zirvede çok değerli konuşmalar ve cümleler olacak ve bunların nasıl not alınacağı ciddi soru işareti. (?) işte bu sebeple bir ses kayıt cihazına ihtiyaç olduğunu belirtmek istiyorum. birilerinde varsa lütfen bana versin.
itiraf ediyorum ki, şuan beynimin içinde filler sikişiyor. 1 saat tenis oynadım nisan güneşi insanı bu kadar mı amele yanığına çevirir. cildimi sikiim. kendimi kullanılmış prezervatif gibi hissediyorum. bir de üstüne iş yerinde mesaideyim. yok böyle bir şey ya. nerde benim uluslararası ilkbahar ayı partim !
nisan sonunda bilkent sinema festivali ödüllerinde en iyi film, en iyi senaryo, en iyi yönetmen, en iyi müzik, en iyi erkek oyuncu, en iyi yrd.erkek oyuncu ve en iyi yrd kadın oyuncu dallarında aday olduğunu öğrendiğim film. tabi hem türkiye ve hem dünyada sayısız ödüller aldılar ve yenileri de eklenecektir muhtemelen. mayısta sonuçlanacak. merakla bekliyoruz.
soko 'nun sevgilisi ile beraber çektiği klibi de olan müthiş şarkısı.
give me all your love now
'cause for all we know
we might be dead by tomorrow
i count
going wasting my time
adding scars to my heart
'cause all i hear is
"i'm not ready now"
and i can tell
that you didn't have
to face your mother
losing her lover
without saying goodbye
without saying goodbye
'cause she didn't have time
i don't want to judge
what's in your heart
but if you're not ready for love
how can you be ready for life?
how can you be ready for life?
so let's love fully
and let's love loud
let's love now
'cause soon enough we'll die
'cause soon enough we'll die
'cause soon enough we'll die
'cause soon enough we'll die
'cause soon enough we'll die
'cause soon enough we'll die
so of course you were supposed to call me tonight
tabiki bu gece beni aramis olman gerekirdi
you were supposed to call me tonight
bu gece beni aramis olman gerekirdi
we would have gone to the cinemaafter to the restaurant the one you in your street
sinemaya giderdik ve sonra sevdigin sokaktaki restorana
we would have slept together have a nice breakfast togetherthen a walk in a park together how beautiful idea
birlikte uyuyabilirdik güzel bi kahvalti edebilirdik birlikte
ve sonra bi parkta yürürdük, ne güzel bi fikir
you would have said "i love you" in the cutest place on earth some little boys are dancing with the fairies
sen seni seviyorum derdin birkaç küçük çocugun dans ettigi dünyanin en tatli yerinde
i would have waited a week or two
seni bi iki hafta bekleyebilirdim
but you never tried to reach me
ama sen asla bana ulasmaya çalismazdin
no you never called me back
hayir asla aramazdin
you were dating that bleach-blonde girl
dip boyasi gelmis o sarisin kizla çikiyordun
if i find her i swear i swear ..
eger onu bulursam yemin ederim, yemin ederim
ill kill her ill kill her
onu öldürecegim, onu öldürecegim
she stole my future she broke my dream
o benim gelecegimi çaldi, hayallerimi yikti
ill kill her ill kill her
onu öldürecegim, onu öldürecegim
she stole my future when she took you away
o benim gelecegimi çaldi seni çaldi
i would have met your friends we would have had a drink or two
arkadaslarinla tanisabilirdim bi iki tane içebilirdik
they would have d me cause sometimes im funny
onlar beni sevebilirdi çünkü ben bazen eglenceliyim
i would have met your dad i would have met your mum
babanla tanisabilirdim, annenle tanisabilirdim
she would have said "please can you make some beautiful babies?"
annen lütfen bi kaç güzel bebek yapar misiniz diyebilirdi
so we would have had a boy called toma girl called susan born in japan
adi tom olan bi ogulumuz ve susan olan bi kizimiz olabilirdi, japonyada dogan
i thought it was a love story but you dont want to get involved
bunun bi ask hikayesi oldugunu düsünmüstüm, ama sen dahil olmak istemedin
i thought it was a love story but youre not ready for that ...
bunun bi ask hikayesi oldugunu düsünmüstüm ama sen bunun için hazir degildin
me neither.ill kill her
ben de öyle. onu öldürecegim.
she stole my future she broke my dream
o gelecegimi çaldi hayallerimi yikti
ill kill her ill kill her
onu öldürecegim. onu öldürecegim
she stole my future when she took you away
o gelecegimi çaldi seni çaldi
shes a bitch you know all shes got is blondeness
o bi kaltak bilirsin hepsini, o aptal sarisin
not even tenderness yeah shes clever-less
sefkatli bile degil evet o akil-siz
shell dump your arse for a model called brendan
o, brendan adinda bi model için kiçina tekmeyi basacak
he will pay for beautiful surgery cause hes full of money
o(brendan) estetik için para ödeyecek çünkü çok zengin
i would have waited a week or two
seni bi iki hafta bekleyebilirdim
but you never tried to reach me
ama sen asla bana ulasmaya çalismazdin
no you never called me back
hayir asla aramazdin
you were dating that bleach-blonde girl
dip boyasi gelmis o sarisin kizla çikiyordun
if i find her i swear i swear ..
eger onu bulursam yemin ederim, yemin ederim
ill kill her ill kill her
onu öldürecegim, onu öldürecegim
she stole my future she broke my dream
o benim gelecegimi çaldi, hayallerimi yikti
ill kill her ill kill her
onu öldürecegim, onu öldürecegim
she stole my future when she took you away
ill kill her ill kill her
onu öldürecegim, onu öldürecegim
she stole my future she broke my dream
o benim gelecegimi çaldi, hayallerimi yikti
ill kill her ill kill her
onu öldürecegim, onu öldürecegim
she stole my future when she took you away
o benim gelecegimi çaldi seni çaldi
man i told you you know if i find her
oglum sana söyledim bilirsin eger onu bulursam
i really i i mean ill kill her for real
ben ciddiyim, yani, gerçekten onu öldürecegim
its for sure you have to know uh
bu sanki senin bilmen gereken bi sey tabi
i mean you know i can do it man
yani bilirsin yapabilirim
ill kill her.
onu öldürecegim.
valla ben gidip görmedim gitmeyeceğim de ama akşam samimi bir arkadaşım ordaydı ve bugün bana olup biteni anlattı. tabi detaya girmeyeceğim ama çok güzel yabancı ayıların olduğunu belirtti. yabancı çük severler için bu fırsat kaçmaz. güzel amcalar da varmış +50 falan. özellikle de belirtti fazla sayıda ayı sever admirer de varmış. bir kaç tanesi ısrarcı oluşlarıyla dikkat çekmişler. pazar gecesine kadar non-stop devam edecek.
kendisi lgbtq+ daki a'dır. tıpkı zamanında lisede pride yürüşüne desteğe çıkarsak bize sözlü notuna yüz vereceğini söyleyen hocam gibidir buradaysa kendisine selam olsun değerli hocam !
hadisenin son çıkan albümünde yer alan beni aşırı etkileyen şarkısı son yılların pazarlama taktiği gereği 2 dakika 24 saniye süren ve bu sürede beni muhteşem bir müzikal yolculuğa çıkaran şarkıdır aynı zamanda
cameron post’a ters terapi olarak türkçe'ye çevirilmiş lgbt temalı film.film lise mezuniyet gecesinde bir kızla sevişirken yakalanan cameron’ın, (chloë grace moretz) eşcinselleri hıristiyan öğretileriyle “iyileştirmeyi” hedefleyen bir “eşcinsel onarım terapisi” kampına gönderilmesinin ardından yaşananları anlatıyor.
onarım terapisinin çarpıklığı onu uygulamaya çalışanların da kendi eşcinselliklerinden kurtulamaması terapideki ergenlere öfkelerini yansıtmaları herkesi kendinden nefret ettirerek özsaygı namına birşey bırakmamaları filmin sonuna doğru yetişkin olan bu kişilerin aslında ne yaptıklarını bilmediklerinin yüzlerine vurulması güzel yansıtılmıştı. çocukların o kadar kolu kanadı kırılıyor ki kendi dürtülerinden bile haberdar olup kabule varamıyorlar. baskılanan cinsellik sel gibi olup yıkıyor herşeyi.
dr lydia marsh adlı karakter herkesin agzına tabiri caizse sıçım sıçım sıçıyor. yok anan nasıl yok baban ne yaptı. escinselligin nerden kaynaklandigini bulmaya calisiyorlar kendilerince. cinsiyet temelli olmadan spor yapmak bir neden mesela cocuklara buzdagi semasi vererek onlara soruyorlar size sebep neydi diye.
neyse filmde cameron un oda arkadası erin ile bir münasebeti de oluyor. o sahnede kaç tane konuyu sıkıştırıp zipleyip beynimize soktular hayret dogrusu yogun sahnelerdi. cinsel açlık, kabullenmeme bi yerde komik de geliyor ama acıklı
daha çok şey yazılir ancak "...benim ağzımdan çıkacak her söz bombada boşver seda abla..." diyerek burada bırakıyorum.
buna benzer boy erased filmi daha çok begenilmis sanırım.
akın gürlek in adalet bakan oldugu ve basın açıklaması sırasında alçak kalan bakan koltugunu furkan torlak ın ayarladigi bir degisiklik olmuştur. furkan torlak ın ismi spiker mehmet akif ersoy un uyusturucu ve fuhus ile ilgili dosyasında geçmis iletisim başkanligindaki gorevinden istifa etmisti bakanin danismani oalcagi soyleniyor. neden mesela o adam tv deki törene cikmak zorundaydi ? yani hadi olayın vehametini gectim neden gözümüze sokuluyor ? cünkü dur diyen yok çüş diyen yok.
yine icisleri bakanligina eski erzurum valisi mustafa ciftcinin atanması baska adam mı yok mesela kendisi hic bir milli bayrami kutlamamis 15 temmuz disindq bir paylasim yapmamis iskipli atıf ve abdülhamit hayranı(bir sürü padisah ve pasa varken gidip bu adama yapisilmasi bana garip geliyor büyük toprakları kaybetmesi bununla birlikte mirası acilirken koynundan cikan elmaslarin sahte olmasi ve para etmemesi donanmayi curutmesi vs vs düsunuldugunde tek bir tutanacak dal olarak islamcilik akimi ve hilafet kaliyor)
milli egitim bakaninin degismesi beklenirken degismedi neden çünkü insanlarin istedigi niye yapilsin.
evet pasif agresif girdimi böyle tamamladım teşekkürler sözlük
homojen dergi'nin 10. sayısı yayında. yine çok tatlış bir sayı olduğunu düşünüyorum.
bu sayıda neler mi var? şöyle listeleyeyim.
1 _ 2017 yılında yaşanan lgbti+ olayları ve lgbti+ gelişmeleri _ ilker bozkurt
2 _ dünden bugüne eşcinsel tiyatro _ merve gezen
3 _ simge sağın röportajı _ tunca tutkun
4 _ tunca’nın müzik kutusu - türk müziğinde 2017 yılının en’leri _ tunca tutkun
5 _ ayı sözlük yazarlarından itiraflar (6. bölüm) _ dark bear
6 _ şükran moral röportajı _ ilker bozkurt
7 _ magic johnson - basketbol sihirbazlığından hayat sihirbazlığına _ justsin
8 _ küründen kabare _ çağla akalın
9 _ 2017 yılının en alternatif 10 albümü _ uğur ateşli
10 _ avangard sinema ve bir eşcinsel manifesto kültü scorpio rising _ futurelavirs
11 _ fatih erdemci röportajı _ tunca tutkun
12 _ türk ceza hukuk sisteminde hayvanlara karşı işlenen suçlar ve ceza yasaları karşısındaki yeri _ futurelavirs
13 _ adalet bakanlığı'ndan yeni adım - yeni hayvan hakları yasa tasarısı _ futurelavirs
14 _ gezi: tokyo _ muahhhh
15 _ jack donovan - erkeklerin yolu (the way of men) _ hazineci
16 _ tamam sustum’dan delinin yıldızı’na “vega" _ imightbewrong
17 _ gay broadway (bölüm-3) - örümcek kadının öpücüğü _ merve gezen
18 _ harry potter evreninin en renkli büyüsü “lapiforse totalcolor” _ senseisplinter
19 _ heights gittens için moral gecesi “the sound of ali baba” _ tunca tutkun
20 _ netflix'in en beğenilen lgbti+ temalı yapımları _ ben sana dayanamam
21 _ koyu kırmızı _ hprs
22 _ gezi: lviv _ uğur ateşli
23 _ queer burçlar _ bebe casa larue
24 _ kuir karikatürler 2 _ sa
25 _ en iyi 5 quentin tarantino filmi _ mahir bora kayıhan
eleştirilere gayet açığım, dark bear başlığını açıp okuyabilirsiniz, ailemden eşime işime kadar asılsız suçlamaların bulunduğu entryleriyle beni rahatsız edebileceğini düşünenler oldu zamanında, entryler hala duruyor. kimseyi memnun etme zorunluluğum da yok, sürekli hatalı entry giriyorsan ben seni uyarmak zorundayım, entrylerinden smile ifade silmeyle sürekli mesai harcayamam, kuraldır yapmayacaksın. başlıklarda entrylere entry ile cevap veremezsin bu da kurallarda yazar, uyarmak zorundayım, zamanımı senin entrylerini silmeye harcayamam. uyarılara rağmen hala da yapıyorsan uçurulursun, bu kadar net ve basit.
edit: bir de keşke açtığınız başlıkların arkasında durabilseniz, silmeseniz. bak entryleri ben değil kendiniz siliyorsunuz!
2018 yılından beklentiler başlığına girdiği entry üzdü. daha iyi olması için oturup beklemek ile yaşam sahasının iyileşmesi mümkün değil. sanırım akçay'da yaşıyorsun. eğer orada iş sahası yoksa gerekirse şehir değiştirmen gerekir. ben de doğduğum şehirde yaşamıyorum, iş bulmak için 16 yıl önce büyüdüğüm yeri terkedip istanbula taşındım. meslek dallarından hangisinde kendini geliştirdin bilmiyorum fakat örneğin çorlu, çerkezköy bölgesinde yaşıyor olsaydın 2018 yılının 7. ayından sonra 2000 tl civarı maaşlı iş bulmana destek olabilirdim. elimden ancak böyle bir destek gelir. hayat senin ve doğru seçimlerle yine hayatına yön verecek olan sensin. umarım yaşadığın zor dönemi kolayca atlatırsın.
basketbol ve tenis oynuyorum, basketbol maçlarına gidiyorum, en büyük hatalarımdan biri de fazlasıyla yeni yeni adamlarla tanışma girişimlerinde bulunuyorum, alkolün dibine vuruyorum, sık sık 31 çekiyorum, her gün mutlaka en az 1 saat ağlıyorum, ağlamazsam yanlış zamanlarda ağlıyorum hoş olmuyor ve gözyaşlarımı gizlemem gerekebiliyor, bir de şarkı söylüyorum "oo aslında gayet iyiyim lan ben" dercesine. pek işe yaramıyor ama olsun.
bizim abuzer memleketinde gayet efendice yaşamaktadır cinselliğini. internette tanıştığı insanlarla fırsat buldukça görüşür, yazışır, cam2cam yapar. hoşuna giden adamlar vardır ama içine atar sevdasını, duygularını. platonik aşk şekilde devam eder bir süre. memleketinde de sevgililer yapar ama o kadar temiz duygulardır ki, genç bir kızın evlilik hayalinden farksızdır. aylar yıllar geçer, artık oda ayda yılda bir kez değil de, haftada bir sevgilisiyle sevişmek istemektedir. evden bir şekilde iş, eğitim veya okul amaçlı ayrılarak istanbul sularında yüzmeye başlar. yüzer yüzmesine de, istanbulda büyük balıklar da vardır o sularda yüzen, taze yeni bir küçük balık yutmak için sabırsızdırlar. bizim abuzer istanbula hayatının aşkını bulmaya gelmiştir, işler pek iyi gitmemiştir lakin ilk bir kaç aşk darbesi gördükten sonra her hafta başka başka insanlarla yatar olmuştur. her birlikteliğinde, o ilk olanlardan unutamadığı adamın tenini dokunuşunu aramaktadır oysaki. sonrası malum bira yanında çerez niyetine.
google kullanıcıya göre, kullanıcının ip'sinin daha önceki verilerine göre, cihaz kaydına göre sonuçlar verir (o cihazı bir kez kaydettiği zaman istediğiniz kadar ip değiştirin, geçmişinizi silin değişmez.) örneğin ben google'a ayisozluk yazdığım zaman ilk önce "ayı sözlük anlamı" ikinci olarak da "homojen dergi" önerisini sunuyor. sanırım hiç hornet kullanmamış olduğum için durum böyle. gününün yarısını hornette geçirenlerde sonuç farklı çıkabilir elbette. öptüm kips.
bu tür evliliklerde gayet mutlu mesut yaşayanlar da, anne baba olanlar da mevcuttur. bazen heteroseksüel olan için birlikte yaşadığı insanın cinsel yöneliminden çok kişiliği önem kazanabiliyor. insanlar tabularını aştıklarında sevgilerini de çoklayabilirler ve hem kendi cinslerini hem karşı cinsi aynı anda sevebilirler.