önce hiç duymadığım cümleler kurdu. "ben senin ağzına boşalırken, sen de benim penisime sakso çekersin" dedi. benim bu lafı duymamla şoke olmam bir oldu. o şokla elimdeki kitabı düşürdüm ve ağlamaya başladım. "sizin yüzünden onca emek verilen gay onur yürüyüşlerinin amacı boşa çıkıyor!" diye bağırdım. o anda adam yanlış bir şey yaptığını anladı ve sustu. hiçbir şey diyemedi. oradan geçen heteroseksüeller de bir an duraksadı ve "inanamıyorum, ne kadar namuslu bir gay" dedi. daha sonra heteroseksüellerin gay'lere karşı olan fikirleri bir anda değişti. eve doğru giderken dağların ardında gökkuşağı belirdi ondan sonra.

düzenleme: az önce bu yazımı okuyan bir anne özel mesaj attı. gay oğlu için çok endişelenmiş ve bir anda bu sözlüğü bulmuş. buradaki yazıları okurken ahlaksızlıklar karşısında morali bozulmuş, ama benim yazımı okuduktan sonra "iyi gay'ler de varmış" diye düşünmüş ve rahat bir nefes almış.

ilk defa yenen yiyecekler

gözlüklü erkeklerin çok seksi olması

bir gerçektir. eğer bu kişi gözlüğü gözü bozuk olduğu için takıyorsa*, beyaz tenliyse ve birazcık saf gibi davranıyorsa*, seksi ve gözlüklü erkek tanımına uyuyordur. sporla da ilgilenmeli mutlaka. ama en önemlisi, bir bilim dalı ile ilgilenmesi gerekli.* "gel de yiyişelim" dediğiniz zaman "yahu olmaz ben biraz kuantum fiziği okuycam" derse tadından yenmez. sakın o erkeği kaçırmayın derim o zaman. beyaz tenini güzelce ısırabilirsiniz.

(bkz: gözlüklü erkek fantezim olduğunu söylemiş miydim)

feminenlere ilgi duymayan gay

normal bir şey. feminenlere ilgi duysaydı hetero olurdu zaten.

çıldırdım

kendisine yapılan yardım karşısında kösteklik yapan yazar. yok terbiyesizmişim de, ırkçıymışım da. sen dua et ben sana yardım ettim, yoksa rüyanda bile zor görürdün o insanları.

ayı sözlük itiraf

az önce bi sıçtım ki o ne öyle. içim ekşimiş. ekşi ekşi koktu şerefsizim.

hollandalı lgbtleri aşağılayan arap kadın

videodakiler gay değil. drag galiba. zaten bu tiplere bakıp da aşağılamamak olmazdı. insanlar gaylik adı altında türlü maymunluklar yapabiliyor. arap şerefsizini savunmuyorum elbette ama birbirilerini yemelerini istiyorum sadece.

12 ocak 2016 sultanahmet meydanındaki patlama